📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣4️⃣

• 76 747
  • 729
  •   1
Отговори
# 690
Кога излиза Алтея ? Не съм поръчвала кутия след като взех три на Колагена ,но Алтеята ще я поръчам.Харесвам ги.

# 691
  • Варна
Здравейте! Нова съм в темата, но понеже си поръчах септемврийската на Bellebox,реших да се включа. През годините съм си поръчвала 3-4 кутии от различни места и не съм много запалена (засега, де).

Честно казано много ми е интересно какъв ще е продуктът за тяло против целулит и стрии, но не остана до 31 август.

# 692
Ами те не го представят като такъв продукт, а цялостна грижа за тялото. Според мен ще е някакъв скраб за тяло.

# 693
Здравейте, защо ми изчезна банера 10% отстъпка при първа поръчка на специална кутия в Кибрит ...

# 694
На мен ми се появи.
Да попитам кога се очаква да е с продуктите на Alteya?

# 695
На мен ми се появи.
Да попитам кога се очаква да е с продуктите на Alteya?
Не са казали кога, но сигурно тези дни ще дадат дата.

# 696
Кибрит ще обявят кутията на Alteya в понеделник. Писали са, че ще съдържа 5 продукта с българско розово масло и съставки като бял трюфел, ектоин и масло от Инка Инчи. Много харесвам козметиката на Alteya и сигурно ще я поръчам.

# 697
А някой ползвал ли е Saff...
Дайте мнение, за продуктите от лимитираната серия....

# 698
Продуктите от сегашната кутия не съм ги ползвала, но от разни предишни кутии съм имала околоочния крем и ексфолианта за лице и много ми харесаха.

# 699
Хайде, Алтея се показа..
Аз поръчах Алтея,  Саф и Септември...

# 700
Може ли да ми дадете мнение за спрея за коса Gisou от белебокс? Доволни ли сте?

# 701
Аз го нямам, но не е ли по-скоро парфюм за коса? Т.е. не е грижа за коса или бъркам?

# 702
Аз го имам. Според мен е само и единствено парфюм. Харесва ми как мирише. Ароматът се задържа през целия ден.

# 703
Аз го имам. Според мен е само и единствено парфюм. Харесва ми как мирише. Ароматът се задържа през целия ден.

Благодаря, това исках да разбера, защото го дават и за подхранване и овлажняване.

# 704
Какво ще да има от ми аманте в новата кутия на Белл? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт