💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 104 636
  • 2 612
  •   65
Отговори
# 2 565
Още малко снимки, от Лапунов. Калинката обаче има страхотно око, много хубави снимки прави, не говоря само за качество и композиция, живот има в тях, настроение, идея:
Да. И снимките и видеоклиповете му са много добри. Много го бива.
Дано сега с популярността му повече хора да го ангажират.
Като знам каква обсесия е това с фотоапарата, как ли му е липсвал в игрите. Ако видя подходящ кадър и нямам с какво да снимам, умирам от яд, все ме сърбят ръцете. Simple Smile
Да, интересно приключение за човек, който винаги е от другата страна на обектива. Три месеца да те снимат непрекъснато! Laughing

# 2 566
  • Някъде там...
О да, Александър имаше РД в игрите. Май около отпадането на Наталия.

# 2 567
Бг Любо, само да напиша, че Юли загуби чак трети път преигравана финална битка от Добрин. 2 пъти той печели, а на третата пак имаше нещо .. Добрин дето цял сезон не може едно изречение да каже, да не говорим да смята до 10, взе че сметна наум числа в редица с различни действия. Сори, ама той дори не броеше и не се напъваше, знаеше отговорите. Та..така спечели милият Добринчо, а Весо пък изобщо не помръдна от дъската с числата. Юли заби на пъзела, но се справи, Добрин беше вече доста подготвен с елементите за мен, да не говорим и тежестта с веригите , Юли беше най-слаб на килограми , а Добрин и Весо бяха...тарани направо и пак, и пак...Добрин не може да смята, слаб ученик е бил и дори съучениците му бяха се чудели, които го знаеха. Бе хитрец си беше и после се покри направо ,никой не го споменява, никой не го търси...потъна с 200 бона.

Знам, че имаше такива слухове.Но това не сме го видяли.Сигурно са преигравали, но по каква причина, можем само да гадаем.Е според Юлиян е за да не стане първи.Според продукцията е по друга причина.Ставаше въпрос за твърдението, че Юлиян щял да спечели със сигурност, ако не било гласуването.Ами не е така.Дори да е била нагласена битката, тя завърши с победа на Добрин, и ако нямаше гласуване пак Добрин щеше да е първи.

# 2 568
Не, чакай! Когато Чикагото и Гордиенко отиваха на битка и излезнаха от племето! Чикагото му говореше, че ще му донеса подарък за РД

# 2 569
Той от 2 седмици е на 51 но го пишат 50 годишен още.

# 2 570
Жельо аз мотори неща, на ММ гаража е пълен. Не се возя.

Значи някой от участниците ти е много близък или си онзи в началото, който сготвиха, както сготвиха Цецо от Сезон 5.

# 2 571
Веско и той някъде беше потвърдил това с трите преигравания. Дори и така, щом вкараха вота, да бяха показали и резултатите. След 5 г. И след 15 г. пак ще се помни предимно Юлиян.

Не, че е важно, но какви са очите на Калин? Веднъж сини, Алекс вика зелени....та?

# 2 572
На Добрин феновете бяха 1 към 10 за Юли. Всички бяха полудели и недоволни, ФБ гореше и кипеше, тук също се видя, но...отделно всички участници бяха на страната на Добрин, защото Юли всеки победи, дори Пламен. С Пламен кое му беше некоректното. Дори , когато с негов глас, уж се подвел и не преценил отиде на елиминация, вместо Добрин и щеше онзи да отпадне. Каза, че до обединението ще играе с него и няма да го номинира, след това всеки за себе си и си удържа на думата.
Че той Добрин не можеше да плува, беше си жив удавник отвсякъде. Лъжеше, мажеше и се беше хванал уж за кауза да е по-интересен, всичко беше премислил и после...
Битките са били 3, две печели Юли, каквито и причини да е имало, това са 2 битки и то заснети, презаснемани и т.н. Добрин го видяхме в предаването колко е умен, а отделно в смятането хич го нямаше, ама там наум пресметна доста числа ...изобщо...
Зелени са очите на Калинчо, бе как не сте ги видели. Аз си жаля за Лапунчо, всичко вече ми е все тая.

