📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣4️⃣

• 10 596
  • 139
  •   5
Отговори
# 75
Миналата години купих кутията на Wooden spoon само заради парфюма. Само той ми хареса от продуктите. Много свеж аромат има, но не бих дала 200лв за него. За тази цена бих си купила Шанел. Изобщо с натурални козметики не знам защо ама хич не се разбирам. Пробвала съм и други продукти на марката извън кутията и не е моето, но пък моя приятелка ги харесва. Имаме много различни кожи.

# 76
# 77
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Иска ми се да поръчам коледна кутия за майка ми,но нямам представа коя да бъде тя.
Видях,че в Кибрит,мисля,че беше,са сложили Авант  и ми знаете мнението за тази марка. Явно Кибрит няма да са.

Гууд бокс - добър анонс. Обожавам всякакви коледни аромати.

# 78
Здравейте, някой има ли мнение за тази кутия? Аз се чудя дали да си я взема, тъй като не ми трябват в момента точно тези продукти, но съм ползвала техен лосион за след слънце от една кутия и много ми хареса😬

# 79
  • Пловдив
Goodbox ме привличат с продукта с коледния аромат, който предполагам, ще е лосион за тяло, но само заради него едва ли ще поръчам. Иначе според мен за подарък ще е чудесна тази кутия

# 80
Много зле са кутиите тази коледа ...един бг.бокс съм поръчала и то заради телешката лой ...може би не са зле ,ми аз съм станала много претенциозна ...

# 81
Good box ми се искаше да има повече подсказки, за да преценя дали да я поръчам. Ще я пропусна.

# 82
Здравейте, момичета. Много се чудя между адвент календара и коледната кутия на pickndazzle за подарък на близък човек. Има ли някой вече купил и отворил адвент-а?

# 83
Здравейте, някой поръчвал ли е кутия от https://mymitomobox.com/ и доволни ли сте останала, с добри впечатления ли сте?

# 84
Здравейте, някой поръчвал ли е кутия от https://mymitomobox.com/ и доволни ли сте останала, с добри впечатления ли сте?
Аз -да !

# 85
Вече две години си правя тримесечни абонаменти за My Mitomo box, това ми е единствения постоянен абонамент. Лист маските са си ясни, ампули Yasumi добавям във всяка кутия по 2-3, но най- много харесвам продуктите с -50% за абонати (Iren Shizen, Yasumi, Hada Labo…), които всяко тримесечие са различни. Имат и подарък пълноразмерен продукт всяко тримесечие. Това тримесечие е околоочен крем Yasumi със стволови клетки от швейцарска ябълка с нова опаковка с апликатор- масажор.

# 86
Аз поръчах GoodBox. Мислех и Кибрит да поръчам за Коледа, но от подсказките изглежда ще има палитра и спирала на Skon. Гримове не ползвам и отпада.

# 87
Good Box x Doctors Cosmeceutical (Peptide 8 ) изглежда наистина луксозно

Скрит текст:
💎 Doctors Cosmeceutical x Good Box е тук!

✨ В кутията ще откриете 4 луксозни козметични продукта на стойност 990 лв., даряващи кожата с младост, блясък и еластичност. Пептид 8, известен със своите възстановяващи свойства, е сърцето на всички продукти. 🤍 Този мощен пептид стимулира производството на #колаген и #еластин , основни протеини за поддържане на младежкия вид на кожата.

Ето и звездите в кутията:
💎 Възстановяващ и обновяващ #серум за лице
💎 #Околоочен крем с двойно действие
💎 Възстановяващ и хидратиращ #крем за лице
💎 Ревитализираща нощна #маска за лице

🪞 Открийте изисканата #елегантност на продуктите на Doctors Cosmeceutical и магията на #младостта с луксозната анти-ейджинг козметична линия с Пептид 8. 🧬

⏳ Кутията ще се предлага до #изчерпване на количествата, след което няма да бъде повече налична!

💠 Поръчай на https://goodbox.bg/page/kutiya-peptide-8
Ох, аз поръчах тази кутия и ми изглеждат нещата не  ок, някак си евтини, не са хубави хартиените опаковки на кремовете, има правописна грешка на английски .../на едната кутийка пише "'Improve the skins genetic code"'-пише се с апостроф, не е допустимо такава грешка на козметика от такъв клас уж !  . Как се  проверяваше дали козметиката е истинска , да не би пък да си внушавам !  Май засега няма да ги ползвам -70 лв . ей така в коша . Накой ползвал  ли ги е преди ?

Последна редакция: сб, 22 ное 2025, 23:01 от Maybe

# 88
  • МАРС
Нещата на Скон(предполагам):

# 89
Good Box x Doctors Cosmeceutical (Peptide 8 ) изглежда наистина луксозно

Скрит текст:
💎 Doctors Cosmeceutical x Good Box е тук!

✨ В кутията ще откриете 4 луксозни козметични продукта на стойност 990 лв., даряващи кожата с младост, блясък и еластичност. Пептид 8, известен със своите възстановяващи свойства, е сърцето на всички продукти. 🤍 Този мощен пептид стимулира производството на #колаген и #еластин , основни протеини за поддържане на младежкия вид на кожата.

Ето и звездите в кутията:
💎 Възстановяващ и обновяващ #серум за лице
💎 #Околоочен крем с двойно действие
💎 Възстановяващ и хидратиращ #крем за лице
💎 Ревитализираща нощна #маска за лице

🪞 Открийте изисканата #елегантност на продуктите на Doctors Cosmeceutical и магията на #младостта с луксозната анти-ейджинг козметична линия с Пептид 8. 🧬

⏳ Кутията ще се предлага до #изчерпване на количествата, след което няма да бъде повече налична!

💠 Поръчай на https://goodbox.bg/page/kutiya-peptide-8
Ох, аз поръчах тази кутия и ми изглеждат нещата не  ок, някак си евтини, не са хубави хартиените опаковки на кремовете, има правописна грешка на английски .../на едната кутийка пише "'Improve the skins genetic code"'-пише се с апостроф, не е допустимо такава грешка на козметика от такъв клас уж !  . Как се  проверяваше дали козметиката е истинска , да не би пък да си внушавам !  Май засега няма да ги ползвам -70 лв . ей така в коша . Накой ползвал  ли ги е преди ?
Аз съм си взимала тази серия в началото ,когато се зарибих по кутиите беше преди 6-7 години ,опаковките им бяха още светло сини...ами ...какво да ти кажа ,евтина работа ,нищо особено,козметика направена за кутии ...дрогерийни кремове ,но не съм се обринала  или нещо подобно .Мазах ,мазах като ми писна ги измазах на тялото.

Общи условия

Активация на акаунт