🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #9

• 91 783
  • 1 803
  •   1
Отговори
# 15
Благодаря за темата.
Бая са ми неприятниците, Габа Джанка и тя сред тях.

ДамаДжан ни е нито мъжкар, нито бунтар. ДамаДжан е жалкар.
МамаДжана и тя.

Кое празнуване по повод завършване на Дениз визирате- където танцува чалгийка с шише  в панталона ли?

Македончето не се е изгубило, под крилото на анаболното джудже е .

# 16
Мама Джанка копае дъното повече от сина си! И това е жена на около 50 години.

# 17
Дениз не би била с Петър. Ок, но ако си мисли и че "милионерът" оъ Форбс ще развърже кесията баш за нея, не е познала. Този злобен и надран гном със сигурност е и стиснат.

# 18
Последно, каквото гледах, ми хареса, че Филипа все пак е стигнала до някакво прозрение относно нейния тиквеник – разбра, че май сгреши с прибързания си избор. Много се радвам! От самото начало го намирам за отвратителен.

Виктор също никак не го харесвам, защото е прикрит, лъжлив и очевидно задръстен – по един доста показателен за интелекта и жизнения му опит начин. Само че, в този глуповат спор по неясен проблем между него и Дениз, по-скоро мога да разбера него, отколкото нея. Тя му е доста хлъзгавичка, което си е нейно право,  подозирам, че осъзнава, че той не е някой, който може да й осигури каквото иска. Той със сигурност иска да знае къде седи - също си е негово право,  но не защото тя му е важна, а защото иска да знае, дали да си губи времето още с нея, която и без това  не отговаря на високите му изискванията за жена. Освен това, нали е дева, сигурно има план за поне 5 години напред и иска да знае на кого може да се разчита. Очевидно не и на нея. Глуповатички са и двамата,  и в същото време - фалшиви и с голямо его, освен това еднакво си правят сметката,  еднакво меркантилни. Едно “изясняване” м/у подобни хора, просто няма как да стигне до някъде другаде, освен до под кривата круша. Разбира се, че няма да са заедно за дълго, никой не се интересува от чувствата на другия, че и седнали да се обясняват и да ревът.

# 19
Да вмъкна следните изречения. Благодаря за новата тема. От вас научавам много неща за участниците. Давам си сметка колко трагичен е животът на някои хора и копаят дъното даже. Ние можем да напишем цяла книга от 2 тома. Joy
Ммм туркиня ли е Дениз? Знам, че те са праведни, срамежливи, скромни и доста религиозни. Имах две познати туркини. От тях съдя.
Дениз е по-умна от Шермин. Все пак е завършила нещо, дори и висше. Друг е въпросът, че не става за психолог. Да беше завършила друго. Не знам как изобщо е взела тази диплома.по психология, като трябва.много четене и запомняне на информация. Аз не виждам да е научиля нещо по начина на изразяване. Дано се осъзнала и да се поправи. Всеки заслужава шанс да тръгне по правилния път, каквото и да е направил, като изключа убийци и изнасилвачи. Те нямат място в обществото и не могат да се поправят и променят.
Докато Шермин дали е завършила средно образование.
Не знам защо някои жени тръгват по лош път като продават тялото си? Какво си мислят? Така ще забогатеят ли? Как изобщо спят спокойно и съвестта им ги оставя спокойни?

Последна редакция: пн, 03 ное 2025, 19:55 от Анонимен_7

# 20
Последно, каквото гледах, ми хареса, че Филипа все пак е стигнала до някакво прозрение относно нейния тиквеник – разбра, че май сгреши с прибързания си избор. Много се радвам! От самото начало го намирам за отвратителен.
И аз също! Ех, да беше там Лъчо сега, ама те го изгониха по най-глупавия начин. Беше ясно, че Филипа не го харесва Йовица, но явно пазеше имидж за пред зрителите.

# 21
Защо като пускате подобна анкета , няма бутон "избери всички" Joy
Коя пък ще да е била Симона....
Ако се пусне анкета " кой ви е симпатичен", сезонът ще свърши докато измислим...
Та по темата , не изброих всички които не понасям, а само най-отровните . Обичайните заподозрени са ясни , но тук ще добавя и моята първоначална любимка Габриела - бизжутер.  При все , че не е тъпа на галош и има доста смислени включвания , защо ..защо ...От тези жени , които нямат нищо против насилието, дори му се радват, стига да не е насочено срещу тях
Смешника на Виктория (не му помня името) , не обичал да се замесва , даже го е шубе да покаже възмущение. Не знам, аз като жена нямаше да остана безучастна (при наплюването) ..абсурд
Черешката на тортата обаче беше разговорът между Краси и вероятно Джани - при обсъждане изборът му , между Шармин и Киара. Мислех , че за кола говорят , коя колко харчи и каква подръжка има , тънки сметки изчисления ...И това Български богаташ ....WearyMisc Gun

