📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣4️⃣

• 10 555
  • 137
  •   4
Отговори
# 105
Много ми харесва новата на GB. Интересува ме някой има ли мнение за телешката лой от бгбокс, защото напоследък много се говори за нея но се чудя..
Иначе зелената кутия е страхотна, с моите три косъма на главата имам обем и шампоана е велик. Ползвам от седмица и за растежа още нищо не мога да кажа.

# 106
  • Варна
Много ми харесва новата на GB. Интересува ме някой има ли мнение за телешката лой от бгбокс, защото напоследък много се говори за нея но се чудя..
Иначе зелената кутия е страхотна, с моите три косъма на главата имам обем и шампоана е велик. Ползвам от седмица и за растежа още нищо не мога да кажа.
Аз се чудих олиото как да го слагам. По краищата, в корените, или преди къпане. Май най добре ми е по коренените след къпане.

# 107

За коя зелена кутия става въпрос?
И аз се чудя за тази телешка лой, но честно казано много кофти асоциации имам

# 108
Аз даже се чудя дали да не взема втора кутия с крем с телешка лой.Нямам никакви притеснения относно мирис и т.н. сигурна съм.,че ще е като нормален крем и имам определено очаквания.

# 109
Аз се чудих олиото как да го слагам. По краищата, в корените, или преди къпане. Май най добре ми е по коренените след къпане.
Олиото на Елфея ли?
Аз такива нанасям по краищата преди сушене, и малко за финиш.Това пише че е за блясък и изглаждане, та сигурно е за краища

# 110
  • Варна
Олиото на Елфея ли?
Аз такива нанасям по краищата преди сушене, и малко за финиш.Това пише че е за блясък и изглаждане, та сигурно е за краища
Става дума за олиото от тази кутия https://www.bgbox.shop/products/the-ceel-bgbox

# 111
  • В морето
И аз в чудене за някоя Коледна кутия, че и за подарък обмислям... но не съм се спряла още. Нещо не ме изкушиха особено.

# 112
Здравейте! Ако някой успее да вземе Bellebox днес, може ли да снима съдържанието?

# 113
  • Пловдив
Bellebox декември /снимка от Интернет/.

# 114
Коледната адвент кутия на Чарли е доста разочароваща. Освен захарницата всичко останало е под всякаква критика. Пълнеж от книгоразделител и никому ненужни глупости (няма да развалям "магията" на тези които също са поръчали и няма да казвам какво друго има в кутията). Най-тъпо похарчените ми 65лв. Тотално вече се отказах да поръчвам каквито и да е кутии.
Весели празници от мен, момичета 😀❤️.

# 115
  • Пловдив
То из групите за книги казаха какви неща има...пуканките ме втрещиха, защо не слагат по-малко но качествени неща само не разбирам.

# 116
Коледните кутии са капан за  балъци ,всички развързват кесии щото нали...коледа е ...Много съм се хващала и аз... .Такава кутия може да се сглоби буквално за 15-20 лв от левчето +някоя замаляла книга в цената...Козметиките са същата работа...
Взех бг.бокса и пробвах телешката лой на ръцете ,засега много ми харесва ...страшно много омекоти кожата.

# 117
  • София
И аз днес взех коледния календар на Чарли ,но ще си ги "подарим" за коледа със сестра ми. Успокоявам се с това,че захарницата и книгата   поне са на обща цена от около 40лв...

# 118
Коледните кутии са капан за  балъци ,всички развързват кесии щото нали...коледа е ...Много съм се хващала и аз... .Такава кутия може да се сглоби буквално за 15-20 лв от левчето +някоя замаляла книга в цената...Козметиките са същата работа...
Взех бг.бокса и пробвах телешката лой на ръцете ,засега много ми харесва ...страшно много омекоти кожата.
И аз веднъж се излъгах да поръчам на чарли кутията и получих чорапки от тему 🤣. Ох с тази телешка лоййй сега се вълнувам, утре или други ден ще взема и аз лой+кутия за коса

# 119
Тази телешка лой за суха кожа ли е, някой с мненине?

Общи условия

Активация на акаунт