💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 31 149
  • 876
  •   112
Отговори
# 120
А...ама то може да повтаря ли Чикагото минаването? Аз защо разбрах, че трябва който не е минавал от двойката да го мине

Затвориха си очите за това минаване ама ...нали зелените трябва да ходят на резиденция. По тази логика Калин И Кристиян да минат и те.

# 121
Гледам със закъснение - Ръждавичка е предателка. Уж щеше да си е лоялна към сините, а ѝ трябваха 5 дни с ония ов*и да им забие нож в гърба. Олекна, Симона, олекна много.

# 122
Не е ли малко нечестно - за зелените Чикагото минава два пъти, а от сините все жени се мъчат. Защо и от сините не повтарят?

# 123
Чикагото е красота на терена😍Дано победят зелените, че милите са изнемощяли😞Сапунджиева и Дино са пред изчезване…

# 124
  • София
Не е предателка Ръжденцето. Simple Smile

# 125
  • Буркина Фасо
генерала ще трябва да го разжалват.

# 126
Калинчоооо.Удоволствие е да го гледаш

# 127
И Миро пак, ееееее, продукцията не сте ли малко нагли ....Миро защо пак, тях някой затвори ли ги ....много тъпооо

# 128
Аз малко се отплеснах, но Калин и Лапунов носиха варел, а другите до момента пънчета откопават.
Радка реши  да се пробва и тя Simple Smile  ако Ивайло мине, сигурно ще се залепи за него да ѝ откопава пънче...
Калин ще се тръшка в комплект с Алекс, ехаааа, коалицията ще прекара на плажа цялата борба

# 129
Дино: ,,Ама защо пак Калин?". Въпросът е ,,А защо пак Чикагото?", при положение, че Траян май май не го беше минал.

# 130
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Признавам си злорадствам за женското синьо трио днес. Ако не са мъжете особено Калин тези няма да мръднат от басейна, ама иначе само упреци и хейт.
Пектина да мълчи, че само дразни вършещите работа.

# 131
Миро хравел минаването да изглежда лесно. Ами Павка, не е така, доста се озорва Grinning Виж Калин вече наистина минава с лекота.

# 132
То се знаеше, че няма как сините да останат още една седмица в хотела. Знае се, че и продукцията аранжира битките, та - нищо изненадващо.

# 133
  • София
И Миро пак, ееееее, продукцията не сте ли малко нагли ....Миро защо пак, тях някой затвори ли ги ....много тъпооо

Ама Дино не пропусна да се възмути, че Калин минава

# 134
Пекин що не мине тя да я видим

Общи условия

Активация на акаунт