🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #9

• 22 389
  • 646
  •   85
Отговори
# 45
Толкова малък и жалък беше Джани, като отричаше очевидното, въпреки, че лично се похвали на събрата си по интелигентност.  Никой ли не му е казал, че хич не е мъжествено да не стоиш зад думите и постъпките си?! Така се беше снишил, чак залегнал в стола... И накрая си обясни, че е бил порицан, щото Орлин бил кметски син...
А Йовица първо го подкрепи, като излезе с него, после си измисли оправдание, да го успокоява щял.
Третият присъстващ пък не се месел... Тъй де, ще чака лично да бъде наплют, що да се хаби иначе. Мъже да ти види окото!!! Много тъжна извадка, много.
Не знам какво пробуди усещането на Филипа, че е задушавана от внимание, но пак го отигра подло, с лицемерни усмивки.
Шермин и Краси са вече абсолютно бутафорни герои от индийска драма. Тя откровено си споделя намерението да си осигури издръжка, след като го зареже, той ближе подметки с цел да бодне поне, евентуално. Определено е любовта на живота му, г-н Тушев, позна!
Анализ право в десятката!

# 46
А има ли участници, които са ви симпатични?
Аз харесвам Кристина, Дениз също ми направи добро впечатление в този сезон. Натали ми е мила и сладка. Зарадвах се, че влезе Гергана - нея я харесвам от миналия сезон.  От момчетата - Калоян и близнаците са ми фаворити, Петър също ми е симпатичен, а и е доста забавен. Орлин все повече го харесвам.

От жените общо взето същите. За съжаление мисля, че в действителност не са баш топ личности, но са една идея по-умни от другите и са планирали и поддържат много добре поведението си в предаването.
От мъжете - харесвам Орлин, кефи ме, че се държи адекватно покрай приматите. Калоян също е симпатяга и изгледа добър човек, жалко че за да остане в предаването трябва да търпи това недоразумение ГБ.

# 47
Е Краси е боднал със сигурност.

Краси е боднал Джани и Джани е боднал Краси.

# 48

Много точен анализ на Алекс.

# 49
Орлин ми е симпатичен, вероятно и на фона на останалото дъно и поради стечение на обстоятелствата, но изглежда фин и възпитан човек.
Пълната негова противоположност, с големи данни на були - Габа, отявлена скандалджийка и грубиянка, ми стана симпатична с това, че има кураж. Освен Дениз, само тя се опъна на Шермин, заяде Краси заради леглото на Калоян, призна, че Виктория се е държала мило с нея, макар тя да е била груба. Въпреки всички неприятни черти не е овчедушна конформистка, а това ми е най-омразната характеристика у някого. Като махнаха Шаврантин, Кристина заяви, че много й липсвала и дори била готова да й мие чиниите... Моля?! 🙄

# 50
Защо наистина джанината Габриела не я пускат на синхрони?
И изобщо не е възможно да не е говорила хич там, а нямаме понятие за мнението й по никоя тема.

# 51
Ее тоя Джани Родари да се примири най-накрая с любовта си към Орлин и да си се взимат.

# 52
Да го гонят този и това е!

# 53
Джанката как лъже долно😡Ай вън, джудже комплексирано… чакам сега и мен да ме намери😨🤣

# 54
Писна ми вече от този дивак! Да се маха! Аман!

# 55
От целия социален експеримент, за пореден път се убеждавам в това, че наистина ни тригърват черти на другия, които носим в себе си.

# 56
Малее, Джанко колко е жалък! Как лъже, как маже! Ма той щял да го защитава от лошите! Ма те му викали гей и Джанко го бил защитил, ще го защитава и сега... 🤢🤢
Жалък смешник!

# 57
Абе и неговата не е лесна, на тоя маймун. Няма 25, два косъма на главата няма, 160 я ги стига, я не… Ни ще порасне, ни коса ще поникне, а и химийката липсва да се поддържа тая квадратура… или кърмата от маминка, че може би още е там вързан

И сладурче как се оправдава… лъже и маже по най—мъШки. Мамин златен

# 58
Сега се замислих, че Джани е по-широк, отколкото е висок :Grinning

# 59
Джан е бил жертва на агресия! Всичко в него крещи,вижте му жестовете и най-вече-манипулациите му!

Общи условия

Активация на акаунт