📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣4️⃣

• 10 555
  • 137
  •   4
Отговори
# 30
Този месец си взех Белбокс и Кибрит. Белбокс дойде със спирала извадена от кутийката, а гланца от Кибрит се беше разтекъл. Падна ми се Дърти Маргарита, тамън ми "върви" с червената коса Grinning

# 31
Еолиа с нова коледна кутия

# 32
  • В морето
Оо това е любим гръцки сладкиш, интересен аромат са избрали, но аз пропускам... Чакам да видя другите дали ще изкушат.

# 33
  • Пловдив
Може ли мнения за козметиката на Руми? Не съм ползвала досега и се чудя на кутията на кибрит.

# 34
За мен е абсолютен боклук тази козметика, тя и горе-долу така мирише. Абсолютно не си струва парите, макар че и без пари да е...Понеже знам, че веднага някой тук ще скочи, казвам ЗА МЕН не става козметиката на Руми.

# 35
ЗА МЕН не става козметиката на Руми.
+1

# 36
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Чак да не става... но да,и аз не съм впечатлена. Нищо запомнящо се.
Натурални продукти от път и над път.

# 37
Откровено казано, от никой БГ бранд с космически цени не съм видяла такъв Уау ефект до сега, че да си купя сама.
Нито Саф, нито Руми, нито Йенгес.
А между другото Йенгес колко нагло копират Rhode, направо до опаковката, не ги е срам Grinning

# 38
  • София
Belle Box кога издават продукти да предстоящата кутия? Искам да взема за подарък от тяхната декемврийска кутия, но само ако ми допаднат обявените продукти.

# 39
Лелеее, аз пък съм пристрастена към едни спрейове за лице на Yenges.
Също така много харесвам и гланцовете им в тубички.

# 40
За мен е абсолютен боклук тази козметика, тя и горе-долу така мирише. Абсолютно не си струва парите, макар че и без пари да е...Понеже знам, че веднага някой тук ще скочи, казвам ЗА МЕН не става козметиката на Руми.

За мен също не стават . Не харесвам и Ина есеншъл ( подарък да са не ги искам )
За сега най-често си взимам Кибрит , към Белбокс  си спрях абонамента преди година и няма изгледи да го подновя .

# 41
И аз не съм фен на козметиката на Руми.
Не само на нейната, но тук включвам всички бг натурални козметики.
Съжалявам

# 42
На мен също ми харесват, чудесен гланц, трябва да струва обаче 10 лева не 30 Grinning

Между другото чоне при мен всички "натурални" неща имат много по-малък ефект от ненатуралните конвенционални козметики.
Имах период дето бях решила да бъда натурална и нито на косата, нито на лицето му му допадна.

# 43
На мен също ми харесват, чудесен гланц, трябва да струва обаче 10 лева не 30 Grinning

Между другото чоне при мен всички "натурални" неща имат много по-малък ефект от ненатуралните конвенционални козметики.
Имах период дето бях решила да бъда натурална и нито на косата, нито на лицето му му допадна.

Много се смях с 10-те и 30-те лв.
Аз също не харесвам много био-мио и еко-меко козметики.
Допадат ми някои неща, но си харесвам химийката в козметиката.

# 44
  • Пловдив
От натуралне козметики, които съм ползвала най-недоволна съм от Ина есеншъл - голяма реклама, голямо нещо и до там.

Аз сигурно ще поръчам бг бокса, тамън същите продукти от предходната им кутия са ми на привършване

Общи условия

Активация на акаунт