Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Ноември 25

• 17 631
  • 279
  •   34
Отговори
# 270
  • В морето
Съжалявам, но не мога да се въздържа и да не коментирам поста на Тарталета - няма да го цитирам, че не искам в мой пост да се вижда. А ако тук има/или четат дами с увреждания - как да се интерпретират епитетите?

# 271
  • Mediterraneo
О, Тафта, познаваме се, далеч съм от мисълта да обиждам когото и да е. Ако е само да се намираме на приказка, не е моето да давам обяснения. Права си, че можеше по друг начин да се изкажа. Толкова по темата.

# 272
Има увреждания, които не са видими за околните никак или не на пръв поглед, но някои дефицити бързо си проличават.

# 273
  • Mediterraneo
Благодаря, Лино! Това също е много мило изказване.
После се чудим защо толкова много хора спират да пишат тук..

# 274
  • В морето
Аз поне вече със сигурност не се чудя защо толкова много дами не искат да се покажат тук...

# 275
  • тук-там
Ал, като те видях, си казах: брей, кое е това младо момиче в темата ни? Страхотна осанка!
Бордо сакото е наистина мн красиво! Мими, какво чакаш?
Аз днес в сиво и бордо:

# 276
Таффта, брошката се сваля, не е трайна.
А твоето сако е толкова красиво 🤍

Мими, твоето сако беше тъмно синьо нали?
Или се бъркам?
Много харесвам такава линия 😍

Лизи, да, тяхна е. Умеят ги ❤️
щом ММ ме харесва с нея, а той не е голям почитател на панделка-стил-г-жа учителката 🤣

Мтз, сиво и бордо е красиво, но нещо бордото сякаш те уморява.
Кецките какви са?

# 277
Ооооо, МТЗ, страхотна си! Много ми харесва сакото ти и като цяло. Ами няма номер, останало едно, но имам чувството, че ако ги помоля ще ми ушият! 😉

# 278
  • тук-там
Ал, не знам дали е бордото или цвета на сакото, ама съм като измита чиния в лицето. Така че …
Кецките са адидаската самба, много удобни:

https://answear.bg/p/adidas-originals-obuvki-samba-b75806-214500

От тази италианка също си “купувам” идеи:

https://www.facebook.com/share/1HncYZdPhm/?mibextid=wwXIfr

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 14:17 от mtz

# 279
Бе как като измита чиния, бордо на руса жена отива...харесва ми! Едно червилце и си топ! 😃

Общи условия

Активация на акаунт