🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #9

• 79 125
  • 1 803
  •   46
Отговори
# 1 770
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
E, как да е нямало нападки и към Шермин? Провокации,ако искате го наречете.
Той стои като гардероб и не смее дума да каже,за да не се изложи. И да, Красимир го интересува само и единствено с какъв имидж ще излезе от предаването...

Колко жалко за него,че нищо не ни спестиха и продукцията го показа в целия му блясък. Smiley + Унизителните коментари на Шермин по негов адрес,за които дори не е подозирал.

И аз по едно време ходих с два часовника. Един за крачки и един за часа. Непрактично е.

# 1 771
E, как да е нямало нападки и към Шермин?
Може ли да споделиш кога и от кого са били? Но да не е нещо в отговор на нейни действия. Търсим случаи, в които другият е започнал пръв.

# 1 772
Виктор и Пешо не отразиха май много скандала между Микеле и Орлин, сякаш не се е случил. Трябваше да вземат страна, според мен.
Имаше ли коментар,от тях  дори на синхрон?

# 1 773
  • SF
Кел файда , че Виктор защитава Дениз в предаването, като сега сипе злоба и жлъч срещу нея.
Много по-мъжко щеше да е просто да си замълчи.

Спойлим ли тук в темата? Нали има някаква друга, в която си споделят какво става след това?
Да уважаваме тези, които следят развитието на епизодите така, както ни ги прожектират. Simple Smile

Виктор основно хейти. Красимир мълчи, защото често не знае какво да каже. Не му идва на ум. Няма бърза мисъл и си трае неориентирано. Оглежда се като маймун в сред лиани и си трае.
Виктор е в същата ситуация. Не знае какво да казва, какво да мисли, но отваря уста. Това пък е неговата защита срещу ситуации, в които е изненадан.

# 1 774
Виктор и Пешо не отразиха май много скандала между Микеле и Орлин, сякаш не се е случил. Трябваше да вземат страна, според мен.
Имаше ли коментар,от тях  дори на синхрон?

Петър коментира на синхрон - дадоха го, когато Орлин разказваше на всички какво е станало

# 1 775
  • SF
В общи линии  всички измижитуриха ситуацията. Не заеха страна. Защото едната позиция беше точно срещу Говедото с късия врат и им беше малко неудобно да застанат там. Страх ги налази и решиха да стоят на топло и на сухо.
Петър коментираше само с леля си Кристина, сгушен на шезлонга. Говореше тихичко, че не трябва да се прави като Джани.
Но той направи почти като Джани, само че по-рафинирано. Петър се пази.
Виктор пък компенсира скромна външност с поведение. Той също пази едва-едва завоюваните лидерски позиции.
Неговата ракета-носител в предаването е Дениз. Иначе кой, или по точно коя от нас щеше да забележи този льольо, че е в предаването.
Колкото обсъждаме новото момче, което излезе с Бонбонева, толкова щяхме да знаем и името на Виктор.

Последна редакция: пн, 10 ное 2025, 09:15 от Esmee

# 1 776
В чакалкаст казаха да очакваме мнооого интересни неща от Денислав.

# 1 777
Дано не се изложи,защото му симпатизирам,макар да има много малко ефирно време към момента./Денислав/

" Човекът е заминал в 9 клас в чужбина"
Дори в личния му сайт,биография-пише,че  гимназия е изкарал в Монтана и е заминал на 19г. в САЩ.
Ще подложа под съмнение твърдението,че и не живее непрекъснато в Бг, а се "прибира".

https://orlianrow.com/

И понеже съм натурална драка и много му завиждам на Орлин  "Дали продава лекарства или носи касетки с лекарства - няма никакво значение"-има значение според изискванията на Бг законодателството,но подробности,кой ти спазва нещо си тук 😀

Няма нужда от фалшиво лъскане на имиджа на Орлин/обратен ефект има/,добре се представя във формата,чил.

