Опреснителен шофьорски курс-Бургас

• 141
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте!Имам книжка от много години,но не съм карала.Искам да изкарам опреснетелен курс.Пропоръчайте ми човек(школа) и някаква приблизителна сума.

# 1
  • Плевен
Здравей,не мога да бъда много полезна понеже не съм от Бургас,но бях сходен случай с твоя.Имах книжка от 15 години,но не се бях качвала в кола(единствено като пътник).Решихме и купихме кола със скорости(имам книжка за такава) и започнах при стария си инструктор .Обаче той се беше променил,станал изнервен,креслив,само ми викаше…Отчаях се,че трябва да продавам колата и да се возя само…По желание на мъжа ми,потърсих спокойна жена инструктор,която ме научи да карам.Изкарах си пълния курс,с брой часове,които карат и другите които желаят да станат шофьори.Плащаш на изкаран час,преди 2-3 години беше 25-30 лева на час.Карах докато инструкторката каза “стоп”,тоест че съм вече готова.Тогава се качих на нашата кола с опитен шофьор(брат ми) и започнах градско и извънградско още няколко месеца активно каране.Моят съвет е да не се отчайваш ако от първия опит не се спогодите с инструктора или колата,а да потърсиш спокоен човек,който ще те започне от “а и б”както се казва,без да крещи и псува като побъркан.Караш толкова часове,колкото инструктора каже че си готова .

# 2
И аз наскоро изкарах няколко опреснителни часа. Не съм от Бургас и не знам там как е, но тук за един час е 50лв.
Бях си наумила да карам 10 часа, купихме кола и лека полека започнах да карам. А от скоро и сама по познати маршрути.
Късмет и давай смело.

Общи условия

Активация на акаунт