🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #9

• 91 770
  • 1 803
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Денис се прави на умряла лисица, но чак читава не е , щом мъж не се е задържал наоколо. Никой не бяга от хубаво,

Именно.
Нито е хубава, нито е с хубаво тяло, особено пък дето акцентира тя самата върху висналия си гъз, нито се е поправила. Опитва се, ама не става.

# 31
  • София
А има ли участници, които са ви симпатични?
Аз харесвам Кристина, Дениз също ми направи добро впечатление в този сезон. Натали ми е мила и сладка. Зарадвах се, че влезе Гергана - нея я харесвам от миналия сезон.  От момчетата - Калоян и близнаците са ми фаворити, Петър също ми е симпатичен, а и е доста забавен. Орлин все повече го харесвам.

# 32
От това,което чувам в промото за тази вечер:
Според мен агресорът има поне 2 предупреждения/ултиматуми от продукцията.Но не са дали резултат и Джан си тръгва. Не е само един синхронът за избухването срещу Орлин.

# 33
ДамаДжан каза в някой от последните епизоди, че е бил жертва на насилие. Дали вкъщи или навън не уточни, но не е и нужно.
Насилието ражда насилие. При него в това отношение всичко  е като по учебник.
Най- малкото, поведението на МамаДжанка е супер показателно щО за хора са и от какво тесто е замесено гномчето.

# 34
  • На морето!
Аз гадая, че продукцията е пратила Джан да се извинява и е дала на Орлин да реши дали той да остане. Може да е поискала и всички да гласуват и заедно да са го изгонили, а с него и Габи-Шадоу.

# 35
В темата за Спойлери дадоха инфо, че напускал, но дали ще стане и как, не е ясно.

# 36
В този формат не се ли редуват при розо раздаването, т.е. на следващото жените дават рози?
Междувпрочем това, че не дадоха нито един синхрон, който да обяснява държанието на Красимир към Киара след  розораздаването е абсолютно непрофесионално.

Важното е, че разбра, че Киара го изигра. Прецака го да даде роза и остана още седмица. Със сигурност на следващите розо ще си тръгне ако не влезе още някой или този Денислав не я огледа, но тя сякаш не търси нищо. Стои като препарирана. Съмнявам се да чака дедо Красьо, та той е с 13 години по-стар и с този птичи мозък не виждам какво го чака.

# 37
То остана да напусне по свое желание, защото вътре са много смотани и не може да ги изтърпи...

# 38
" И аз не разбирам какво се коментират слабостите в характера на Орлин? Не Орлиновото поведение е фокус на проблема , а това на  Джани"
Понеже темата е вече затворена и не позволява цитати , преписах това . Точно в десятката, няма какво повече да се добави.Това беше и моята гледна точка , вероятно не така добре изразена.

# 39
Ако дадат на овцете вътре да гласуват, дали Джанимир да си тръгне, като нищо биха го оставили вътре, щото тях не ги притеснява лично, нали...
В стил "Джанката е пич, брат! Нерви се малко, брат, но всеки се нерви, нали... мъжко момче е, не е некой мишок и пу**а!".

# 40
Толкова малък и жалък беше Джани, като отричаше очевидното, въпреки, че лично се похвали на събрата си по интелигентност.  Никой ли не му е казал, че хич не е мъжествено да не стоиш зад думите и постъпките си?! Така се беше снишил, чак залегнал в стола... И накрая си обясни, че е бил порицан, щото Орлин бил кметски син...
А Йовица първо го подкрепи, като излезе с него, после си измисли оправдание, да го успокоява щял.
Третият присъстващ пък не се месел... Тъй де, ще чака лично да бъде наплют, що да се хаби иначе. Мъже да ти види окото!!! Много тъжна извадка, много.
Не знам какво пробуди усещането на Филипа, че е задушавана от внимание, но пак го отигра подло, с лицемерни усмивки.
Шермин и Краси са вече абсолютно бутафорни герои от индийска драма. Тя откровено си споделя намерението да си осигури издръжка, след като го зареже, той ближе подметки с цел да бодне поне, евентуално. Определено е любовта на живота му, г-н Тушев, позна!

# 41
Е Краси е боднал със сигурност.

# 42
  • В Града на липите
Благодаря за новата тема!

Е Краси е боднал със сигурност.
То след толкова унижения, ако не е, го признах за балък на годината.

# 43
Майката на табуретката с проблеми с гнева, е коментирала новата снимка в инстаграм на ханъмата му Габриела. Макар и да не съм изненадана от развоя на събитията по отношение на тях в и след предаването мислех, че поне ще се смирят малко докато му излъчват мизериите. Габриела пък даже си направила труда между два фаса да отговори в коментар колко злобни са хората, които пишат. Де да беше с такава пламенна активна позиция и в предаването…
Хубавото е, че ще си тръгнат точно толкова тъпо и безславно, колкото заслужават. П.С.Попила е отвсякъде маниерите на орлицата. Trollface
Скрит текст:

# 44
В някой от разговорите на Киара с не знам кой, май с Лили, обясняваше, че КрасимирЪ не е отишъл да й каже и една дума, откакто се е върнал с ойстер дамата. Отделно, в разговорите му с ойстера беше култово как взаимно си хранеха самочувствието как били топ двамата, значи ще са топ двойката, и как щели да излязат най-яките победители, и всички дадености ги имали, как иначе други (простосмъртни) щели да спечелят, ако те не се обединят. Сякаш присъствах на разговор между хора с IQ на стайна температура.

Общи условия

Активация на акаунт