Концерти тема 3

• 18 155
  • 376
  •   4
Отговори
# 15
И ние, но в Мюнхен.

# 16
И ние взехме билети, но на последък ми се струват доста променени. Не знам какво да очаквам..

# 17
  • София
В какъв смисъл? Те са на по около 60 (Слаш ще ги направи 2 дни след концерта в Сф). Гласът на Аксел не е като през 90те, но според мен това че все още опитва да пее високите тонове е проблемът. В ниския регистър звучи доста добре. Но пък са енергични и правят купон.
Аз лично съм фен, била съм когато бяха 2012 само Аксел и наемници му (не ми хареса), била съм на Слаш с Конспираторите (жесток концерт), бях и 2017 след като се събраха, но на крака ми идват - не бих пропуснала.

# 18
# 19
Гледахме Гънс преди 2 години във Франкфурт. Аксел беше във форма и пя като звяр. Много хубав концерт направиха.

# 20
И ние ще ходим на Таря, но взех седалкови места. Не знам защо няма номера на седалките обаче. В този случай как ще бъде първи по време първи по право или?

# 21
  • София
Гледахме Гънс преди 2 години във Франкфурт. Аксел беше във форма и пя като звяр. Много хубав концерт направиха.
Много се радвам да прочета това 😍

# 22

Наскоро споделих на един боен другар, че ще ходим на концерта им. Каза почти същото, което и ти. Дори каза, че е бил един от най-хубавите рок концерти, на който е бил. А е рокаджия и в червата, както се казва. И не му е единствен концерт, има база за сравнение.
Живот и здраве, там сме!

# 23
Аз нямам търпение да видя Марко Heart Eyes мечта ми е да го видя, много любим изпълнител. Честно казано нямам голям интерес към Таря, ще видим как ще е. Като гледам лайфове нещо не ме кефи сценичното и поведение.

Флор Янсен ще бъде на Мидалидаре, заради нея ще ходя, просто брилянтен изпълнител.

# 24
Марко и на мен ми липсва повече от Таря, двамата заедно им гледах изпълнения из тубата където пяха тук-там и съм със смесени чувства... на моменти бая притоплена манджа, която така отделно не ме радва толкова както когато ги пяха навремето с Найтуиш тия песни. Да кажем че ако имах възможност да ида, щях да изтърпя Таря заради него, а не обратното както е при доста фенове Grinning Таря си има силни неща нейни си де, не ги знам още какво ще пеят освен тия няколко стари песни дето са им общи от време оно.
За Флор още се опитвам да измисля някакъв вариант, макар че е почти сигурно че няма да ме огрее там... а ме е яд, много. Любимка ми е още от After Forever и от първите неща с Лукасен, виж тя каквото и да ми изпее само мога да питам за още Grinning

# 25
Аз нямам търпение да видя Марко Heart Eyes мечта ми е да го видя, много любим изпълнител. Честно казано нямам голям интерес към Таря, ще видим как ще е. Като гледам лайфове нещо не ме кефи сценичното и поведение.

Флор Янсен ще бъде на Мидалидаре, заради нея ще ходя, просто брилянтен изпълнител.

Това е понеже сме върли фенки на Флор и сме леко предубедени. Вярвай ми, не е толкова зле Таря. Е, не колкото Флор... но бива! Заслужава си.

# 26
Е, различни са просто, то не е до вечния спор за двете певици и плачене по стария състав на Найтуиш както често се среща. И като пеене, и като поведение са много различни двете, то почти няма какво да им сравниш според мен.
Както ни идват и двете на крака - ако има човек възможност и двете да ги чуе на живо - най-добре Grinning
Анеке ван Хирсберхен също ще идва у нас, мисля че през май, тая година хич не е да няма интересни неща.

# 27
  • Галифрей
Таря има най-мощният глас от всичките. Изключителна жена с позитивна енергия. Нейните концерти винаги са магически. Тя и Флор са приятелки  от доста години,между тях няма спор кой е по добрата?
Аз Найтуиш не ги слушам от години нямат яки парчета вече.

# 28
  • София
В какъв смисъл? Те са на по около 60 (Слаш ще ги направи 2 дни след концерта в Сф). Гласът на Аксел не е като през 90те, но според мен това че все още опитва да пее високите тонове е проблемът. В ниския регистър звучи доста добре. Но пък са енергични и правят купон.
Аз лично съм фен, била съм когато бяха 2012 само Аксел и наемници му (не ми хареса), била съм на Слаш с Конспираторите (жесток концерт), бях и 2017 след като се събраха, но на крака ми идват - не бих пропуснала.
Абсолютно!
Освен това не са престарели, щом Род Стюърт още пее, Гънс са си ок.

# 29
  • София
Те и Стоунс не са вече първа младост, ни втора, даже и трета JoyJoy, но не се предават. Преди знам ли 17-18 години бяхме уж на прощалното турне - още тогава се чудехме на какви субстанции са тези хора, толкова енергия!

Общи условия

Активация на акаунт