💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 104 588
  • 2 612
  •   67
Отговори
# 2 580
На мен ми прилича на птица,какво му е сексито,гледам гледам и пак на птица ми прилича.

# 2 581
А представяте ли се какъв красив финал щеше да бъде Лапунов-Калин и какви вълнения.
Публиката как щеше да се раздели между двамата, като и двамата са любимци.
Не продукцията е сложила печат на Лапунов , че се е скатавал. Това беше внушено от НЕЯ на участниците да повтарят и те повярваха, щото им е изгодно -Наталка и Ръждата, почнаха да го повтарят след Ралица, първа тя , като бяха строени ги почна. Помните ли колко им начукваха канчетата, докато премеха Наталия с нейните крясъци, кискания и песни, беше психиатрия ги направила в началото, после се кротна, явно са и казали да престане.

# 2 582
Калин наистина е със страхотни очи. Но аз не мога да определя цвета. Може би са сини.

Симона много е набрала на Чикагото. Като нищо може да е номиниран. Дино и той ги върти едни. Защо не и по него да стрелят.

# 2 583
А представяте ли се какъв красив финал щеше да бъде Лапунов-Калин и какви вълнения.
Публиката как щеше да се раздели между двамата, като и двамата са любимци.
Не продукцията е сложила печат на Лапунов , че се е скатавал. Това беше внушено от НЕЯ на участниците да повтарят и те повярваха, щото им е изгодно -Наталка и Ръждата, почнаха да го повтарят след Ралица, първа тя , като бяха строени ги почна. Помните ли колко им начукваха канчетата, докато премеха Наталия с нейните крясъци, кискания и песни, беше психиатрия ги направила в началото, после се кротна, явно са и казали да престане.

Аз до днешен не разбрах защо тогава Клин беше 2 седмици на елиминация без причина и как се изпариха тея кутии толкова бързо....Изпарението им съвпада с участници отпаднали от блатото по здравословни причини.

# 2 584
Калин наистина е със страхотни очи. Но аз не мога да определя цвета. Може би са сини.

Симона много е набрала на Чикагото. Като нищо може да е номиниран. Дино и той ги върти едни. Като нищо и по него могат да стрелят.
Чудно на какво му е набрала Симона, след като той се зае с черната работа да отърве всички от Гордиенко и беше "справедливо" награден за тази самоинициатива. И после изгни на изолатора с най- токсичното племе този сезон.

# 2 585
Симона набира на всеки силен феномен. Само Алекс е миманса, защото не смее и е устат, а от друга страна не го смята за силен според нея. Лапунов беше с Калин и му влияеше, а тя това не можа да преглътне. Бяха си дружки двамата, Симончето видя заплаха в това и двамата силни. Калин по-податлив и перде, но Лапунов не беше толкова сънлив. Сега е почнала Чикагото, той е пречка за нея. Дино не го слага още в сметките и Траян, а и те я четкат , та...удря по Чикагото-уговаряше Сапунджиева, после Траян и Дино, пусна пипалата предателката.

# 2 586
  • Sofia

...
Битките са били 3, две печели Юли, каквито и причини да е имало, това са 2 битки и то заснети, презаснемани и т.н. Добрин го видяхме в предаването колко е умен, а отделно в смятането хич го нямаше, ама там наум пресметна доста числа ...изобщо...
Зелени са очите на Калинчо, бе как не сте ги видели. Аз си жаля за Лапунчо, всичко вече ми е все тая.
Битките са били 3 и в нито една не е спечелил Юлиян.
/Не съм фен на Добрин,да не си помисли някой. 😉/

Хубаво е да мине една метла...

# 2 587
Ръждавичка не загуби ли от Чикагото на капитанска. Не може още да го преглътне

# 2 588
  • Някъде там...
Аз до днешен не разбрах защо тогава Клин беше 2 седмици на елиминация без причина и как се изпариха тея кутии толкова бързо....Изпарението им съвпада с участници отпаднали от блатото по здравословни причини.
Ами първият път беше номиниран, защото не е добър на футбол. И се замота на един пъзел.
Вторият път, защото ядоса Гордиенко и Ръждавичка. Нали прати Гордиенко вместо него на номинация. А после се разбра, че всъщност се е самопредложил да иде вместо Мартина на блатото. И че е нямал много голям избор кого да избере т.е. явно по сценарий е трябвало да бъде Гордиенко. Той тогава и не е говорел особено май. Симона нали каза, че е мълчал и се е чудела дали е с всичкия си или е 6 без 10. Иначе втората седмица определено си блесна на битките момчето. Направо изгря.

# 2 589
Ясно. Този момент съм го пропуснала. Мен много ме е яд, че Мартина, с дългата черна коса отпадна. Беше симпатична и добре подготвена.

# 2 590
Ръждито още я държи влага от загубената капитанска, обаче се оправдава с това, че Чикагото бил хлъзгав. Тя не може да си представи да има участник, който иска да е неутрален и да не участва в коалиции, а да излиза на битки и на арената да се решават нещата. Също така той е силен съперник и нормално да иска да го отстрани, нали да се бутат женките напред. 😆

# 2 591
Чикагото никой не може да му каже какво да прави. Поне това съм разбрала до момента. Той и затова не обича думата коалиция, защото решава според ситуациите и както е правилно според него.
Това много дразни Ръждавичка, защото не може да му влияе и не може да го манипулира. Няма как той да бъде воден от двадесет и няколко годишно момиче. Същото се отнася и за Алекс. А те ако приютят и Сапунджиева, тогава Дино, а може и Траян да изгорят.
Мои фантазии.. Но от Чикагото това виждам.

# 2 592
Реваааа...От смяхх...LaughingLaughingLaughingLaughingLaughing

# 2 593
Чикагото и Калин са специални (в добрия смисъл на думата) случаи. Не знаеш какво им се върти в главата. Да не говорим,че Чикагото е бомба със закъснител и може да стане страшно,ако си му от грешната страна

# 2 594
Това е хубавото на самородните диаманти. Нешлифовани, истински. Голямо богатство са.
Колкото напред стигнат в играта ще е добре. Да ни радват още повече.

Общи условия

Активация на акаунт