Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за НОЕМВРИ 2025 (Тема 11)

• 43 908
  • 941
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
Elitta може ли да ми го покажете това фонтанче ,бързо ли го прие котката? Шумно ли е ? И постоянно ли седи включено в контакта ? Филтрите на какво време се сменят ?

Ето това е:
https://share.temu.com/sXSE2yhsZ2B
Изобщо не се чува, само като спадне нивото на водата започна леко да се чува, но то стои в спалнята, където спим и изобщо не се усеща. Недостатък е, че е плътен цвета и не се вижда кога намалява нивото. Постаянно е включено в контакта, то е с USB и трябва да се използва адаптор към контакта. Филтрите ги сменям като ги видя, че са изцапани. Първия път ги проверих след 2 месеца и беше станал кафяв направо. Сега ги проверявам и сменям, когато малко се зацапат.
Това са филтрите:
https://share.temu.com/pfwapks2G5B
вземам сините

Котката много бързо свикна. Беше й любопитно и веднага го опита и от тогава предпочита да пие вода от него. Има и друга купа иначе.

# 616
  • На изток от Ада
Днес чакам пратка в кутия на sameday

Последна редакция: пт, 21 ное 2025, 11:10 от nasito8988

# 617
  • София
JoyJoy
Насито, много ми харесва какви имена им измисляш на тези Joy

# 618
  • На изток от Ада
Не ме бива с английският.

# 619
  • София
Ами по принцип трябва да бъдат "Сеймдей" (Същият ден), но толкова да не си отговарят на името, че... Simple Smile

# 620
На мен ми се развали фонтанчето за котката. Помпичката спря да работи. Поръчано е април месец. Оплаках се на бота и той ми предложи да ми възстанови част от парите, т.е. горе-долу 50% ми възстанови. До тук е ясно.
После поисках да върна едни филтри, които са за него, защото не ми трябват като не работи фонтана, и той предложи да ми върне парите без да ги връщам - цената им беше около 11 и нещо лева. И тук много странно, че след като се съгласих, се върнаха по кредит сметката ми 3 суми - едната за 10 и нещо, другата за 5 и нещо и третата за някакви стотинки, т.е. общо около 16 лева. Освен това някакъв купон за 2,12 също ми върнаха Не че се оплаквам, просто ми е странно.
После видях, че се продава само помпичка и ще я поръчам, за да мога да си ползвам фонтанчето.

Да, ботът връща повече пари понякога. Ако бяхте избрали "още опции" при връщането на фонтанчето, щеше да излезе и пълно възстановяване на сумата.

# 621

Беше се отпуснало и имах връщане на кредит ,но от днес ми дава само ако е в евро и кредитът в лева няма как да се ползва. Та се чудя след нова година как ще е кредитът ни? Или трябва да се похарчи?

# 622
  • На изток от Ада
Трети опит имам с тях да видим

# 623
Току що ми дадоха карта за отстъпка на профила, на който не бяха пускали от един месец - йей! Grinning

# 624
Аз на скоро си активирах купони от юли месец, така че ако имате пробвайте.
Случи ми се и друго - на няколко пъти ми изчезваха купоните, нямаше ги в изтекли и се разправях с бота (но реален агент) да ми ги върне и се оказа, че е защото съм направила корекция ня цената. Не знам дали ви се е случвало, но внимавайте с тази корекция, защото може да ви анулират някой много изгоден купон заради стотинки.
Купони не се анулират заради корекция цена. Просто агента е написал куп глупости, и ги е възстановил. Често и агентите отговарят неадекватно.

Някой по назад беше питал за дрон. Имам от Тему, много е хубав с тройна камера, линк няма как да дам понеже е поръчван преди две години. Работи си без проблем. Съвет гледайте да има и резервна батерия.

Възможно е, изненадах се, защото пазарувам от пролетта и не ми се беше случвало до сега

# 625
Интересно е това с еврото. Имам бая кредит в лв. Да взема да го издумкам и после, ако връщам дали ще е в евро. Иначе не е честно, ако кредитът в лв се изгуби. Не би трябвало.

# 626
  • Асеновград
За пръв път пуснах поръчка с подаръци, сега всеки ден ли трябва да заявявам по един? Заявих явно първия с поръчката, вероятно автоматично. За такива дреболии, ако ги изпращат по отделно, то куриера е повече.

# 627
Може ли да се вади артикул от поръчка или само се добавя?
Гледам бутона предлага цялостно анулиране

# 628
За пръв път пуснах поръчка с подаръци, сега всеки ден ли трябва да заявявам по един? Заявих явно първия с поръчката, вероятно автоматично. За такива дреболии, ако ги изпращат по отделно, то куриера е повече.
С коя оферта си?
Аз съм ползвала само една - два подаръка срещу 50 лева покупка.

# 629
Може и след 90-те дни. Аз се оплаквам на бота от неща, купени преди година и той ми възстановява парите, без да иска нищо.
Аз днес заявих, за връщане на безжични слушалки  купени юли, тъй като едната спря да работи и бота поиска връщане на стоката и вече ги върнах.

Общи условия

Активация на акаунт