📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣4️⃣

• 27 042
  • 303
  •   3
Отговори
# 285
Да видим каква цена ще й сложат.

# 286
Аз ще купя може би 2 броя. Много харесвам козметиката ѝ, но не и редовната цена.

# 287
Аз ще купя може би 2 броя. Много харесвам козметиката ѝ, но не и редовната цена.

Може ли информация за чия козметика говорите.

Рових и в сайта на Кибрит и пак не разбрах.

# 288

https://alpluscosmetics.bg/collections/core-collection

# 289
Аз пък много харесах сенките на Skon  от декемврийския кибрит и бих пробвала други техни продукти, но как най-лесно да ги намеря?

# 290

https://alpluscosmetics.bg/collections/core-collection

Охх, сега искам да си взема маската с LED светлини...

# 291
Малко ме съмняват тия домашни лед маски, дали за такава ниска цена вършат работа

# 292
  • София
Много бързо свърши Кибрита с AI+. Струва ми се че е имало 20 - на бройки.

# 293
Би било голяма излагация. Определено бих преосмислила отношението към бранда, а и към Кибрит, ако са заредили толкова малко кутии.

# 294
Аз успях ,но сайта им беше крашнал ...половин час ми трябваше да поръчам.
Цената на кутията е добра.

# 295
Аз не успях да поръчам, защото е изчерпана, но и нещо ми се отщя. Вижда ми се като евтин маркетингов трик. А бранда на докторката започва да губи стойност някак

# 296
Ползвала съм крема и определено е хубав .

# 297
Продуктите ѝ са добри, но редовната им цена е абсурдна, според мен. Аз съм ползвала цялата гама, някои неща повторих, други потретих. На намаление, разбира се.
А маркетингът ѝ, никак не ме кефи.

# 298
И аз не успях да се доредя до специалния Кибрит. Чудя се друго обаче- някой посещавал ли е докторката и доволен ли е? Предполагам си изписва и препоръчва нейната си козметика? Да не е само тик ток хит.

# 299
И аз не успях да се доредя до специалния Кибрит. Чудя се друго обаче- някой посещавал ли е докторката и доволен ли е? Предполагам си изписва и препоръчва нейната си козметика? Да не е само тик ток хит.
Докторката е специализант. Посещавала съм, рецептата беше с името на друг лекар, защото нямаше право(може още да е така) да изписва тя. Не останах впечатлена. Тогава я нямаше козметиката ѝ и изписа за акне Биодерма🙄

Последна редакция: ср, 28 яну 2026, 16:06 от Nidda

Общи условия

Активация на акаунт