💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 58 900
  • 1 719
  •   94
Отговори
# 1 410
  • София
Пак гавра.
Пекин имаш време до края на съвета да ядеш.
Т.е. трябва да нагъва и преглъща на едри залци.

Идиоти.

# 1 411
Браво на Крис. Обърса пода с тъповатата Самолета

# 1 412
  • София
Д-р Пекин изора дъното.

# 1 413
  • София
Колкото и странно да прозвучи, но аз започнах да гледам игрите точно покрай първия "Манджа-гейт" от сезон 3, но сега 4 сезона по-късно и още 10 едни и същи такива "гейта" все въртящи се около храната се сещам само за фразата за това какъв е онзи който 10 пъти прави едно и също и очаква различен резултат.
Поне на мен вече ми втръсна всяка седмица да гледам едни и същи скандали свързани с "нелегално" ядене. Ясно е, участниците нарушават правилата(макар че то едни правила), обаче "бездарните безименни" имат най-голяма вина, тък като явно това им е самоцел да довеждат хората до такива крайности.
И при колумбийския вариант го има това най-слабите да мизерстват на лошите условия (дори имат и по-лоши локации от нашите), но там е много по-балансирано. Не си спомням случай да е имало едно племе да остава по 3 седмици на най-лошата локация (да винаги нагласяха териториалните битки така че да се въртят племената на различни локации), а на по-късен етап им добавиха да печелят пари по време на сезона, които после да използват да си купуват храна (дори и случаи едно племе да дари пари на друго). Толкова ли е трудно нашите мушмороци да изгледат поне 2-3 техни сезона и да видят че има много по-различни и добри начини да се направят нещата?
Ясно е, че този сезон ще го избутаме и догледаме (за радост поне не съм чул да има още "гейтове" нататък до края, макар че знае ли човек), обаче за следващия първо ще се поинтересувам какво и как и тогава ще решавам дали да гледам.

# 1 414
На промото Ивайло се контузи в битката,а утре ще ходи и на елиминация...ужас направо се подиграват с тоя човек..

# 1 415
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Много несправедливо и кофти за Крис и Ивайло, останалите са жалки, ама наистина жалки. От тази продукция толкоз.

# 1 416
Калинката е бъркал в контакта Joy

# 1 417
  • София
Няма такова безочие. Не искам да гледам повече жени в Игри на волята. Бездарни, с
някои изключения, злобни и недостойни същества.
Срам ме е!

# 1 418
  • София
Ей, че се ядосах.
Добре, че дадоха Феномените да си оправя малко вкуса в устата.

Мазна, хитра, коварна - Д-р Пекин.
Трябваше да номинира Мирослав.

Дано днес Феномените да спечелят и този път ще отидат Мирослав и Николета.

# 1 419
Не харесвам Канадското чудо, Но трябваше и него да захранят с нещо, не само Пекин...Аман. Грозно, много грозно. Само той не е ял от всичките жълти...Гадно ми е за него.

# 1 420
  • В Града на липите
На Пекин й изписаха веждите Sweat Smile

# 1 421
Всеки път на визитката са по-силни от мъжете , ама накрая едно голямо нищо Joy

# 1 422
Калинката е бъркал в контакта Joy
Таман и аз щях да пиша нещо такова!:laughing:

# 1 423
Чудя се коя е с по грозна душа Пекин или Радостина. И лицемерна и подла. Ужас.

# 1 424
  • Някъде там...
Много е нагла тази жена. И в комбина с Радостина още повече.
Добре изиграха ситуацията. И Миро изчеткаха с метличката, и двамата от другата коалиция номинираха. Много е прав Ивайло.

Общи условия

Активация на акаунт