📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣4️⃣

• 24 382
  • 274
  •   3
Отговори
# 270
Доста интересно изглежда, но нямам никакви наблюдения върху марката, някой ако я е пробвал ще съм благодарна ако сподели.
Иначе да похваля серума на мивер розовия - много добре се разбира с кожата ми и май май ще поръчам и бгбокс февруари да пробвам хидратанта.

# 271
Сантиер парфюмите ги пускат из английските абонаментни кутии,много ми,но нищо особено като опаковка на цена 50 + паунда,но за по-голямо количество от това в кутиите.Това е травъл размер от 10 млн

Последна редакция: пн, 19 яну 2026, 15:28 от marga1977

# 272
  • София

❄️ SNEAK PEEK ❄️ През февруари в BelleBox ще откриеш ПЕТ вълнуващи продукта за коса, лице и тяло на стойност 97.61 € / 190.97 лв. 🤩 Твои само за 16.99 € / 33.23 лв. 🥰💃🏼 През месеца на любовта бъди готова да се влюбиш в клинично и дерматологично тестваната течна очна линия със силно пигментирана, водоустойчива формула от @anastasiabeverlyhills на стойност 23.01 € / 45 лв., която изпъква не само с дълготрайност, но и с интересен цвят, красив матов финиш и впечатляваща прецизност 😍 Това супер специално издание ти поднася и обогатената със серамиди и ниацинамид лека, но дълбоко подхранваща млечна емулсия от @yengescosmetics на стойност 27.10 € / 53 лв., която пасва на всяка кожа, има хидратиращо, защитаващо, озаряващо, възстановяващо и успокояващо действие и е перфектна за основа под грим 💦

#SpoilerAlert🚨 Освен течната очна линия и млякото за лице, февруарската BelleBox кутия крие и 👇

❤️‍🔥 бюти изкушение, с което да се насладиш на винаги красиви и безупречно подчертани вежди

✨ луксозен продукт с масло от бодлива круша за още по-здрава, подхранена, мека, гладка и жизнена коса, с по-наситен цвят и естествен блясък

🚿 нежна, тонизираща грижа за тяло, обогатена с масла от жожоба и гроздови семена, оризов протеин и екстракт от алое

Доставките стартират на 02.02. 🚚

Ако все още не си се абонирала, можеш да го направиш през нашия сайт и да получиш първата си кутия през февруари ⛷️

# 273
Интересна е кутията, но липсата на опция да избираш еднократно кутия всеки път ме спира да поръчам. Не ми се занимава да следя кога да прекратявам и подновявам.

# 274
Като видях Yenges, се изприщих без даже да съм пробвала млякото… Прекратих абонамента и даже им писах причината.

Общи условия

Активация на акаунт