📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣4️⃣

• 10 555
  • 137
  •   4
Отговори
# 120

БгБокс Декември е 10/10 за мен. Харесвам брандовете, сериите, продуктите… абе всичко! Страшно й се радвам!
Който се колебае за крема с телешка лой- според мен е отличен. Има съвсем лек нежен аромат, като много мек бътър е на консистенция, разтапя се по кожата веднага и попива по- бързо, отколкото очаквах. Много, много осезаемо омекотява на първо четене.
Подходящ е по описание за суха, зряла и чувствителна кожа, но според мен във вечерната рутина като последен продукт ще се хареса абсолютно на всяка кожа. Отличен оклузив и много подходящ за масажи с гуа ша, ролери и подобни, както и след активи.
Пак ще кажа- разкошна кутия! Напълно си заслужава да се поръча втора, и аз го обмислям.

Към мнението за зелената кутия на The Ceel Bg box абсолютно се присъединявам. И аз съм с тънък косъм и ми дава много плътност и обем. Отлично попадение.

# 121
  • Пловдив
Много е яка кутията. Нямам търпение довечера да си я отворя вкъщи. Май само серума за коса няма да ползвам аз.

# 122
  • Пловдив
Големи сте подстрекателки 😂 поръчах я одеве и аз

# 123
Като гледам нищо няма да поръчам аз. Надявах се на нещо по-интересно покрай празниците, но нищо не ме грабва.

# 124
Прочетах темата ,но не открих ,търся от shimani bo fi ,серума или крема ,дали не сте ги видяли в някоя кутия?

# 125
Бг бокс гледам имат намаление на сатенени калъфки за възглавници. Помня, че беше писано преди време за тях тук, но не го откривам. Някой да има мнение как са като качество?

# 126
Прочетах темата ,но не открих ,търся от shimani bo fi ,серума или крема ,дали не сте ги видяли в някоя кутия?

С персонална кутия на PickNDazzle - https://www.pickndazzle.com/bg/shimani

И Кибрит декември:
Скрит текст:

Съдържа:
Скрит текст:
На Скон палитрата сенки + четка за сенки + спирала за обем; мостра парфюм на Лабор 8; пачове за очи на Авант (добре, че е нещо дребно на "любимата" марка); маска за коса за блясък на Brave New Hair + код за 20 процента отстъпка - TS4JEHNEGF0P, валиден до края на януари 2026; и серума на yenges. През януари ще има нещо от Колагена и нещо от Able Skincare

Последна редакция: вт, 02 дек 2025, 10:58 от Cassius

# 127
Благодаря за споделеното съдържание на Кибрит. Чакам моята утре, но не издържах да не погледна. Много ми допада.
Чакам и Чарли Уайлд адвент календара, но не възлагам много предвид отзивите.

# 128
Бг бокс гледам имат намаление на сатенени калъфки за възглавници. Помня, че беше писано преди време за тях тук, но не го откривам. Някой да има мнение как са като качество?
Доколкото гледах , не са от истински копринен сатен, a полиестер,  по-добре да си поръчаш от тему за по 5 лева такива

# 129
'За олиото от bgbox и ceel говоря, но обемът сякаш ми го създава шампоана. Пробвах олиото и по двата начина преди и след къпане, но предпочитам да постоя час два с него преди да се изкъпя.'

# 130
'За олиото от bgbox и ceel говоря, но обемът сякаш ми го създава шампоана. Пробвах олиото и по двата начина преди и след къпане, но предпочитам да постоя час два с него преди да се изкъпя.'
Точно това олио май си е баш преди къпане, да стимулира растежа и да намали косопад ,ако има.
Само по себе си олио няма как да даде обем, само някой спрей или пяна, дето втвърдява косата.

# 131
# 132
Доволна съм от Кибрита, може би защото точно в момента имам нужда от спирала и сенки. Спиралата не е нещо уау, но и аз не търся специален ефект. Сенките са в супер цветове за мен, а и четката ми почти се е скапала, така че съм доволна.  Поредният серум и маска за коса отиват на изчакване в шкафа, а парфюмчето - за пръв път се сдобивам с такъв аромат(не знам един ли е за всички кутии) и ми е странен, но за пътуване е идеален като размер.

# 133
На OMEXYA съм ползвала нощния крем, даде ми го колежка от кутия, много ми хареса - лек, добре хидратира и има хубав състав. Иска ми се да я взема тази кутия , но прекалих ноември с покупките и просто ме е срам пред домашните -  аз да съм най-важна и всеки ден по нещо да си взимам.

# 134
Дано Omexya е на добра цена и да включва балма за лице...

Общи условия

Активация на акаунт