VIP Brother 2 - 10

• 47 426
  • 1 372
  •   1
Отговори
# 135
Здравко мъж ли е?  Rolling Eyes Не знаех, че така му казват

Ами да, представяш ли си! А според жена му дори имало жени, които искат да го разкъсат.

# 136
  • Sofia

Благодаря за изчерпателния отговор на конкретния ми въпрос!   bouquet
Кои от филмите си заслужава да се видят?

Интересно ми е , не се заяждам, Стрелче!

# 137
  • София
Не мисля, Че Катето се прави в момента с детето, тя си го харесва и това няма нищо с омразат към майката на Яни, аз също не понасям много хора, но децата им ги обичам.
Пример ми е свеки! Crazy

# 138
Всичко, което Катето каза за Христина е вярно - селянка е, глупава е и не й е мястото там.  Не съм чула Христина да се включи в един смислен разговор. Мисля че е подчинила целия си живот на Здравко, няма интереси, няма амбиции...По принцип всяка жена, която може да се влюби в Здравко е тъпа и елементарна.  

# 139
  • Sofia
Здравко мъж ли е?  Rolling Eyes Не знаех, че така му казват

Ами да, представяш ли си! А според жена му дори имало жени, които искат да го разкъсат.
Sick Адски гнусно парче мие  Здравко
Карен Катето , че има ф-ми има, ама казва максимум 3 изречения в тях. Ако искаш ги гледай, но аз да ти кажа

# 140
Ако някой гледа как Христина в момента храни детето и да ми каже че я харесва, да вдигне ръка!

Sick

# 141
  • София
Ако някой гледа как Христина в момента храни детето и да ми каже че я харесва, да вдигне ръка!

Sick
Е, кой ще е този? Joy

# 142
На теб не ти ли се е слу4вало детето да ти създава проблеми при хранене .. ? При мен е редовно и трябва да си строг за да се справиш със ситуацията ? Че кое да ме подразни неразбрах ?

# 143
  • Между гори и планини
Христина изглежда много тъжна и изолирана от другите. Дори така неречения й мъж не се вижда. Чак ми става тъжно, никой не заслужава подобно отношение  Sad

# 144
  • Sofia
ако някой каже, че Маги е хубава също да вдигне ръка. Прилича ми на маймунка в лицето, има хубава коса, ама фейса нъц

# 145
Вече не и издържат нервите,дори и пред детето.Не може и да е спокойна, след вчерашните изцепки,но поне спрямо детето да се въздържа ooooh!

# 146
  • София
Май ще спирам с участието си в тази тема, много тънко обидени има тук! Crossing Arms

# 147
  • Между гори и планини
ако някой каже, че Маги е хубава също да вдигне ръка. Прилича ми на маймунка в лицето, има хубава коса, ама фейса нъц

Да, ама половината й коса не е нейна  Mr. Green

# 148
Подразни ме как му изсъска през зъби и после се усети и започна да говори неестествено, сети се че я снимат. Смотана ми е бре, уманитке, какво да направя. Лази ми по нервите и ми е меко казано противна.

# 149
Не ви први чест да обиждате Катето Евро така. Това, че избухна жената си е нормално, на всеки му се случва да избухне, дори и за много по незначителни неща. Аз й свалям шапка, че се занимава така с малката, за разлика от Риста, която само бучи на детето и го заплашва с какво ли не.

Общи условия

Активация на акаунт