📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣4️⃣

• 28 571
  • 328
  •   2
Отговори
# 315
Нямам търпение утре да дойде. Рядко харесвам кутия.

# 316
Има в момента наличност на сайта на Кибрит, кутията с Al+ cosmetics. Който не е успял може да поръча.
Благодаря! Предадох на колежки и зарадвахте три дами!
Скоро не съм се впечатлявала от абонаментна кутия, но ще се местим и като видях колко козметика имам, исках да се скрия от себе си.
Радвам се, че съм била от полза.😊 Голяма мъка беше, когато я пуснаха. Сайта тотално издъхна. После прочетох, че други дами от постоянно опитване са имали по няколко поръчки . Бях сигурна, че след като нагласят пратките ще има останали кутии от дами с дублирани поръчки. Това ми е първата кутийка за тази година. Декември като казаха, че ще има си бях решила, че ако е под 100 лева със сигурност ще я взема. Кремчето, от ноемврийската много се хареса на моята мазна кожа 2 опаковки отидоха, имам още едно последно. За януари само ГБ ми хареса, но не я взех, от февруарските съм пълен пас също.

# 317
Така е ...аз в напъна и истерията съм поръчала две 🤣
Чудех се дали да не ги взема ,но ми звъннаха и отказах едната ,нека има и за другите .
Отдавна не съм чакала така кутия ,пия още едно кафе и отивам да ск я взимам.

# 318
Тъкмо и аз ще я взема след малко.

Update: взех я. Много красиви, голямо вълнение. 🤣 Серумите са в стъкло, тоника има второ капаче отгоре (мирише вълшебно), кремът е в същата опаковка като хидратиращия крем. Нямам търпение да ги пробвам.

Между другото започнах Фитокод от бг бокс серията. Миришат доста силно, приятно. Околоочния много озарява. Определено са хубави и крема за лице, околоочния и тоника. Ще видим в дългосрочен план как ще са.

Последна редакция: сб, 31 яну 2026, 09:27 от LieToMe

# 319
Привет,
Включвам се по тема Фитокод. На този етап използвах изцяло измивния гел и съм изключително доволна. Почиства кожата хубаво, няма изсушаване, не дразни.
Подкрепям и мнението за околоочния.
Тъкмо и аз ще я взема след малко.

Update: взех я. Много красиви, голямо вълнение. 🤣 Серумите са в стъкло, тоника има второ капаче отгоре (мирише вълшебно), кремът е в същата опаковка като хидратиращия крем. Нямам търпение да ги пробвам.

Между другото започнах Фитокод от бг бокс серията. Миришат доста силно, приятно. Околоочния много озарява. Определено са хубави и крема за лице, околоочния и тоника. Ще видим в дългосрочен план как ще са.

# 320
И аз чакай с огромно вълнение кутията от Кибрит. Използвах хидратиращия крем още като пусна продуктите си Макенджиева. Останах много доволна и затова после закупих и кутията, откомрви или ноември, не помня, отново със същия крем. Затова сега и се сдобих с тази. Определено на редовна цена ми идват доста скъпи продуктите ѝ и не мисля, че бих ги взела.

# 321
На редовна и аз не бих признавам. Ако слагат такива марки, а не гаражни ще купувам много кутии.

# 322
На редовна и аз не бих признавам. Ако слагат такива марки, а не гаражни ще купувам много кутии.
И аз. Само като видя Avant, Able, Epidermal, Skin нещо си (няколко бяха) и още от този вид, подминавам кутията почти винаги. В редките случаи когато другите продукти ми харесат си взимам, но с тези винаги се разделям.

# 323
Из групите вече плъзнаха кутии с безбожна надценка.
Ако пуска веднъж или два пъти годишно подобна кутия, стойността на бранда няма да падне, но ако започне да изскача като Йенгес дори от тоалетната.. Макенджиева ще се закопае.
Все пак смятам, че има акъл и няма да направи подобно нещо.

# 324
Така или иначе няма кой да и купи кремовете на тези цени...😅
Харесват ми ,но тези цени като на Диор ,не благодаря...смешно е ...
Пък и да се обезценят ,още по-добре ще си купувам на нормална цена.Ако пък пуска често в кутии още по-добре.
Боклуци като авант ,йенгес и др.даже не поглеждам ...на care bare супер яки пептидни кремове са 40 лв в момента ,с доставка за тяхна сметка.

# 325
Аз Yenges не ги харесвам от един лосион в кутия. Реших да видя състава му в сайта - супер. Идва лосиона - състава нищо общо с това в сайта. Писах им коментар - изтриха го. Писах им мейл - никой не ми отговори. Изключително некоректно и грозно. При Макенждиева или Фитокод поне съм сигурна в състава, но и Руми, wooden spoon. Съвсем различни.

# 326
Наскоро си поръчах кутията на Руми, за момента съм ползвала само еликсира Maru. Еми не съм особено очарована - въпреки че кожата ми е суха и слагам буквално две капки, ми запуши порите.

# 327
Аз пък да споделя имаше преди няколко години един крем в кутия на Symbiosis Ha+E пак от този вид, но пък той толкова ми беше харесал поне 6,7 бях използвала. Други неща съм пробвала от бранда но не ми харесват. От две години ползвам предимно корейска козметика и няма шанс повече да погледна тези гаражните. Дори и да има пак някои попадения аз няма как да разбера.😃

# 328
Момичета, знаете ли кой доставя пратките на Good box за София с GB куриер?

Общи условия

Активация на акаунт