🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #9

• 62 499
  • 1 626
  •   74
Отговори
# 1 545
Не видяхме прическата на Криси. В следващия епизод сигурно.

# 1 546
Нали сега жените трябва да дават рози, защо тогава Киара да го  кани според Радо заради розата. Според мен имат подписани клаузи ,защото Красимир каза на Ана ,че трябва да отиде понеже така го били нагласили според мен от продукцията

# 1 547
Ох, Киара как го лъже, играе, Кума Лиса е Тя.
Абсолютно. Играе си по сценарий за ефирно време... Не ѝ се получава много добре.. Личи си..

Той - също. Не мога да разбера пари ли им дават да се унижават така? Щото едва ли е заради постния курорт в Гърция, Краси със сигурност може да си позволи по-добър. Всъщност може ли?

Може и да сте обсъждали, но този на Дениз мъжа, Виктор ли му беше името, що за милионер е? Какъв му е бизнеса?
Милионер в рубли.

# 1 548
Не видяхме прическата на Криси. В следващия епизод сигурно.

Видяхме я на синхрон. Меки вълни, много обем. Хубава беше.

Когато видях за първи път Краси, не ми хрумна дори, че би могъл да е главен герой и някой да го харесва..
Не знам с какви очи критикува облеклото на другите, като самият той е сред най-лошо облечените хора, които съм виждала. Винаги безвкусно, парвеню/Манекена Стайл Grinning

На мен обаче май ми втръсна от този триъгълник. Шермин беше непоносима, но като не я поставят на място навреме, човек започва да я съжалява и ефектът се губи.

Стилът на Вики не ме дразни, не но е хубаво, че говори за Киара. Мисля всъщност, че не са никакви приятелки (едната е cool girl, другата търси одобрение по всякакви начини).

# 1 549
Само да кажа, баси кринджа дето го изръси Краси с това, че щял да купува звезда на Киара Joy Значи мъж ако ми го каже това, ми прост е!

# 1 550
Аз продължавам да се чудя защо стаите в мъжката вила са много по-хубави от тези в женската... Наредили някакви матраци на земята и куфари без гардероб! Спалнята на Краси ,наследена от Джани е класи отгоре

# 1 551
Подозирах аз, че Тушев не харесва жени. 🤔

# 1 552
Стилът на Вики, че като инфлуенсърка се облича по-добре отколкото  в любовно предаване.
Ако беше модна икона, утре всички си слагаме панделки. В миналия сезон е видяла как ги решеха  и обличаха.

# 1 553
В трейлъра Виктория, ядосана, с тази червена пандела на главата, дето се поклаща при всяко нареждане...незабравимо. Трябва да ѝ се признае иначе, че благодарение на панделките, само тя не си дърпа и оправя нон стоп косата..

# 1 554
Пак ми свършиха лайковете. Laughing

Киарчето милото, много тъпо момиче. Не съм вярвала, че някоя жена би се унижила до такава степен. Дори и да е с едно око, куца и щърбава, така да се унижава за мъж, невероятно. Сценарий и чудо!

Промото кърти.

Честит ни уикенд, да си починем малко и ние сме хора.

# 1 555
Според мен Краси Тъпото си пада само по твърдото и е цицоман:

Скрит текст:
Нищо друго не й е мокро, освен сисите...

Та моята теория е, че избра Шермин само заради тях.

Затова съм и бясна, че Киара се излага и още повече, че сега си е сложила силикон. Ама всичко е до акъл. Струваше ми се обикновено и нормално момиче, ама сега дрънка на кухо.

Умопомрачителни тактики на гнусния мафиот, на когото не виждам какво толкова му харесват с тая телешка физиономия, а даже не е и най-богатият. Сигурно като е пияна и се кара с него и не му дава, ама сега защото ще ходи на среща и направо не, че си изпроси свирката, ами си я изнуди, така по професионално изкривяване.

# 1 556
Емили лошо го  научи бат Красо. SatisfiedSatisfiedSatisfied

# 1 557
Емили лошо го  научи бат Красо. SatisfiedSatisfiedSatisfied

Очаквам да изчезне от предаването за няколко дни по "здравословни причини", то такъв ходещ развъдник на полови болести... Trollface
Щом си пада по долнопробни пр.ститутки като Емили и Шарнир, явно няма пари. Затова си пресмяташе коя колко ще му излезе и 20 бона му се струваха много. Богатите мъже (ама наистина богати) биха си взели елитна компаньонка, млада, дискретна и редовно тестваща се, и след кратък период като им писне - само сменят с друга 22-годишна куклa, "rinse and repeat". Щом се стига до такива мизерии, значи не говорим за богаташ, ами за селски бек, който бие хората за пари и се е взел за голямата клечка. Та толкова за Красун. Затова виждаме само и единствено кадри на френски език, страх го е да не пипне нещо. Trollface

Последна редакция: сб, 08 ное 2025, 02:59 от kaisiq

# 1 558
Тези двамата защо така са залегнали над масата? Чудя се сред хора ли са расли и кой ги е научил така да си завират лицата в чиниите Rolling Eyes

Ох, това го видях миналата година за пръв път на живо и изключително много се потресох. Две момчета на приблизително същата възраст бяха залегнали даже още по-ниско над чиниите си в заведение (!!). Като прасета, ровещи със зурли в корито. А единият в едната ръка държеше и електронна цигара и редуваше хапка от вилицата с дръпване на цигарата (бяха на закрито).

Ще се изкажа като Шермин, но имам чувството, че българските момчета от това поколение масово не са възпитани в абсолютно нищо. Като от гората хванати.

# 1 559
Мен Тихомир всеки път ме потриса като го покажат как яде залегнал като прасе. А той в поне половината кадри, в които участва, яде. Все едно е отишъл да се наяде там, друго не го интересува.
И като ги видя как набиват от тези кутии от метално фолио, все едно са строителни работници, които имат 5 минути обедна почивка в 12-часов работен ден на строежа и нямат време да си сервират нормално в чинии и да седнат като хора на столовете.

Общи условия

Активация на акаунт