🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #9

• 66 383
  • 1 695
  •   90
Отговори
# 1 500
Киара верно много се унижава. Пълни глупости върши и не е ок това, което прави.

# 1 501
Киара е много глуповато същество.

# 1 502
  • София
Не мога да приема за нормално поведение това нещо. Киара не усеща ли, че Краси няма никакъв интерес?

# 1 503
  • Варна
Ох, Киара как го лъже, играе, Кума Лиса е Тя.

# 1 504
Райна трябва да върне хонорара, който е взела. Стоя като мумия през цялото време и не взе никакво отношение в играта на мъжете -нито да нито не! И накрая жените да гласували!

# 1 505
  • София
Много тегав и скучен разговор, както винаги.

# 1 506
  • here and now
Абсолютно. Играе си по сценарий за ефирно време... Не ѝ се получава много добре.. Личи си..

# 1 507
На мен гразно впечатление ми прави отново Виктория с нейните комплекси и жалки опити да е със силните на деня, да не се гаврят с нея отново. Обръща гръб на единственото същество там, което й подаде ръка и може да се нарече “приятелка”. Жалка, слабохарактерна особа, която наистина няма място в предаването.

# 1 508
В заведението няма други хора. Дали са им някакви мезенца. Може наистина да е по молба на Киара.
Ще мисли той, женчо, кажи да или не, какъв мъж си, да те свалят?

# 1 509
Виктория горката пълна излагация. Злобна интригантка.

# 1 510
Нищо не изпитва Киара към Глупчо/Красимир😉/. Вмениха ѝ вина Продукцията, после са я провокирали да компенсира вината си и дори са я предизвикали да целуне Чехъла, евентуално🤨.
Абсолютен пошъл сценарий, нищо спонтанно няма в отношението на Киара към чичо ѝ Красимир.
Ана е успокоила бесовете си засега, да се годяват с Красимир и беж към богатото бъдеще, та да видим и от другите нещичко.

# 1 511
  • Варна
Абсолютно. Играе си по сценарий за ефирно време... Не ѝ се получава много добре.. Личи си..
Аз мисля, че не толкова за ефирното време, ами заради победата, заради тръпката отново да го отмъкне.

# 1 512
  • София
Той унижи Киара пред всички като ходи да моли Ш да се върне в предаването, спи с нея в стая, тая ходи да го вика на среща. Ми не е ок. Тя търси вниманието му повече, не той нейното. Не е достоверно и интересно, даже е срамно за момиче да се постави в такава роля.

# 1 513
Значи на Краси веднага му казаха, че Киара е играла игрички. Триха сол на Киара за някакъв псевдо морал, но никой не се сети да каже на Шермин, че Красимир пере от самото начало. Както винаги bro code в това сексистко предаване, Тушев please.

# 1 514
  • here and now
Според мен от самото начало до сега си играе по сценарий Киара. Но, да бяха подбрали някоя по-обиграна. Тя не се справя добре.. Направо нелепо изглежда, не че ТъпомирЪ е по леп, ама все пак...

Общи условия

Активация на акаунт