📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣4️⃣

• 26 140
  • 289
  •   2
Отговори
# 270
Доста интересно изглежда, но нямам никакви наблюдения върху марката, някой ако я е пробвал ще съм благодарна ако сподели.
Иначе да похваля серума на мивер розовия - много добре се разбира с кожата ми и май май ще поръчам и бгбокс февруари да пробвам хидратанта.

# 271
Сантиер парфюмите ги пускат из английските абонаментни кутии,много ми,но нищо особено като опаковка на цена 50 + паунда,но за по-голямо количество от това в кутиите.Това е травъл размер от 10 млн

Последна редакция: пн, 19 яну 2026, 15:28 от marga1977

# 272
  • София

❄️ SNEAK PEEK ❄️ През февруари в BelleBox ще откриеш ПЕТ вълнуващи продукта за коса, лице и тяло на стойност 97.61 € / 190.97 лв. 🤩 Твои само за 16.99 € / 33.23 лв. 🥰💃🏼 През месеца на любовта бъди готова да се влюбиш в клинично и дерматологично тестваната течна очна линия със силно пигментирана, водоустойчива формула от @anastasiabeverlyhills на стойност 23.01 € / 45 лв., която изпъква не само с дълготрайност, но и с интересен цвят, красив матов финиш и впечатляваща прецизност 😍 Това супер специално издание ти поднася и обогатената със серамиди и ниацинамид лека, но дълбоко подхранваща млечна емулсия от @yengescosmetics на стойност 27.10 € / 53 лв., която пасва на всяка кожа, има хидратиращо, защитаващо, озаряващо, възстановяващо и успокояващо действие и е перфектна за основа под грим 💦

#SpoilerAlert🚨 Освен течната очна линия и млякото за лице, февруарската BelleBox кутия крие и 👇

❤️‍🔥 бюти изкушение, с което да се насладиш на винаги красиви и безупречно подчертани вежди

✨ луксозен продукт с масло от бодлива круша за още по-здрава, подхранена, мека, гладка и жизнена коса, с по-наситен цвят и естествен блясък

🚿 нежна, тонизираща грижа за тяло, обогатена с масла от жожоба и гроздови семена, оризов протеин и екстракт от алое

Доставките стартират на 02.02. 🚚

Ако все още не си се абонирала, можеш да го направиш през нашия сайт и да получиш първата си кутия през февруари ⛷️

# 273
Интересна е кутията, но липсата на опция да избираш еднократно кутия всеки път ме спира да поръчам. Не ми се занимава да следя кога да прекратявам и подновявам.

# 274
Като видях Yenges, се изприщих без даже да съм пробвала млякото… Прекратих абонамента и даже им писах причината.

# 275
Интересна е кутията, но липсата на опция да избираш еднократно кутия всеки път ме спира да поръчам. Не ми се занимава да следя кога да прекратявам и подновявам.
Може директно да им пишеш на БелБокс и да помолиш да ти пратят еднократно кутия. Имат такава практика. На мен са ми любопитни и двата цвята на очната линия, макар че имам кафява и стои като черна (макар и по- меко), нанесена тънко. Продукт за вежди също бих пробвала, обаче ще го търся в групата, не ми се взима цялата кутия.

За маската на Anili и аз много се чудих на това противоречие🤷🏻♀.

Серумът на Miver от януарската БгБокс потвърждавам, че е много хубав. Вече съм на половината, използвам го сутрин и вечер, кожата ми буквално го изпива. И мен ме привлича февруарската, да не говорим, че кремът за тяло на Terraceutics е жесток!

# 276
Обявиха продуктите на специалната им кутия

https://goodbox.bg/page/my-ingredients

# 277
Писмо 1 в пощата ми: Изращай с box now само за 1.50 лв вместо РЕДОВНА цена 2 лв.
Писно 2 в пощата ми: Реклама на good box. Чета условоята за доставка. До box now е с фиксирана цена от 5 лв.
Не, мерси!

# 278
И аз точно това четях, но за Автоматите на Спиди - Специална цена от 1.52 € (2.97 лв.) (с включени всички такси и ДДС) за пратки до 3 кг, изпратени от офис/автомат до автомат! * ..

Те от доставка ли пари искат да печелят 😡

+ това очаквах Корейка кутия с пептиди, а не oldschool неща

# 279
Може директно да им пишеш на БелБокс и да помолиш да ти пратят еднократно кутия. Имат такава практика. На мен са ми любопитни и двата цвята на очната линия, макар че имам кафява и стои като черна (макар и по- меко), нанесена тънко. Продукт за вежди също бих пробвала, обаче ще го търся в групата, не ми се взима цялата кутия.

Серумът на Miver от януарската БгБокс потвърждавам, че е много хубав. Вече съм на половината, използвам го сутрин и вечер, кожата ми буквално го изпива. И мен ме привлича февруарската, да не говорим, че кремът за тяло на Terraceutics е жесток!
А кремът на терасютикс бързо ли попива?

# 280

А кремът на терасютикс бързо ли попива?
Да, бързо попива на моята кожа, изпбщо не е мазен, нито кой знае колко плътен. Аз съм свикнала на много по- плътни текстури за тяло.

# 281
Кибрит пуснаха подсказка за 3 от продуктите в кутията за Февруари.

# 282
# 283
Pick N Dazzle с кутия за 14.02

https://www.pickndazzle.com/bg/janboxbg?utm_source=SG&utm_medium … _campaign=lovebox

P.S.  И GoodBox пуснаха февруарската кутия. Чудя се между Кибрит и GB, но за сега GB май не звучи толкова примамливо.

Последна редакция: пн, 26 яну 2026, 13:47 от Пълнолуние

# 284
Този аромат го имам,не мога да описвам аромати,но мирише като аромат от времето на баба ми.

Лично аз ориенталски аромати не обичам,не ми хареса аромата хич,но това не означава,че на друг няма да му допадне.

Общи условия

Активация на акаунт