# 22
Майката на Джан Микеле е държавен служител и трябва да спре със словоизлиянията.
Обожавам да ви чета, но не и да коментирам. Но като държавен служител не мога да не се включа - при нас да са я уволнили дисциплинарно преди да е мигнала два пъти или поне да са и свили яко сърмите за уронване на престижа.Има си закон за държавния служител, но явно не се прилага навсякъде, както е редно. И ако наистина тази жена чете тук искам само да й кажа, че ако някой ден (пази Боже!!!) човешко недоразумение като това което тя е създала се приближи до дъщеря ми директно ще си пусна връзки, за да си осигуря уютна килия в Сливенския затвор още преди да изпратя някой да му пренареди керемидите в кухата глава. Благодаря за вниманието. Повече нямам какво да кажа, но ще продължавам да ви чета с удоволствие 😊

Последна редакция: пн, 03 ное 2025, 19:42 от Aishling

# 23
Благодаря за новата тема!
Мен ме крепеше мисълта, че Джани ще е съсипан, като разбере колко родителите му, които беше споменал, че обожава,  са разочаровани от него, уви...
Иска ми се от предаването да се извлече нещо положително,  а то, Киара излезе и веднага се оперира, та да заприлича на всички...Джани очевидно не е осъзнал, че е сбъркал, съдейки по коментарите му и тези на майка му...за Тишо не знам дали се вдига шум в мрежите, но начина , по който реагира, беше толкова долен. Щеше да е хубаво да има един-два положителни героя в предаването...
Май само Орлин ме е впечатлил досега с толерантност и Лъчезар с обраното си и джентълменско поведение.

# 24
Познавам два индивида на сходна възраст като Джан Мекере. В детските си години бяха малтретирани от малко по-големите деца. Когато достигнаха 15-16 годишна възраст започнаха да изглеждат точно като Жанко. Ако днес ги наредим един до друг, трудно ще намерим визуални разлики. Интересното е, че и трите анаболни джуджета ще подвият опашки, ако се срещнат с вече големите децата, които са ги биели като малки. Също и изборът им на половинки е еднакъв. Силно шпакловани жени без мнение, които толерират насилие.

# 25
Лъчезар да го беше играл за себе си , не слуга на Бат Краси. Понеже КрасЮ го накара да даде розата Няма какво да съжалявам за него , стига им толкоз придворни на кралската двойка.
Не зная защо очаквате от толкова тъпи хора да се опомнят , че някой ги хейти . Киара какво разбра от цялата работа -че не я харесват поради липса на виме.

# 26
Междувпрочем това, че не дадоха нито един синхрон, който да обяснява държанието на Красимир към Киара след  розораздаването е абсолютно непрофесионално.

# 27
Благодаря за темата и аз🌺

Много се пише за ПримАта Джан някой си, но почти нищо за Габриела- сянката до него. Мисля че тя е не по- различна от него- примитивна, някак винтидж, но в лош аспект- като закостеняло мислене, като доброволен отказ от права и женски свободи- не поздравява мъже, дори не поглежда в ляво или дясно от себе си…Фокус ѝ е само Пещерния човек. И малкото думи, които сме чули от нея са почти и единствено към него, с едно-две изключения.
Някой да е разбрал извън визитката на Габриела, нещо за Габриела от толкова излъчени епизода??? Тя е един контекст на Горил, една сянка.
Да, сигурно ѝ харесва, да- не трябва да съдим чуждите избори, но… Дори когато си се превърнал в аватар на някого, поне базови инстинкти трябва да са ти останали🤨 Спри го Анаболния Джан Микеле, преди да те е боднал с ножа, докато го размахва и забива до теб!!! Кухият ѝ поглед при оная ситуация беше красноречив.
Габриела ми е не по-малко отвратителна от ПримАта ДжанМ. Няма оправдание, дори любовта не е такова- та те би трябвало да се познават от двайсетина дни?! Едва ли е някаква смертелна трогателна любов тяхното!
Абсолютна когнитивно бедна нещастна сянка е Габриела, отвращава ме🤮 не по- малко от Ана Метушева, ГабаБл. и ЛилиЕ.

# 28
Междувпрочем това, че не дадоха нито един синхрон, който да обяснява държанието на Красимир към Киара след  розораздаването е абсолютно непрофесионално.

Важното е, че разбра, че Киара го изигра. Прецака го да даде роза и остана още седмица. Със сигурност на следващите розо ще си тръгне ако не влезе още някой или този Денислав не я огледа, но тя сякаш не търси нищо. Стои като препарирана. Съмнявам се да чака дедо Красьо, та той е с 13 години по-стар и с този птичи мозък не виждам какво го чака.

# 29
Съгласна съм за Габриела Бижу! В началото тя ми се виждаше най-красива, сега ми е абсолютно безлична и дори неприятна. Колко важна е личността, за да бъде един човек възприеман за красив...

Общи условия

Активация на акаунт