📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣4️⃣

• 30 302
  • 342
  •   3
Отговори
# 330
Кибрит ще имат кутия с Yenges. Жалко! 😁
Все пак ще я разгледам.

Wooden spoon също ще пускат някаква тематична.

# 331
БгБокс февруари за мен е разкошна!
Кремът на Terraceutics е страхотен, обожавам го. Дневният хидратант Aura Code ме привлича, защото много харесах серума от предишната кутия. И как само се радвам на интимния гел! Защо по- често не слагат такъв продукт в кутиите?
Сега съжалявам, че не я взех.

# 332
Aura code и на мен много ми харесва, дори бих си купила

# 333
БгБокс февруари за мен е разкошна!
Кремът на Terraceutics е страхотен, обожавам го. Дневният хидратант Aura Code ме привлича, защото много харесах серума от предишната кутия. И как само се радвам на интимния гел! Защо по- често не слагат такъв продукт в кутиите?
Сега съжалявам, че не я взех.
Кутията февруари на Бгбокс е налична днес.

# 334
  • Бургас
Здравейте!
Само да споделя колко се вълнувам, че утре ще има кутия yenges.
Толкова харесвам козметиката, че си купувам от техния сайт месечните кутии.
Този месец е обаче повече насочена към грижа за мазна кожа и се надявам от Кибрит да дадат някакво супер предложение за по-суха кожа и да са сложили и млякото за тяло.
Уникално е.
Ако много ми хареса, мога и 2 броя да взема.
За мен и моята суха кожа работят перфектно продуктите, даже ароматите толкова ми харесват, че нямам против да са ароматизирани продуктите.
Иначе избягвам ароматизирани кремове и серуми.

# 335
  • Пловдив
Аз Yenges директно ги пропускам. Даже се чудя какво да правя един серум Magic drops, който ми седи неотворен. Четох негативните коментари и май не ми се рискува.

# 336
За Йенгес съм пас и аз ! На дъщеря ми обаче много и харесват .

# 337
Аз ще я разгледам, но на 99% няма да поръчам, заради неописаните съставки на продуктите в сайта им.

# 338
Гледам сега мартенската БгБокс, марката Derol

Подозрително ми прилича на китайски ребрандирани продукти...и видях че ги има в Тему....
Иначе имам много хубави ружове от Тему Stuck Out Tongue Winking Eye
Само дето що са се писали БГ бранд.
И имат правописни грешки в сайта

Или и бг марки продават в Тему ?

# 339
От много време ви чета и благодаря на всички за полезните съвети относно козметиката в кутиите, благодарение на Вас успях да направя доста полезни покупки и да се запозная с много марки. Относно предишния пост: 
Тези, така да ги нарека, „заготовки“ се поръчват от Alibaba на едро и са с празно лого, което самата фабрика произвежда по поръчка с лого по избор. Такива продукти често се предлагат като OEM/White Label козметика — тоест готови формули, които можеш да брандираш под собствено име. Със съмнителен състав и качество.

# 340
Йенгей си “разкриха” в две групи, че са китайски ребрандирани. Не бих си ги сложила на лицето. Колежка ми даде някаква маска и няма да я използвам.
Нищо против китайски неща, когато е упоменат произхода съм за!

# 341
Хммм, Yenges не бяха ли български?

# 342
Не съм изненадана, че са китайски и ребрандирани. Нямам против, но нека е упоменато.

Бих искала кутия на Al+ отново, както и на Фитокод, както и кутиите на Cosmetics с Dr derm и SNB. Това за мен са добри марки, с качествени продукти.

Колагена и Александрина пуснаха две кутии, но са скъпички, поне за мен (200лв). Иначе продуктите са разкош.

Общи условия

Активация на акаунт