📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣4️⃣

• 23 513
  • 266
  •   1
Отговори
# 225
MilaNina, кога ще я пуснат кутията на Кибрит и Алекс Макенджиева?

Последна редакция: пн, 29 дек 2025, 20:17 от MilaNina

# 226
Здравейте,
Включвам се да споделя едно откритие - в чисто новата ми вода за лице на Йенгес - Бейби фейс плува нещо /качвам снимка/. Самата вода мирише на ацетон и заминава в кофата. Имам я от кутия (може би Белбокс). На някоя от вас дали се се случило същото? Годна до 01.2028

# 227
Във Фейсбук имаше много оплаквания от точно тази вода на Yenges в една група за кожни проблеми, както и в групата за продажба на козметика. Може би ще извезе с търсачката, ако потърсите. Имаше множество оплаквания за някакви бели пъпки, които излизат по лицето. В коментарите бяха написали, че Yenges са китайски боклуци- ребрандирани.
Наскоро гледах тази Сандра по телевизията, как си хвалеше долнопробният бранд .

Edited:
Не намерих поста с пъпките и снимките, но открих няколко други:

Последна редакция: пт, 02 яну 2026, 01:07 от Christina_1

# 228
Кристина, благодаря. Изобщо не съм забелязала тези постове. Доскоро ползвах млякото им за тяло и от него съм доволна. Водата не я и опитах...

# 229
Във Фейсбук имаше много оплаквания от точно тази вода на Yenges в една група за кожни проблеми, както и в групата за продажба на козметика. Може би ще извезе с търсачката, ако потърсите. Имаше множество оплаквания за някакви бели пъпки, които излизат по лицето. В коментарите бяха написали, че Yenges са китайски боклуци- ребрандирани.
Наскоро гледах тази Сандра по телевизията, как си хвалеше долнопробният бранд .

Ами нищо чудно всички български да са тъкмо такива. И yennges, i youtful на Сандра ..и на Руми козметиката,
и Milanesi , (не съм сигурна последните дали са български бранд)
Затова могат да си позволят да се продават с тези огромни отстъпки.

# 230
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
И аз съм на мнение,че масово непознатите марки са боклучета от Китай с хубави етикети и въздухарски цени за привличане на интерес.
Щом са със съмнителни сайтове без конкретно инфо,адреси и се пласират основно в бюти кутии,значи нещо много не е ок.

Руми обаче не мисля,че са китайски.За Колагена има даден адрес в Пловдив, Сафф - Трудовец (където и да е), За Руми пише само "Произведено в ЕС".
Но да,няма да се изненадам ако и от тези марки изскочи някоя китайска връзка.

# 231
Milanesi e 100% италиански бранд https://milanesiskincare.com/pages/our-story

# 232
За марката на Санта има ли някакви мнения?

# 233
За марката на Санта има ли някакви мнения?
Подариха ми някаква глупост, която се смесва с вода и се нанася. Няма такава гняс. Още докато “смесвам”, започна да ми пари на ръката, а аз нямам чувствителна кожа никъде. Не го нанесох на лицето. Ръката ми се обрина и изхвърча..

# 234
Намерих поста с коментарите за Yenges https://www.facebook.com/share/p/1GqC7CeahY/? Темата е доста дълга.

Малко скриншотове:

Скрит текст:

# 235
И сега какво правим? 😀

https://kibrit.bg/box/milanesi

# 236
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
350 лв за крем за лице. Какви са тези диорски цени? Smiley
Аз бих била абсолютен пас на такива куче марки с измишльотини цени.

# 237
Mен нищо от Миланези не ме впечатли, баш серума за очи и една маска за коса имах

Италиански Авант са за мен

# 238
  • София
Беле бокс - снимката е от групите / аз успях на време да спра абонамента - и не съжалявам/

Скрит текст:

# 239
Изобщо само боклуци последните 6 месеца .Само две -три кутии съм поръчала ,за коледните бях пас и не съжалявам .Дъщеря ми като си дойде  си спретна една  гранде коледна кутия от запасите ми + парфюми😂 и сега съм занулена ...Дано да пуснат нещо качествено.Само с оборотни кремове и един серум запас останах.

Общи условия

Активация на акаунт