# 2 573
Алекссандър е лъв. С този "АЗ" никакъв шанс за рак. Александра е рак.

# 2 574
Скрит текст:
На Добрин феновете бяха 1 към 10 за Юли. Всички бяха полудели и недоволни, ФБ гореше и кипеше, тук също се видя, но...отделно всички участници бяха на страната на Добрин, защото Юли всеки победи, дори Пламен. С Пламен кое му беше некоректното. Дори , когато с негов глас, уж се подвел и не преценил отиде на елиминация, вместо Добрин и щеше онзи да отпадне. Че той Добрин не можеше да плува, беше си жив удавник отвсякъде. Лъжеше, мажеше и се беше хванал уж за кауза да е по-интересен, всичко беше премислил и после...
Битките са били 3, две печели Юли, каквито и причини да е имало, това са 2 битки и то заснети, презаснемани и т.н. Добрин го видяхме в предаването колко е умен, а отделно в смятането хич го нямаше, ама там наум пресметна доста числа ...изобщо...
Зелени са очите на Калинчо, бе как не сте ги видели. Аз си жаля за Лапунчо, всичко вече ми е все тая.
[|spoiler]
Чакам да минат точно 10 години от 1ви сезон за да си разкажат всичко.

На Калин очите са зелени.

# 2 575
На Добрин феновете бяха 1 към 10 за Юли. Всички бяха полудели и недоволни, ФБ гореше и кипеше, тук също се видя, но...отделно всички участници бяха на страната на Добрин, защото Юли всеки победи, дори Пламен. С Пламен кое му беше некоректното. Дори , когато с негов глас, уж се подвел и не преценил отиде на елиминация, вместо Добрин и щеше онзи да отпадне. Че той Добрин не можеше да плува, беше си жив удавник отвсякъде. Лъжеше, мажеше и се беше хванал уж за кауза да е по-интересен, всичко беше премислил и после...
Добрин нямаше фенове, факт е.Но имаше доста гласували не за Добрин, а срещу Юлиян.Имаше много хора, които не го харесваха.

# 2 576
  • Някъде там...
Веско и той някъде беше потвърдил това с трите преигравания. Дори и така, щом вкараха вота, да бяха показали и резултатите. След 5 г. И след 15 г. пак ще се помни предимно Юлиян.

Не, че е важно, но какви са очите на Калин? Веднъж сини, Алекс вика зелени....та?

Зелени са. И аз мислех, че са сини, но тц. Многократно натъртиха, че са зелени. Явно някакво чисто и светлозелено.

# 2 577
Някой знае ли за зодиите на Алекс,Кристиян и Мирко КанадИцЪ,че само останаха неразгадани,а и на Томи май.

Всъщност липсват зодиите на:
Д-р Манчев
Александър
Мартина
Тянко
Александра
Мирослав
Кристиан
Любо
Калина

Много е...

Тъпото е, че на продукцията не им пука за феновете, защото цялото това упражнение лесно може да го няма.
Просто и мдобавят зодията към визитката или като гостуват на Ваня в 'След игрите' да ги питат.
Ама кой да се сети...
Александра е рак
Александър трябва да е лъв, защото беше рожденик след Александра, а тя е в последния ден на рака 22.07

# 2 578
Цветът на очите на Калин се променя според светлината...различни нюанси на зеленото....Ох бе...Многоо е секси. Незнам Симонка, Гизем, Николетка и Радостина не са го налазили истински, както Мирела налази Валери.

# 2 579
Чудесно зелени! Благодаря.

Да бяха им давали по една малка торта за рождените дни, мини парти, нещо символично да се отбележи....ама не! Блато!

Общи условия

Активация на акаунт