🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #9

• 54 767
  • 1 420
  •   98
Отговори
# 1 275
Кралица Шермин през деня яде "поданиците си", вечер, ако докопа КрасимирА - нейния "верен паж" се яде с него. Важното е да ръфа някого. И все: "Искам, искам, искам...!!!". За нея няма значение дали другите подхождат към нея добронамерено, приятелски или като към враг, все тая е, защото тя е убедена, че всички са срещу нея и нейната главна цел в тоя живот е да им покаже, че тя е най и по по хай. Дори и да си мил и да и говориш все хубави неща, тя не ги приема, а търси за какво да се заяде. Това идва и от алкохола с който постоянно се налива. Той действа така - ако не си в мир със себе си, не си в мир с никой около теб. Все ти се струва, че си нападан, защото в главата/душата ти бушува неудовлетвореност, която те кара да се чувстваш низвергнат и да мислиш, че всички са виновни за твоите тегоби. Алкохола много способства за задълбочаване на това, което те мъчи и изкривяване на без това изкривените ти възприятия, дава крила, но само, ако го изпиеш и тя пие ли, пие и крилата и растат ли, растат. Много и е тежко на Шермин, много. Толкова е ощетена от живота, че не съм сигурна, че тези щети могат да бъдат поправени. Със сигурност няма да се получи с алкохол и нападане на другите.

Тихомир пък излезе такова тъпо леке, ужас. Много бързо падение при него. Дори не си заслужава коментарите. Да ходи там да си вари житото и да предъвква луканката и да не ни занимава със себе си. И на него просто му се лежи на безплатен курорт.
Виктория е за бой, че се е хванала за него като удавник за сламка, ама май и на нея и се стои на курорт.

# 1 276
Разбор на банкета:
Тъпи мишоци-Красимиро, Тишо, Радо.
Изключително глупава жена - Виктория.
Дениз явно засегна някаква травма на Шермино с въпроса за детето. Толкова за лъжите за перфектното и детство.
Блага ми прави много добро впечатление.

# 1 277
Въпросът - защо й се е виждал половият орган на Шермин, удари тъпомера. Беше адски гнусен разговор, седнали на маса да ядат... Вчера видях Шермин много слаба и разклатена, беше и доста подпийнала и просто повтаряше едно и също. Нямаше хъс в нея, нито нападаше като хората, нито се защитаваше добре. Чак ми стана неловко да я гледам.
Съгласна съм с мнението на Adoralova за това между Красимир и Киара. Даже сега като гледам, те са единствените, между които виждам чиста и неподправена химия, истинско физическо привличане.
Дениз не е привлечена от Виктор, всеки път когато той й се обяснява й личи, как се опитва да го гледа мило, но не е развълнувана въобще. Също така, според мен усеща, че той е неискрен.

# 1 278
Шермин била завършила психология 😂
Чудя се защо Дениз не й зададе няколко  въпроса по темата, да я видим колко я е учила. Тя поне би трябвало да има пресни знания, щом сега я завършва - ако наистина си е дала зор да учи де. Можеше доста сериозно да а изложи.
А тоя Радо е няма такъв слагач. То мазнене, то чудо.
КрасимирА няма да го коментирам - такъв мухъл не вярвах, че може да има.

Връщам се да ви чета

# 1 279
  • SF
Тая пък Шермин в кой век живее? Непрекъснато говори за слуги, ратаи?
Една филипинка срещу Х дирхама от сутрин до вечер щяла да прави, каквото й кажеш.
И после ми говори за възпитание, за психология, за обноски и за начин на мислене. Простачка е тази Шермин! Тесногръда, старомодна простачка, която не знае, че светът се е модернизирал.
На Красимир въобще няма да му направи впечатление, че ще спи с обувките на Шермин на една възглавница. Даже ще му е секси!!!
Мърлявите хора си се събират и си се харесват по някакъв си техен удобен начин. Да не ги мислим тези двамата хухавели.

# 1 280
Шерката май иска да прилича на Рупецова- същата рокля видяхме и при Даниела, тази и тя говореше за женска енергия и т.н.
Когато се възмущаваме, че тия хора дават пример сме си прави. Ето една празноглава се е хванала, а сигурно има още много. Само дето Даниела беше обрана и не нападаше никого, но това си е просто същество и махалата не е излязла от нея. Един и същи произход, но при едната се е получило, другата само с фантазиите си живее.

