💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 104 400
  • 2 612
  •   89
Отговори
# 2 550
Тъй като нямам инстаграм профил(а и нямам намерение да си правя) може ли някой да каже кой с кой си е близък,че ми е любопитно. (Стига да не е вид спойлер,разбира се)

# 2 551
В темите пиша от сезон 3. Първи започнах да гледам от средата. После връщах, ядосвах се, зарибих се.
Но, в сезона на Неделчо беше забавно. Той правеше Скечи или както беше. Имаше забава и веселие. Да е такова дереджето в темите, виновна е продукцията. Каквото повикало, такова отговорило....

# 2 552
Блато няма да има повече.
Въпросът е дали ще се ходи отново на Изолатора или ще върнат стопанството. Това ми е големия въпрос.

В темата някой пусна снимка на Калин от неговия Инстаграм.На мен ми изглеждаше снимана в изолатора.

# 2 553
  • София
Някой знае ли за зодиите на Алекс,Кристиян и Мирко КанадИцЪ,че само останаха неразгадани,а и на Томи май.

Всъщност липсват зодиите на:
Д-р Манчев
Александър
Мартина
Тянко
Александра
Мирослав
Кристиан
Любо
Калина

Много е...

Тъпото е, че на продукцията не им пука за феновете, защото цялото това упражнение лесно може да го няма.
Просто и мдобавят зодията към визитката или като гостуват на Ваня в 'След игрите' да ги питат.
Ама кой да се сети...

# 2 554
Страхотно настроение лъха от тов клипче, браво. Не мога да спра да се усмихвам. Големи лудаци Simple Smile
Сапунджиева от Пловдив ли е?

София. То на първата страница си пише.

Да, просто се зачудих, защото редовно е в Пловдив, все около Гребния канал. Може да живее в София, но да е родом от Пловдив.
Калин пак с прясното мляко Stuck Out Tongue Closed Eyes
Родом е от Кърджали, не от Пловдив

# 2 555
  • Някъде там...
Човек, давай само по темата тази вечер, става ли? (За Жельо е репликата) Нека спазваме добрия тон в темата.

Още малко снимки, от Лапунов. Калинката обаче има страхотно око, много хубави снимки прави, не говоря само за качество и композиция, живот има в тях, настроение, идея:
Скрит текст:

# 2 556
Още малко снимки, от Лапунов. Калинката обаче има страхотно око, много хубави снимки прави, не говоря само за качество и композиция, живот има в тях, настроение, идея:
Да. И снимките и видеоклиповете му са много добри. Много го бива.
Дано сега с популярността му повече хора да го ангажират.

# 2 557
Страхотно настроение лъха от тов клипче, браво. Не мога да спра да се усмихвам. Големи лудаци Simple Smile

Да, просто се зачудих, защото редовно е в Пловдив, все около Гребния канал. Може да живее в София, но да е родом от Пловдив.
Сапунджиева от Кърджали? Тук ме разби. Изобщо не ми прилича на кърджалийка. Те там не са ли масово турци?

# 2 558
Бг Любо, само да напиша, че Юли загуби чак трети път преигравана финална битка от Добрин. 2 пъти той печели, а на третата пак имаше нещо .. Добрин дето цял сезон не може едно изречение да каже, да не говорим да смята до 10, взе че сметна наум числа в редица с различни действия. Сори, ама той дори не броеше и не се напъваше, знаеше отговорите. Та..така спечели милият Добринчо, а Весо пък изобщо не помръдна от дъската с числата. Юли заби на пъзела, но се справи, Добрин беше вече доста подготвен с елементите за мен, да не говорим и тежестта с веригите , Юли беше най-слаб на килограми , а Добрин и Весо бяха...тарани направо и пак, и пак...Добрин не може да смята, слаб ученик е бил и дори съучениците му бяха се чудели, които го знаеха. Бе хитрец си беше и после се покри направо ,никой не го споменява, никой не го търси...потъна с 200 бона.

# 2 559
За зодиите: Доколкото си спомням в предаването споменаха, че Александра е имала рожден ден, малко преди да излезе, което май я прави Рак (ако е излязла преди 21-22.07). За Алекс май предната седмица казаха, че е имал РД, което го прави Лъв.

# 2 560
Прескайчайте коментарите на Жельо. Понаякога е коректен, друг път не. Според мен е част от продукцията, прецакали са го и тук си изкарва целият яд. Чудя се как не е надушил спойлерната тема.

Иначе Калин и Иво са си близки след предаването. Очаквам ако са двамата тази сесмица на елиминация да ни спретнат някаква сърцераздирателна драма на двамата приятели, както стана с Иво и Кристиян, но с по-голям ефект, защото ще е наш Калинчо.

# 2 561

Сапунджиева от Кърджали? Тук ме разби. Изобщо не ми прилича на кърджалийка. Те там не са ли масово турци?
Мнооого грешна представа Simple Smile . Има си българи, да по-малко но са прекрасни. И там диалект при българите няма.  По
А тя от много години си е в София.

# 2 562
Не, не са. Преди 30 години бяха масово българи. Сега са 50/50.

# 2 563
Мале, никакъв шанс да наваксам с всички коментари.

Цялостно, беше "интересна" седмица. Сготвиха Лапунов, че бих посмяла да кажа - и Калин.

Иначе е забавно, когато някой коментира участниците с лични обиди, все едно че си ги познава ЛИЧНО. Според мен има една граница на възпитанието, която не трябва да се пристъпва. Коментира се реалити тук, не мисля че имат място този тип хора, които сипят омразна реч на база поведение в реалити.

# 2 564
  • Някъде там...
Да. И снимките и видеоклиповете му са много добри. Много го бива.
Дано сега с популярността му повече хора да го ангажират.
Като знам каква обсесия е това с фотоапарата, как ли му е липсвал в игрите. Ако видя подходящ кадър и нямам с какво да снимам, умирам от яд, все ме сърбят ръцете. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт