📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣4️⃣

• 27 330
  • 311
  •   1
Отговори
# 300
Обожавам Al+ аз. Използвам всичко на марката (вкл. и LED маската) от 2 месеца и кожата ми е в перфектно състояние. Купувала съм ги досега на 30% намаление, да, пак са скъпи, но си заслужават. А и са доста икономични, сегашните ми опаковки са отворени края на ноември и имам още поне за 2-3 седмици, че и повече.
Не бих ги сменила за нищо на този етап.

# 301
Не съм съгласна, че е икономичен поне кремът. Аз също имах от ноември и вече нямам, макар че го ползвах от дъжд на вятър.  Консистенцията ми хареса много - не е тежък крем, но не е и толкова ефирен,че да е недостатъчен. Това ми хареса, от този тип е, който засища кожата. Сега обаче не поръчах. Нямах възможност, обадих се на съседка , която е в майчинство да ми поръча, но тя отказа , защото имала над 10 заявки.

Последна редакция: чт, 29 яну 2026, 09:33 от MilaNina

# 302
Аз се отказах да купувам кремове без пептиди и с големи молекули…. Няма смисъл. Поръчах си доста неща от yesstyle.
Скрит текст:

# 303
  • Пловдив
Според мен кибрит са пуснали малко бройки. Имаше доста коментари, че няма да бъде купена кутията.

# 304
И GB разкриха 2 продукта

И аз си мисля, че специалната кутия на Кибрит е била с малко бройки. Отделно не са предвидили висока посещаемост и за това сайтът им не се зареждаше.

# 305
Аз поръчах Гудбокс. Много ми харесват разкритите продукти, дано и останалите неща да са добре подбрани.

# 306
Кибрит генерално правят доста малко бройки от лимитираните си издания, момичета Simple Smile

Обожавам Al+ аз. Използвам всичко на марката (вкл. и LED маската) от 2 месеца и кожата ми е в перфектно състояние. Купувала съм ги досега на 30% намаление, да, пак са скъпи, но си заслужават. А и са доста икономични, сегашните ми опаковки са отворени края на ноември и имам още поне за 2-3 седмици, че и повече.
Не бих ги сменила за нищо на този етап.

От края на ноември до края на януари са 2 месеца. Плюс още 2-3 седмици, говорим за приключване за под 3 месеца. Не ми се занимава да изчисля математически колко мл крем покриват лице с някаква средностатистическа площ, но тази употреба е напълно нормална, не е икономична, не е необичайно дълга... Ако преди Ви е свършвала козметика, която не е под формата на гъст гел, по-бързо, вероятно сега несъзнателно пестите продукта Blush Или имате суха кожа, ние приключваме продукти за отрицателно време. Smiley

Вече ако 15-милилитровият серум изкарва 3 месеца, много бих се изненадала, защото не е за локално приложение като серумите на Biologique Recherche, примерно. Ама пък е на скваланова основа (което е малко озадачаващо за нефинална стъпка за мен), та може и да стане...

Ще ги видим, любопитни са ми. Ще ми дойдат идеални за сезона, въпреки че вече имам отворени продукти със защитни функции. Или ще ги оставя за следващия есенно-зимен период.

# 307
Продуктите са ок и за пролет, а и за лято. Даже за зимата при някоя леко суха кожа, биха били недостатъчни.

# 308
  • София
Good Box ми се вижда доста интересен,  ще поръчам за подарък за 8ми март.

# 309
Аз поръчах Гудбокс. Много ми харесват разкритите продукти, дано и останалите неща да са добре подбрани.
Този крем тежък ли е?(Majestic)
Иначе това HydraX кремчето от кога беше, ноември?
Аз още си го ползвам, само 2 помпи са ми за цялото лице
Мисля че е добро

А за маската, който я е ползвал, състоянието на кожата добре ли е, или по-добре от преди нея?
Моето иначе си е добре, но се чудя действа ли против бръчки или е просто маркетинг трик Grinning
Че се вдъхнових и аз за маска

# 310
Кремът на Wooden spoon съм го ползвала от друга кутия. Не бих го определила като тежък, но се усеща по-плътен. Аз съм с нормална кожа и ми харесва за по-студените месеци, а за лятото предпочитам по-леки кремове.

# 311
Маджестик крема не ми харесва изобщо как мирише. На някакви треви и не спирам да го усещам на лицето. Иначе като консистенция не е лош. За мен е средно плътен. Не бих го купила отново, мъча се да го изразходя.

Общи условия

Активация на акаунт