📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣4️⃣

• 10 555
  • 137
  •   5
Отговори
# 90
Аз много се чудя на палитрата.
Хем цветовете са хубави, хем се чудя една био мио марка дали няма да има качество на сенките като на Катрис и Есенс Grinning

Много съм капризна на тема сенки

Последна редакция: нд, 23 ное 2025, 02:12 от TheSickn3ss

# 91
  • Стара Загора
TheSickn3ss, малко офф топик, но като стана въпрос за сенките - може ли препоръка за качествени такива. Може и на лични.

Иначе относно кутиите, искам някоя да си взема за празниците, но не съм решила коя да е.

# 92
Излезе ми подсказка за серума, трябва да е този. Поръчах си една кутийка. Yenges ги харесвам, палитрата със сенки също ми допада като цветове. ГБ винаги си я взимам декемврийската, обожавам коледните аромати.

# 93
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
В крайна сметка съм пас за кутии подаръци за Коледа. Нищо не ме грабва освен сладурските дизайни на кутиите.
Майка ми има нужда от нова прахосмукачка и реално това ще й подаря.

То,стана една.. Smiley Къде кутия,къде прахосмукачка..

# 94
Може да е писано назад, не успях да открия. Мнения за кутията на кибрит MILANESI? Виждам, че още е налична.

# 95
  • В морето
Козметика за кутии, най-общо, това понятие тук прочетох и вярно си е. Не ми се вярва някой ползвал да я повтаря... Както и още куп брандове са в групата.

# 96
Излезе ми подсказка за серума, трябва да е този. Поръчах си една кутийка. Yenges ги харесвам, палитрата със сенки също ми допада като цветове. ГБ винаги си я взимам декемврийската, обожавам коледните аромати.

Ооо много искам да пробвам този PDRN , корейците са луднали по него

# 97
  • Пловдив
Аз лично от всички неща по кутиите извън тях се пристрастих към др Дерм, cleansing balm omexya и лосионите на Eolia. Мисля друго не ме е спечелило като клиент.

# 98
Аз лично от всички неща по кутиите извън тях се пристрастих към др Дерм, cleansing balm omexya и лосионите на Eolia. Мисля друго не ме е спечелило като клиент.

Балма беше много хубав, миришеше на портокалов сладолед.Но честно казано 60 лева е прекалено много, дори корейските са по-изгодни от това и не бих го купила на реална цена

# 99
Ох много ме е яд така за кутията с Руми, не съм я пробвала и като видях дизайна исках да поръчам, но като ви прочетох ме отказахте, за което ви благодаря. Телешката лой в бгбокс ме озадачи защото бях поръчала декември преди да бъдат разкрити продуктите, но една приятелка в Англия от години ми хвали, че ползва постоянно та най накрая и аз ще видя за какво иде реч.

ами аз , също подведена от визията и супер рекламата на продуктите на Руми, си бях накупила три нейни продукта на някаква промоция, преди около година.
И да си призная нищо , ама ннищо не отбелязах като подхранване или овлажняване на кожата.

От месечните кутии винаги си поръчвам Кибрит.
Обикновено съм доволна. От там се влюбих в Symbiosis London
Та се чудя някой поръчвал ли е от тук? https://symbiosis-skincare.com/ ?
Не съм наясно с доставката, пише, че е безплатна за Европа.
Но как и с коя фирма идва?

# 100
Ох много ме е яд така за кутията с Руми, не съм я пробвала и като видях дизайна исках да поръчам, но като ви прочетох ме отказахте, за което ви благодаря. Телешката лой в бгбокс ме озадачи защото бях поръчала декември преди да бъдат разкрити продуктите, но една приятелка в Англия от години ми хвали, че ползва постоянно та най накрая и аз ще видя за какво иде реч.

ами аз , също подведена от визията и супер рекламата на продуктите на Руми, си бях накупила три нейни продукта на някаква промоция, преди около година.
И да си призная нищо , ама ннищо не отбелязах като подхранване или овлажняване на кожата.

От месечните кутии винаги си поръчвам Кибрит.
Обикновено съм доволна. От там се влюбих в Symbiosis London
Та се чудя някой поръчвал ли е от тук? https://symbiosis-skincare.com/ ?
Не съм наясно с доставката, пише, че е безплатна за Европа.
Но как и с коя фирма идва?

Може да е по пощата?
Така съм получавала безплатна доставка от англия

Напиши задължително телефон да ти пратят смс ако е с тях

# 101
Разкритите продукти от GB

https://www.bomoi.fr/en/body/65233-scented-body-lotion.html

https://systerbeauty.com/en/collections/all/products/siero-crema … iente-e-idratante

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 16:59 от Пълнолуние

# 102
Офффф, сега и тази искам🤨

# 103
  • Бургас
И аз.
Даже и я поръчах Satisfied

# 104
Аз от коледните до сега само на Pick N Dazzle се спрях.
Все се надявам и Козметикс България да излязат с коледна кутия, даже ми се иска да е с новия продукт на Др Дерм. Предишния път с бб/ сс крема беше точно така.
 На Гууд Бокс още се чудя- техните неразкрити продукти винаги ми харесват често повече от разкритите.

Общи условия

Активация на акаунт