🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #9

• 55 861
  • 1 450
  •   154
Отговори
# 1 290
Шермин разшири репертоара с това, че завършила Психология. Всеки ден нови откровения, титли, езици, специалности, много е глупава.

# 1 291
  • В Града на липите
Шермин разшири репертоара с това, че завършила Психология. Всеки ден нови откровения, титли, езици, специалности, много е глупава.
Това като го каза много й личеше, че лъже. Колкото и да беше пияна, ми се видя несигурна. Може да е изкарала някой курс, за да се хвали. Нито тя, нито Дениз стават за психоложки. Иначе не биха допуснали да се въвлекат в толкова просташки и вулгарни спорове.

# 1 292
Грозна и отвратително нелицеприятна е ситуацията в така наречения Едем. Изпитвам срам и неудобство  от поведението на двете опонентки. Ситуацията е сякаш две чистачки мингиянки се карат на улицата докато я чистят. Само метлите им липсват.
_ Сус, мо! Ти правиш сексове, с тази грозната мъж!
_ Алооу, ти ли ша ми говориш на мени, мо, видя ти се минд@@ата!
Жалко е да твърдиш, че си над нещата, когато си стъпил на л@йно...
Красимирата не зная как да Я коментирам. Жулиета  ли е, Хамлет ли е, дали въобще е Шекспиров герой или си е простО комикс герой, не мога да реша. * Ти що не каза на Дениз, че има петна от пот!?* Ма, верно ли Анчиту трябва да води битките, смешнико! Кажи ти, заяви се като мъж, не се крий под полата й!

Последна редакция: пт, 07 ное 2025, 10:42 от Filipiada

# 1 293
Житомир звучеше толкова фалшиво, когато обясняваше колко стойностен човек и верен приятел е Виктория, докато цялото му същество крещеше “махнете я от мен..”

# 1 294
  • somewhere near the sea
Тая Виктория хем я съжалявам, хем й се ядосвам. Щяла да подкрепя Тихомир докрая, пък ще се видело какво ще излезе. Не иска да повярва, че той дори не може да я гледа. От друга страна тя се заяде с Радо, че ще стои, макар и фейк, защото кога другаде ще има възможност за безплатен курорт. Излиза, че на практика тя обвинява Радо, че прави същото като нея (добавям напразните й надежди).
Време е всички отявлени курортисти да си ходят: Радо, Тихомир, Лили...Айде на другите да дадат малко време, защото полагат известни усилия да поддържат връзка, ама надали ще се случи нещо.
Красимирооо, Красимиро! Да спре да се излага сам. Уж толкова се пази, но всъщност мозъчната му клетка е няколко пръста под пъпа. Някой там коментира колко умен бил...Айде, бе!

# 1 295
Гледам на запис. Големи заявки от Виктор към Дениз, чак годеж, сватба. Изглежда наистина влюбен, докато тя не. Единственото логично обяснение е тя да го е отрязала след края на предаването.
Не мога да повярвам, че Красимир се присмива как Дениз се била изпотила. Вика на Шермин що не я е унижила като ѝ каже как се била изпотила под сакото…. направо паднах. Ами кажи го ти, вместо да седиш като саксия на масата. Егати простия „мъж”! Най-зле от всички там е Красимир, голямо дъно, също като Шермин. Те са си на едно ниво, намерили са се.

# 1 296
Тая Виктория хем я съжалявам, хем й се ядосвам. Щяла да подкрепя Тихомир докрая, пък ще се видело какво ще излезе. Не иска да повярва, че той дори не може да я гледа. От друга страна тя се заяде с Радо, че ще стои, макар и фейк, защото кога другаде ще има възможност за безплатен курорт. Излиза, че на практика тя обвинява Радо, че прави същото като нея (добавям напразните й надежди).
Време е всички отявлени курортисти да си ходят: Радо, Тихомир, Лили...Айде на другите да дадат малко време, защото полагат известни усилия да поддържат връзка, ама надали ще се случи нещо.
Красимирооо, Красимиро! Да спре да се излага сам. Уж толкова се пази, но всъщност мозъчната му клетка е няколко пръста под пъпа. Някой там коментира колко умен бил...Айде, бе!

Не виждам нормален, който ще смята Красьо тъпото за умен. Вече не трябва да е Краси Тъпото, а Краси Баленсиагата. Обаче с марковия анцуг и джапанките направо е модна икона. LaughingLaughingLaughing
Единственото, което харесвам в този е, че не пие. Дениз се била изпотила, но няма проблем с Анка, че спи с грим.