Последна редакция: пн, 10 ное 2025, 09:26 от Морана

# 1 778
  • SF
Хайде оставете ни някакъв избор да се информираме ли предварително или не, моля!
Аз пък искам да си мисля, че Денислав е безинтересен и да си изживея момента на изненадата, когато той настъпи.

# 1 779
Аз си чакам въпросите за обща култура. Дано не ги пропуснат в този сезон, че като ги слушам всички как се изтъкват, много искам да ги видя в пълния им блясък. И за мъжете, и за жените говоря.

# 1 780
Дано не се изложи,защото му симпатизирам,макар да има много малко ефирно време към момента./Денислав/

" Човекът е заминал в 9 клас в чужбина"
Дори в личния му сайт,биография-пише,че  гимназия е изкарал в Монтана и е заминал на 19г. в САЩ.
Ще подложа под съмнение твърдението,че и не живее непрекъснато в Бг, а се "прибира".

https://orlianrow.com/

И понеже съм натурална драка и много му завиждам на Орлин  "Дали продава лекарства или носи касетки с лекарства - няма никакво значение"-има значение според изискванията на Бг законодателството,но подробности,кой ти спазва нещо си тук 😀

Няма нужда от фалшиво лъскане на имиджа на Орлин/обратен ефект има/,добре се представя във формата,чил.
Лелеле, не знам кой му е правил сайта на Орлин (или той сам) но нищо не разбрах от него... Какво предлага/продава, хвали ли се..
Иначе го харесвам, ама не му се е получила страницата(то даже и сайт не е)...Не става ясно кой е и за какво се бори.Доста непрофесионално.

# 1 781
Кой е в Чакалкаст, че знае с Денислав какво е станало?
Относно Орлин- той явно също като Виктор има някакъв бизнес, но не парадира с него и те решиха, че е безделник. Може би прави песни, може би- не. Той просто не споделя толкова лична информация и оттам дойде това с бездействието. Виктор не е прав, че не използва парите за нищо- получил е образование в чужбина, което едва ли е било без пари и си е инвестиция ако успее да стане такъв какъвто иска. А може и да е станал.
Аз пък понеже живея в БГ и не ми идва наум как Викторчо от едно бедно семейство за 2 години прави бизнес за милиони? Откъде са му дошли парите, щото то бизнес без начален капитал не върви. Не разбрахме и какво е завършил, че се занимава със хранителни добавки със /поне за мен/ съмнителен произход. Като се изнерви е също толкова агресивен като Джани, просто няма тази физика.
Шерминката си е права да соли Красимир, че няма мъжка позиция. И друг път съм писала, че дори тя не заслужава такъв женчо.
И не разбрах какви правила е нарушил Виктор, че става скандал от това.

# 1 782
  • SF
Кой е в Чакалкаст, че знае с Денислав какво е станало?
Относно Орлин- той явно също като Виктор има някакъв бизнес, но не парадира с него и те решиха, че е безделник. Може би прави песни, може би- не. Той просто не споделя толкова лична информация и оттам дойде това с бездействието. .....

Абе да бездейства, щом може да си го позволи! Не е тяхна работа.
Липсват им аргументи и затова се облегнаха на поговорката, че "музикант къща не храни".
Майка му има аптеки. Или една аптека, аптечка. Ясно е, че само помещението да е негово, вече си е имане и не му се налага да подписва договори за реклама като Петър, например. Петър какво прави? Да не би да се снима в продукции на Спилбърг? Чака да отворят кастинг и да го изберат евентуално. Всички са млади и парите са само опция пред тях.
Не мисля, че Орлин е богаташ.

# 1 783
В Чакалкаста е този дето коментира в преди обед. Не го знам как се казва.

# 1 784
Орлин и в риъла е така тих и скромен. И възпитан. Работи в бизнеса на майка си. Това за мен е нормално, на кой да го остави този бизнес жената, на моите деца ли?

Общи условия

Активация на акаунт