Концерти тема 3

• 17 612
  • 354
  •   3
Отговори
# 30
А защо трябва да сравняваме трите вокалистки на Найтуиш? На Таря гласът може да е най-могъщ в класическия стил, но Флор пее като звяр всичко каквото и дадеш, може да изпее всякакъв стил и все да звучи страхотно. Тя е най-версатилна. За мен тя е над Таря, но пак - въпрос на предпочитания.

# 31
Една прекрасна новина от днес Heart Eyes:

“Продажбата на билети стартира днес, 3 април – ексклузивно за фен клуба на артиста и членовете на Fest Club.
От утре, 4 април, в мрежата на ticketstation.bg стартира продажбата на редовните”

# 32
  • Галифрей
Според мен няма никой над. Всяка си има прекрасни качества  и стил.

Като видях програмата за утре ох малко ми убиха желанието. Ама като съм се хванала на хорото айде заради Таря. Не съм много запозната с творчеството на Марко. Мислех,че ще пеят в дует ама те ще пеят по отделно. Дано да е хубово.

# 33
# 34
# 35
Таря много я харесват испанците. На концерта на Within Temptation я посрещнаха като богиня. Simple Smile Мен пеенето ѝ не ме впечатлява, но на сцената беше много добро поведението ѝ. Марко не го познавам, да си призная (не съм слушала Night Wish).

# 36
  • Пловдив
Тази година ще бъда на Гънс, Роби и Род Стюарт.
Чамбао, които също много харесвам, ще идват също:
https://bilet.bg/bg/cart/best-fest-pres-chambao-live-at-maimunarnika-sofia-6139

# 37
Аз попаднах на това:
https://www.facebook.com/share/r/1E39dCtsqf/
Концерт на Горан Брегович.

# 38
Бяхме на Брегович преди 2 години. Остарял е доста, но го бива още. Страхотен концерт направи! Публиката беше предимно от българско и сръбско говорящи. Е, имаше и местни и  се кефеха като нас.

# 39
Снощи ходихме на ROCK MEETS CLASSIC  - рок концерт с голям класически оркестър и няколко рок динозавъра. Предвид имената на участниците не очаквах пълна зала, но сбърках. Залата беше напълно разпродадена, разпродават се бързо и другите им концерти от турнето им тази година, а са обявили турне и следващата (в Германия). Мъжът ми е ценител и на него много му хареса, аз също се забавлявах. Беше страхотно изживяване. Участниците ги копирам от сайта им, за да не сгреша с някое име:
Скрит текст:
Randall Hall (formerly of LYNYRD SKYNYRD), Glenn Hughes (DEEP PURPLE und BLACK SABBATH), Very Special Guest Lita Ford, Fran Cosmo (formerly of BOSTON), John Elefante (formerly of KANSAS) und Mal McNulty (SLADE)

# 40
  • Галифрей
Бях на Таря и Марко ей голям екшън. Беше много яко. ❤ Аз за първи път виждам Марко на живо, няма никак лоши парчета приятно е. 
Тия с билети вип яко се прецакаха седяха в ляво там какво са виждали не знам. Аз бях пред колоните на оградата. Сцената си беше далечко,сложили там едни колони,железа малко пречи ама успях да снимам хубово. 4 и нещо нещо концерт. Въпреки,че ме боляха краката като Таря се появи аз забравих за болката си. Страхотна както винаги.
Ето малко снимки от мен ❤

# 41
Организацията на концерта на Таря и Марко беше лоша. Никакви обозначения от къде влизат правостоящи, от къде хората със седалки. Големи опашки. Липсата конкретни седалкови места доведе до това всеки да сяда където намери, да си слага чанти и якета по седалките, а хора да сядат по стълбите.  Някакви хора пушеха цигари в залата.
Иначе концерта беше хубав.

Последна редакция: сб, 05 апр 2025, 15:43 от metal.vixen

# 42
  • Галифрей
Така си е  много кофти организация. Не знаеш на коя опашка да отидеш лутах се известно време.после разбрах,че съм на оная голямата а те са сигурно бяха 200 човека. Според мен няма значение от къде ще влезеш седящи и правостоящи плюс се тая да влизат хората ще се ориентират. Поне едни табели да бяха сложили.
Да концерта си беше супер як. ❤

# 43
  • софия
Стенли с нов албум и концерт 🖤

# 44
  • Галифрей
Усмивката на Таря от снощи ❤

Общи условия

Активация на акаунт