💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 80 178
  • 2 216
  •   76
Отговори
# 2 190
Ама защо ти е да слушаш Мирослав, той има пет реплики, които върти в малки разновидности - колко е слаб и изнемощял, как ще се накефи на арената, ще даде всичко от себе си, как е сбъднал мечтата си. Нещо информативно и конкретно към дадена ситуация не помня да съм чула. Даже и за сандвич гейт само повтаряше, че се срамува и трябва да изкупи грешката си. Относно едита - вече започна да измества Радостина като най-изстрадал и показващ воля.

# 2 191
Добре изиграно от продукцията … мъжете с жилетки и дърпащи тежка шейна, а наша Радостина с празна такава ?!

# 2 192
Много несправедливо за Ивайло и Крис, ако не са участвали в кражбата на храната и подялбата й. За Пекин също впрочем..колкото и да не я харесваме.

# 2 193
  • тук и там
Някой подхвърля идеята,че Мирослав е болен.Да не би наистина да има нещо,че така упорито го хвалят и го искат за победител?От друга страна пък,едва ли при здравословни проблеми биха го пуснали в игрите..

# 2 194
  • В Града на липите
Ако наистина този спойлер за победителя, за който всички говорят е верен, вече е ясно, как ще се получат нещата.
До обединението Калин ще ходи на битки, ще отстранява Феномени, че и без това са много и ще бута волно неволно кралицата и придворните към финала. Току виж и ги избутал, колко му е. Вариант е и да ходят двамата с Миро на елиминации с феномени. Миро колкото и да се прави на умряла лисица на блатото, на арената се събира и е доста пъргав. Общите им интереси дори може и да ги сближат. Ще видим, ако Миро изпълзи изпод полата на Пекин, може и да го харесам малко.
Определено при Безименните, Калин ще изпъкне доста и ще видим красиви битки. Само се надявам да не се контузи и да не му дадат някоя нагласена битка, като онази изометрия с жените.
Но факта че го отделят от комфорта на племето  му и от резиденцията ме кара да вярвам, че няма да го сготвят по тоя начин. Опитват се да вкарат баланс, макар че понякога няма как да се предвидят контузии и отпадане по здравословни причини.
Хубавото в случая е и че Калин е много дзен, чисто психически няма как да го пречупят, а и нямат интерес.
Обаче ако го прехвърлят точно преди Тереториалната, не мисля че ще победят. Нито ще са се напаснали, нито ще се изравнят силово с Феномените. Много са силни и без Калин.

Последна редакция: сб, 08 ное 2025, 12:34 от hrissi_sz

# 2 195
Пак ще кажа, че Миро е вторият Иван ...
Коалиция с жени, крие се зад тях, мълчи, слушка ги и си кротува.

Последна редакция: сб, 08 ное 2025, 12:22 от monii

# 2 196
Пак ще кажа, че Миро е вторият Иван ...
Коалиция с жени, крие се зад тях, мълчи, слушка ги и си кротува.

Той и Алекса беше в коалиция с жени, но поне ги пазеше, а не мрънкаше под носа си като канадския клен ( вече на листопад заприлича от тоя глад,).

# 2 197
Защо продукцията направи толкова неравностойни племена? Едните ги направиха супер силни, а другите — супер слаби. Няма никаква логика. И защо трябва постоянно да правят размествания и глупости? Разбирам, ако е за някакво пленяване при капитанска битка, но това с кастинг битките и да им дават играчки от там е  вече  прекалено. Поне да даваха само храна или предимство в игрите, а не такива измислени награди.
Реално, не се ли сетиха, че с тази конфигурация нищо няма да стане и ще трябва пак да разбъркват? Според мен трябваше да оставят Лечителите и Феномените със същите играчи, просто да отстранят Томи. А тези от жълтото племе можеха да ги „накажат“ по-умно — например да получават един служебен номинационен глас на съвет, или седмица да нямат право на храна. Това би било далеч по-смислено, отколкото да разбиват цялото племе и после да ги пращат на блатото, докато Пекин си получава пълен контрол и комфорт.
Отделно ми е тъпо, че вече няма да гледаме Калинката и Дино как си взаимодействат — дори за малко, бяха супер забавни, особено когато Дино го бъзикаше, че ще го „ошари на финала“. Но чисто като сценарий и развитие на персонажа, Калин наистина трябва да излезе от комфортната си зона — както направиха с Гого и Момчил. Интересно е, че и тримата в един момент ги направиха жълти.

