Концерти тема 3

• 4 842
  • 108
  •   1
Отговори
# 1
  • Галифрей
Благодаря за новата тема ☺❤ Скоро ще ходя на Таря и ще постна мой снимки ☺

# 2
  • гр.София
Ironfeather, не е обичайно за зала Армеец
Има си места. Били  сме там на концерти и спектакли.За конкретния концерт - не мога да коментирам .

# 3
  • София
Благодаря за темата.

Тя обаче пита за Асикс Арена, което очевидно е бившата Фестивална, не за Арена /Армеец, или както се казва сега, че май смениха името/:
https://academica2011.com/bg/академика-бази/нсб-спортпалас/

А, Арена вече е https://bg.wikipedia.org/wiki/Арена_8888_София

# 4
  • гр.София
Ау,извинявам се много.

# 5
  • София
Споделете мнения как е положението с Фестивална или поновому Асикс Арена след концерта. Последно съм била там на концерт 2006, беше страшна разруха, добре че беше тъмно (концертът беше супер, де).

# 6
  • Галифрей
Ще споделя. . И преди съм била там на Фестивална и беше хубава зала мисля е че било 2017 г.

# 7
Още  помня болките в краката и гърба на другия ден след концерта на Таря и Марко. Три часа на крак, може и малко повече да са били. Но си заслужава, пак казвам.

# 8
Аз имах болки в кръста.

# 9
  • Галифрей
Ох а аз последният път на Таря си изкълчих за първи път жестоко глезена. Беше коледен концерт и обикновено на такива концерти се седи. Обаче тъпите организатори в зала 3 на НДК решили,че ние няма да седим и така стоим прави. Тъпото,че не можеш да танцуваш и кофееш,защото е класически опера песни. Схванах се защото седях 2 часа и нещо права. Та тръгвам да й дам цвете и хората ме качиха на сцената беше на почти една ръка разстояние. Дадох й и понеже е тъмно аз леко спънах не виждам къде се приземявам и хоп си ударих кракът ми. Андреналинат ме държа до края и с после докоцуках  и трябваше да лежа месец, не можех да се движа. Вече като дойдоха празниците си се движех малко ме болеше, но мина. Тъй че това нямаше да се случи ако имаше столове, нищо не им пречеше да има 😩

# 10
Има ли някой тук, който ще ходи на  GUNS N ROSES?

# 11
  • София
Има ли някой тук, който ще ходи на  GUNS N ROSES?

Ние, но не тук, а на концерта им в Белград на 18 юли.

# 12
Ние ще ходим, живот и здраве.

# 13
И ние ще ходим

# 14
  • София
И ние, група 6-7 човека сме.

Общи условия

Активация на акаунт