# 1 297
Претенциите на бат Краси, че е топ мъжкар са много комични. От него не сме виждали друго, освен мрънкане и грозни клюки за останалите участници. Изобщо не вярвам, че този анимационен герой чете книги "не в петък вечер" - максимум вестник е чел този. Темите му са ограничени, мисленето му е ограничено, речникът му се свежда до 100 думи макс.

# 1 298
Това като го каза много й личеше, че лъже. Колкото и да беше пияна, ми се видя несигурна. Може да е изкарала някой курс, за да се хвали. Нито тя, нито Дениз стават за психоложки. Иначе не биха допуснали да се въвлекат в толкова просташки и вулгарни спорове.

Това че е ,,завършила" психология Шарми го беше казала май и в Надкаст когато гостува, след като отпадна в миналия и сезон.
Точно тя крайно НЕ става за психоложка такъв болно егонцентричен човек, най-малкото един психолог трябва да притежава чувство за емпатия, каквото го няма Шермин!
Според мен също лъже за това, с цел да си препише неверни постижения и да е в нейните очи все още ,,велика" ама е просто една селска пръчка, жадуваща за внимание и ефир!
Дениз поне не лъже за психологията, ама и нея не я виждам като такава точно заради миналото и.

# 1 299
Не мога да повярвам какво гледаме. Такова ниско ниво не е имало от най-долните брадъри на Тушев от едно време - мизерия, алкохол и морална деградация на n-та степен. Всяка вечер гавра от страна на продукцията с човек с очевидно личностно разстройство и алкохолна зависимост, грозна и отблъскваща гледка. На фона на всичко това Рупецова е като принцеса Даяна.

# 1 300
  • here and now
Претенциите на бат Краси, че е топ мъжкар са много комични. От него не сме виждали друго, освен мрънкане и грозни клюки за останалите участници. Изобщо не вярвам, че този анимационен герой чете книги "не в петък вечер" - максимум вестник е чел този. Темите му са ограничени, мисленето му е ограничено, речникът му се свежда до 100 думи макс.
Вестник?
Освен Инстаграма не вярвам друго да чете... Или поне не му личи де...

# 1 301
Йовица каза, че 4 години е изгубил да влезе в предаване и затова сега иска да си седи до края. На въпроси на Виктория защо не си отидат с Фифи след като са се намерили. Чудя се какво имаше предвид с тези 4 години, участвал е в кастингите за другите сезони ли?

# 1 302
За мен е странно, че хора, които уж имат някакъв стандарт толкова лесно са се приспособили да живеят в този бардак и им се иска още и още. Спят по няколко в стая навсякъде разхвърляно, кой къде спи пуши, яде и тн, отврат.Разбирам сурови условия, но като Сървайвър или amazing rase, там все пак има нещо позитивно, вдъхновяващо(но нямам предвид българския сървайвър), показват се качества. А то, лежат, пият, пушат и се драчат.
Моето мнение е, че двойките трябва да си ходят нали са се намерили, какъв им е проблемът. А другите да седят, може някой нов да влезе, да си намерят половинка, ако това им е наистина целта. Ама права беше Виктория, че на всички им дава макс пет месеца след предаването.

# 1 303
Не мога да повярвам, че Красимир се присмива как Дениз се била изпотила. Вика на Шермин що не я е унижила като ѝ каже как се била изпотила под сакото…. направо паднах. Ами кажи го ти, вместо да седиш като саксия на масата. Егати простия „мъж”! Най-зле от всички там е Красимир, голямо дъно, също като Шермин. Те са си на едно ниво, намерили са се.
Шермин нали нападаше Дениз, че била нечистоплътна и Краси тъпото и каза че трябвало да го изтъкне като аргумент. Според Краси тъпото ако се изпотиш си нечистоплътен. Joy По-добре да си мълчи, че като си отвори устата става трагично.

# 1 304
На мен 9г ми се счуха, но може и да бъркам. Но и 4 да са… каква пък самоцел трябва да ти е да влезеш в риалити 😅😂 макар че имам усещането, че расте едно поколение, което ще работи риалити звезди и инфлуенсъри, а другата работа кой ще я върши?

На мен не ми е странно, че са се приспособили, защото съм абсолютно убедена, че нямат нито пари, нито стандард.

Общи условия

Активация на акаунт