# 2 198
Трябва наистина да нямаш елементарна обща култура, за да се вържеш на рефрена "за да изравним силите...". На всички е ясно, че се прави, за да се прецакат мъжете и да стигнат повече жени до финал. Реално, единствено Ръждавичка виждам като жена, която 100% заслужава финал, да речем и Пекин. Останалите три - абсурд, колкото и да се опитват да ни убеждават в обратното.

Явно от продукцията съвсем се изчерпаха откъм идеи. От сезон 4 до сега все един и същ сценарии - женски коалиции, слаби жени гонят силни мъже и атрактивни играчи. В добавка в повечето случаи, един "мъж", който използва жените да го добутат до финал.
На мен лично от към стратегии и коалиции най-много ми харесва сезон 3.И победителят беше най-заслужил.

# 2 199
  • В Града на липите
Защо продукцията направи толкова неравностойни племена? Едните ги направиха супер силни, а другите — супер слаби. Няма никаква логика. И защо трябва постоянно да правят размествания и глупости?
Е, много ясно защо. Всичко е сценарий Simple Smile Играчите трябва да се вадят от зоната им на комфорт. Ако си силен, трябва да си в центъра на прожектора, а не захлюпен на дивана и да проспиваш играта. Ако си виновен трябва да страдаш и да се разкаяш. Ако си отваряш прекалено много устата (Чикагото) бам с твоите камъни по твоята глава. Думите на Дино също са ми пророчески и като нищо ще отпадне точно от Калин  Сценаристите, аз си ги наричам гейммейкъри, непрекъснато ни оставят подсказки, които са все по-лесни за разчитане.
Искат рейтинг, трафик на коментари, реакция… играчите за тях са само пешки. Това е Simple Smile

# 2 200
И репликата на Калин за Лапунов се нареди, че е по-добре да отпадне, отколкото да каже на другото племе как функционират. Сега той самият ще трябва да го направи. Интересно кой ще прави сега стратегиите на феномените.

# 2 201
Трябва наистина да нямаш елементарна обща култура, за да се вържеш на рефрена "за да изравним силите...". На всички е ясно, че се прави, за да се прецакат мъжете и да стигнат повече жени до финал. Реално, единствено Ръждавичка виждам като жена, която 100% заслужава финал, да речем и Пекин. Останалите три - абсурд, колкото и да се опитват да ни убеждават в обратното.

Явно от продукцията съвсем се изчерпаха откъм идеи. От сезон 4 до сега все един и същ сценарии - женски коалиции, слаби жени гонят силни мъже и атрактивни играчи. В добавка в повечето случаи, един "мъж", който използва жените да го добутат до финал.
На мен лично от към стратегии и коалиции най-много ми харесва сезон 3.И победителят беше най-заслужил.
И Сапунджиева заслужава финал

# 2 202
Ели-Мели LaughingLaughingLaughing Търкалям се от смях.
И от така наречения уинър едит имаше - Мирко прати целувки на жена си.

Това си беше доста криндж.

Продукцията не е виновна, че тези, които са яли, са най-слабите. Даже им помогна като им сложи Иво и Пекин в отбора без да са заслужили.
А Радка наистина си вярва, че е силна жена, абсолютно delulu.
Алекс ми хареса като каза, че жените ще са най-доволни ако накрая победителят се гласува с смс-и Joy абсолютно плямпало, ама понякога е в десетката.

# 2 203
И репликата на Калин за Лапунов се нареди, че е по-добре да отпадне, отколкото да каже на другото племе как функционират. Сега той самият ще трябва да го направи. Интересно кой ще прави сега стратегиите на феномените.

На мен ми е странно,че Чикагото стане ли въпрос за редене на постове и изготвяне на стратегия за битката не се включва. Той нали в работата си е началник и ръководи доста хора. Би трябвало да може да ги стегне.

# 2 204
И аз мисля, че много тъпо направиха две абсолютно неравностойни племена. Не мисля, че Пекин се радва на голям комфорт - да, получава храна, но живее при същите условия като останалите. Ако не пратят жълтите във резиденцията, никой от тях няма да има шанс за нищо, освен да отпадат един по един. Въобще, хич не е балансиран този сезон. Това, което също не ми харесва са злобните коментари на водещите. Когато Ралица води съвета, също прави унизителни коментари.

Общи условия

Активация на акаунт