💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 61 079
  • 1 753
  •   99
Отговори
# 1 470
Идва ми в повече стратегията на Пекин. Прав е Ивайло да се сърди.

# 1 471
  • София
Аз, която при всички предни саботажи бях мега бясна, сега наистина искам Иво и Крис да съботират четирите момиченца

# 1 472
  • София
За Крис и Ивайло е по-добре да паднат днес.

# 1 473
Късо отпред, модерно - отзад! Дино ми е топ за оставане до края!

# 1 474
И сега какво, Миро стана притурка на Пекин! Как може толкова безхарактерен и безличен играч да е спряган за финалист.

Не разбирам защо продукцията нарочи Лапунов като страхлив играч, който се крие зад жените, като всъщност Миро е тооочно този играч, и то е съвсем очевидно. И цялостното му поведение е като на някакъв мъченик … никаква воля, никакъв дух. Седи и чака някой да го добута на финала, някой да го нахрани, ама накрая на финала пак ще се бие в гърдите колко е силен. Не знам как човек би бил удовлетворен от такава победа.

# 1 475
Ако паднат сините ще номинират според представянето...Надявам се.

# 1 476
  • Някъде там...
Деси - беквокалистката. Laughing

Мирко ми е абсолютно безличен. Сори, Дяволче, ама и 5 семейни истории не могат да му направят уинър едита...

То това на Пекин даже не е стратегия, тя си е такава по характер.

# 1 477
  • София
Те и да саботират и да не саботират нямат шанс на тази битка.
Само Д-р Пекин ще им носи точки, все пак е била медалистка навремето в някакви бойни спортове.

# 1 478
Мирослав да не се прави,че е ял само хляб и захар,той е най-близкият на Томи .Как ще даде сандвичи на жените а на него само захар?

# 1 479
  • Някъде там...
Поне да не си хабят силите, да се пазят за елиминацията.
Как може да им вменяват вина сега! Как извъртат нещата да не са сами в дупката.

# 1 480
Как може да има толкова глупави създания, визирам Николета и Радостина.

# 1 481
  • София
Как не им е неудобно бееее...

# 1 482
  • София
Деси - беквокалистката. Laughing

Мирко ми е абсолютно безличен. Сори, Дяволче, ама и 5 семейни истории не могат да му направят уинър едита...

То това на Пекин даже не е стратегия, тя си е такава по характер.

Защо се обръщате към мен? Grinning Wink
Не разбрахте ли, че мен истински ме вълнува само Ръждавичка? Blue Heart
Не аз съм правил монтажа. Имаше въпрос какво значи Уинър едит. Аз ви написах какво значи според мен. И тази продукция не за първи път го правят. В сезон 2 също ни обясняваха с личния живот и професия на Милен без на никого да му пука за това.
Сезон 3: Андрей - цялата драма как идва от Казахстан и пр.
Сезон 4: Алекса
Сезон 1: Добри и каузите му.

# 1 483
Радка лъже на поразия, щото от кумова срама били сложили едно пакетче захар в общия ориз и по 5 в тяхната чиния. Не й вярвам на една дума на тая!

# 1 484
Въобще не следя нещата извън предаването, но се надявам да има достатъчно хора, които мощно да хейтят Радка и НиКолка в социалните мрежи. Да им вгорчават всяко посещение, че да се скрият от там.

Общи условия

Активация на акаунт