💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 91 117
  • 2 452
  •   83
Отговори
# 2 295
Калинчо,ще стягаш куфарите за хотел ,,Блато". Жалко. Бг мамите в траур

# 2 296
Калинчо,ще стягаш куфарите за хотел ,,Блато". Жалко. Бг мамите в траур
Оставяме го в ръцете на бг-мамата Пекин! Laughing

# 2 297
Калин ще разбере в понеделник. Непосредствено преди битката. Да няма време за нищо. Добре, че е адаптивен.

Ами.....каквото това. Продукцията е решила.
Нямам късмет с фаворит и тази година.

# 2 298
  • В Града на липите
Чак пък в траур Grinning В траур щяхме да сме, ако го бяха пратили в къщи, като Лапунов.
Аз не се притеснявам за него, много е адаптивен.

# 2 299
Калин според мен в понеделник вече ще е в новото племе, за да помага за резиденция да спечелят. Сега ще отива при змийчетата.
И как смяташ ще стане номера Калин да отиде сега на блатото? Чрез писмо от продукцията ли що ли? В понеделник на арената МирославА пред всички ще каже изборът си непосредствено преди териториалната битка.

# 2 300
  • София
По-скоро ще му направят услуга, защото в момента изобщо не го дават и потъна в племето при толкова много мъже.

# 2 301
Ами Калински, явно ще бидеш чистач до края на престоя си. Трябва да почваш да режеш сини глави всяка седмица, че да може "богопомазаните" да се разходят до финала.

# 2 302
И  аз така си мисля ся Дино и Траян се налагат повече.

# 2 303
Определено ще му направят услуга. Според мен умира от скука. То на него и преди му беше скучно /"само битки и вечеряме"/, та искаше да си прави шарено ежедневието с любов с Гизем.
Но на арената ще му е трудно срещу неговите хора. Много инвестира там.

# 2 304
По-скоро ще му направят услуга, защото в момента изобщо не го дават и потъна в племето при толкова много мъже.

Да бе услуга да е всеки ден на битка и да търпи три конри да му пилят на главата , че той е слаб тежсилни и затова те ще се пазят , а той ще е всеки ден на битка без почивка и уморен и с риск да си тръгне от игрите .

# 2 305
Сценаристите си знаят работата. Пекин така го хвалеше Калин - колко бил спокоен, организиран и мислещ за сметка на нервака Дино. И хоп, нервакът е в друго племе, а универсалният боец пада в ръцете на Пекин да ѝ чисти пътя. Всичко за кралица Пекин - манджа, вечно капитанство, а сега и истинска бойна машина...

# 2 306
  • София
Ами минаха 2 месеца, доста добре е захранен.
Има далеч по-изтерзани от него, без храна и подслон като хората от месец.
Така че сега му се дава шанс да блесне. Той е основния кон на продукцията.

# 2 307
Пекин го харесва много. Ще го праща обгрижен и надъхан на елиминации!

# 2 308

Да бе услуга да е всеки ден на битка и да търпи три конри да му пилят на главата , че той е слаб тежсилни и затова те ще се пазят , а той ще е всеки ден на битка без почивка и уморен и с риск да си тръгне от игрите .
Той си е адаптивен и голям напукист. Още в началото и феномените го пращаха, но кутийките все го спасяваха. Иво се отдели от тях, а Калин се разбира с всички — с Иво, с Радостина, с Николета се закачаше, с Миро си имат уважение. Единствено с Пекин не се познават. И дори да е на блатото, такива локации не са му проблем. Според мен даже ще му е по-интересно, защото колкото и да е хубаво на резиденцията, там вече стана доста скучно.

# 2 309
Аз залагам, че Калин ще продължи да спи, най-много да му ръби на новата дестинация, но те пък сигурно ще успеят да спечелят докато феномените са в шок и не могат още да се прегрупират.
Единствено се притеснявам да не го сложат да спи в стая с Пекин Joy

Последна редакция: сб, 08 ное 2025, 20:49 от sunrise_sunset

Общи условия

Активация на акаунт