# 1 281
Обаче КрасимирАта и той кладе огъня на Шермин. За Дениз и вика - ти видя ли как се беше препотила под мишниците, що не и каза да си вдигне ръцете да се види колко е чистоплътна. И Шермин измуча като болно теле от радост кви работи забелязва нейния паж, взе да издава звуци на умиращ койот в опит да му се глези. И пак не пада долу - вика му - ами ти като видя, що не я ковна, а казваш на мен. Joy А той(нещо от сорта): ми, не знам, вие си се карате там нещо, аз само ти давам идеи. Joy
Красимирка сеирджийка. Забавлява си се. Joy

# 1 282
Даниела ми беше досадна, както и грозна, но да кажем имаше някаква идея, някакъв подход, някакъв продукт, колкото и нелеп да е, и си работеше в тази посока.
Ана е гротеска по всички параграфи. Отделно, как седеше докато Киара си рецитираше думичките, наистина странно, сякаш объркаха сценките. Не може да ми е жал за никой, всички са там доброволно, даже са драпали да са там. За такива като Ана разбирам, такива като Красимира и Калоян- абсолютно не разбирам, но вероятно всичко е по някакво шуробаджанашки линии.

# 1 283
  • SF
Те двете и в лице приличат на маймуни с тези напомпани скули и усти с огромни зъбаци.
Да, има много общо в разсъжденията им. И двете ползват мъжете до тях, за да ги доят и да им купуват дрешки и обувки. По цял ден скучаят и философстват по кафенетата, въобразявайки си, че са постигнали сами някакъв стандарт на живот. През това време кравата, която доят е при жена си, а те смирено я чакат, притеснявайки се, че ако няма крава, няма и мляко.
Един дол дренки са. Даниела беше проста, колкото си иска, но поне маааалко се стараеше да си мери приказките. Шермин изобщо не може да се съобрази как изглежда с нагласата си да има роби вкъщи, които да й подреждат сандалите по 6 пъти на ден.
Тая е много объркана в мечтите си.

# 1 284
Дениз доста потърпя даже, аз ако бях там бих проскубала това блатно чудовище Шавармата

Аз бих се спънала “случайно” близо до нея и “инстинктивно” бих се хванала за преждата на главата й, за да не падна. Ми кво, случват се такива неща, като се ходи на високи токчета 😂

# 1 285
  • SF
Шермин даже не си прави труда да си измие косата.
Розовият й бански беше покъртително грозен. Цветът е ужасен за нейната кожа. Триъгълниците не стояха добре на цомбите. А долнището.... като дамска превръзка.

# 1 286
Сякаш има моменти в които чергата на Шермин изглежда препрана, а може така да ми се струва. Възможно е просто да е разресана и освежена с някой стилизиращ продукт, но на моменти изглежда някак почти чиста, основно по дължината, макар да е рядка и проскубана и да реве с глас за ножица. Joy
За парченцата от парцалчета за кукли, които тя нарича бански, нямам какво да кажа. Joy

# 1 287
  • SF
А инфантилните им разговори с Красимир.... Красимир, който бил интелигентен.... Преправеното гласче на Термин, смехът за няма нищо. Тая е вечно пияна! Кралицата му.
Колко да е интелигентен Красимир????

# 1 288
А инфантилните им разговори с Красимир.... Красимир, който бил интелигентен.... Преправеното гласче на Термин, смехът за няма нищо. Тая е вечно пияна! Кралицата му.
Колко да е интелигентен Красимир????

По-малко от новородено.

# 1 289
  • В Града на липите
Някои са толкова тъпи и пияни, че не могат да си запомнят репликите от сценария.
При Шермин това няма как да се случи, защото играе себе си.
Тишо и Радо са ми като близнаци. Еднакво самовлюбени, егоисти, невъзпитани клюкарки. И са толкова глупави, че дори и като се гледат, ще решат че са най-големите мъжкари.
Не знам с какво ще запълнят епизодите до края на годината, но репертоара на главната им героиня го знаем вече и насън да ни бутнат.
Още чакам Тушев да ме изненада с нещо оригинално Grinning

Последна редакция: пт, 07 ное 2025, 10:51 от hrissi_sz

Общи условия

Активация на акаунт