🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #9

• 72 377
  • 1 767
  •   59
Отговори
# 1 740
Виктор в момента прави това,което изтъква и в предаването:
"Мога да си позволя,ще нарушавам правилата"
С това се обясняват и спойлерите в СМ.
Парадира с "милионите" и натяква ,че ще поеме глобите по договора с продукцията.

Според  мен е силно злобен и комплексиран млад мъж.

# 1 741
Играта беше като шоуто - без правила, без нищо. Райна стои като фон, дори я дадоха как се сви и уплаши като се развикаха Краси и Йово. Накрая жените да гласували. И за какво беше цялото това упражнение? Аз така и не разбрах.
Нямаше правило, че не може да се окопаят и да се излегнат, може би защото от екипа не са се усетили, че някой може да го направи. Но не окопаване и излягане имаха предвид, когато беше съобщено каква ще бъде играта. Ако и Красимир се беше окопал и излегнал, можеше да си лежат там 5 часа.
Всички зяпачи подвикваха, че играта на Йовица не е честна. Мисля, че и Райна е сметнала така и че "в движение" го измислили това за гласуването. За да не бъде победител нечестно /според тях/ спечелилият.

# 1 742
Виктор в момента прави това,което изтъква и в предаването:
"Мога да си позволя,ще нарушавам правилата"
С това се обясняват и спойлерите в СМ.
Парадира с "милионите" и натяква ,че ще поеме глобите по договора с продукцията.

Според  мен е силно злобен и комплексиран млад мъж.

И въпреки това не разбирам на Фифица и Тъпица какво им влиза в работата кой нарушава правилата и кой не. Ако искат - и те да ходят по барове, и да ги нарушават. Като не искат - да си стоят в къщата и да си трайкат. Не е тяхна работа това. Щом има неустойки по договорите, значи всеки сам си преценява дали е склонен да плати глоба, за да наруши някое правило или не е.

# 1 743
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
На Виктор му харесвам това,че яростно защитава Дениз и тя може да разчита на него.
Това например на Шермин много й липсва и многократно го е заявявала на Красимиро,само че бай Краси не е конфликтен човек и абсурд да се постави в такава ситуация на скандал между две махленки.

Не знам,аз си мисля,че Викто и Шермин са перфектната двойка. С его,конфликтни, с претенции за успешни хора, да си правят кекс докато се гледат в огледала. И визуално стоят добре един до друг.

Тихомир нарочно не даде луканка,защото не търпи Виктория и демонстративно й показва,че за него е нищо и само розата го вълнува. Ако започне да й прави жестове,она ще си помисли,че той я харесва.Усетил е,че му се натиска и е отчаяна.
 В този случай е прав за себе си.

# 1 744
По-скоро просто помага на майка си, не е като да работи там.

Аз не разбирам каква е тази омраза към родените в заможни семейства. Ще кажеш е някаква лична обида, че някой го издържат техните.
Причината е Завист, много разпространена у нас от край време 😏
И аз така мисля.
Огромна завист, че Орлин не е работил някъде на минималната и не пазарува на червен етикет.

Другото на което вярвам, е че Тъпица е беден като църковна мишка и се е вкопчил в това риалити с цената на последния си зъб. Защо Фифица обаче недовижда с какво комплексирано същество се е захванала, недоумявам.

# 1 745
На състезания със съдия по теглене на въже, играчите и от двата отбора се окопават в пясъка, не е забранено. В случая си е виновен Красимир, че се отказа.

Виктор е супер гнусен комплексиран самохвалко. Не знам дали завижда на Орлин или по-скоро му е много удобен да се изтъкне на негов гръб. Ето, видите ли, той е роден в заможно семейство и въпреки всички предпоставки не е направил нищо, но АЗ... Ах, аз, колко много съм постигнал, роден в бедно и отрудено семейство!
Дребна душица!
Не мисля, обаче, че е работа на Фифа да му държи сметка дали и защо нарушава правилата. Явно като я дразни (предполагам и другите), че се мисли за голямата работа и това й беше тема, за която да го заяде - ходенето на бар.

# 1 746
В надкаста казват на Габриела:
-"Ти си Дракон?
-(изплашена) - К'ъв дракон съм аз!
-Ти и Джани сте в една година и си Дракон.
-А-аа, е чак толкова в час не съм с тия работи.
--------------

Габриела е била волейболистка. Учила е нещо, но прекъснала и  станала бижутерка, това  и харесвало. Доколкото разбрах  не е нейин бизнеса, един вид са я наели там. Питаха я нещо за диамантите, но тя започна да си спомня какво учила на курса, за да отговори...
Била е приятелка с Натали, после с Анна (не Шермин, а Анна), с нея заварката е станала на женския банкет, поговорили си за мъжете насилници, И двете са имали такива връзки в миналото.
Габриела едвам е издържала в това шоу. Но каза, че не се е показала докрай, понякога избухвала за нещо и говорела подобно на Шермин, но много по-зле, падат и всякакви бариери и си казва каквото и дойде. Но в Шоуто нямало такава ситуация. Тихите води са на-дълбоки.
Сподели, че Орлин и Нати били влюбени до играта със сладоледа, дето имал най-много общо с Криси, тя Натали плака тогава.

# 1 747
Продължавам да си мисля, дали Киара не играе пак на флюбена-загубена...
Не може да е чак толкова пленена от Перач Шерминов! Ако е, тогава Шърман е права - "да виждаш, че един мъж е в леглото с друга жена и да ходиш да го каниш на среща". Даже от спортна злоба да е - вече олеква.

# 1 748
Габриела е от хората, които явно се мислят за много тежки характери, защото там някога сигурно е креснала на някого, но въобще не осъзнава, че хич не влиза в образа на агресор, но явно мъжете около нея добре са я обработили са вярва на това.

# 1 749
Че то тежкият характер не е нещо, с което човек да се хвали?!

# 1 750
Мартин Елвиса е участвал в някакъв подкаст и е понахранил предаването:

https://www.youtube.com/watch?v=byqMz-H_ml8

# 1 751
Аз не знам как не му омръзна на този безпринципен кръчмар да обикаля всички възможни подкастове, за да си дава спиртосаното мнение по отношение на предаването. Той е най-големият антипример за ерген в историята на българския вариант на предаването, който не може да вирее в ефир, ако не си е режисирал предварително всички възможни детайли.

# 1 752
Криси като профил била подбрана за Краси, съгласно анкетните карти (инфо от ЧакалCast).

# 1 753
Е, според мен и на нея няма да ѝ откаже да перат ако тя иска 🤣

# 1 754
Тогава Шермин за кого е била 'проектирана' ?
За Орлин - не,
за Петър - не,
за Виктор - не,
за Джани Твърдата ръка?

Общи условия

Активация на акаунт