VIP Brother 2 - 10

• 47 382
  • 1 372
  •   1
Отговори
# 255
Никой не казва какво стана снощи с Катето, след лайфа? newsm78
Плю против Христина още дълго време-наричаше я тъпа патка , проста селянка и то пред Здравко, ама оня нали е Муньо се съгласяваше с нея!!! #2gunfire
[/quote
Катето просто каза че Христина е ревнива глупава патка и че няма никакъв шанс да победи,затова се чудела защо не излезна от къщата,вместо да дебне Здравко постоянно накъде гледа и да го човърка по цял ден.Естествено че Здравко се съгласи защото си е самата истина и поведението на жена му отдавна му е писнало,подтиска го постоянно,той затова няма все настроение.

# 256
  • Sofia
Явно без негово разрешение се е снимала два пъти

# 257
  • София
Май ще спирам с участието си в тази тема, много тънко обидени има тук! Crossing Arms

Ти пък! Просто приеми, колкото и странно да е, че има около две три потребителки, които харесват Пена.
Щом са само толкова - тук съм Peace

# 258

Вземи ме лодкарю, в своята ладия лека... Mr. Green

класика, и как му мереше ширината на раменете в педи  Mr. Green

И другото любимо ми е от "Дами канят" как гонеше Стефан Данаилов да му дава череши: "Екимеее!" Mr. Green

# 259
  • София
Деси материално е доста добре, но Маги живее в жилище 50кв

Я кажи нещо повече за тази мадама. Аз нещо не си я спомням от публичното пространство. Какъв точно журналист е? А за кого е женена?
женена е за Борислав Желязков ( Боби Манекена) състезател по борба имат дете и води едно предаване май сутрешен блок по една Тв здраве. СНима се в клиповете на Азис и често в плей бой

Снимала се е веднъж, доколкото си спомням.
Освен всичко друго беше Мисис България 2005 /ако не се лъжа за годината/ и даже спечели и престижно място в международния конкурс.

# 260

Тя не каза ли, че съпругът й не е разрешил да се снима в това списание?
Тя каза че и във Vip brother не я пускал ама като гледам как го е послушала............

# 261
  • София-в сърцата на моите деца
Българинът трудно приема критиката към себе си , а най-лесно се раздават определения от рода на : тъп, тъпа патка,  проста селянка ! Но то е повече от ясно! Когато човек няма каккво да каже смислено раздава определения! То се видя и в Къщата! Всеки сам трябва да си контролира поведението и думите! А ако не може........ако ще и Кембридж да е завършил , все тая!!!! Peace

# 262
  • Sofia
Май ще спирам с участието си в тази тема, много тънко обидени има тук! Crossing Arms

Ти пък! Просто приеми, колкото и странно да е, че има около две три потребителки, които харесват Пена.
Щом са само толкова - тук съм Peace
Коя от всичките Пенки вътре наричате Пена?

# 263
  • София
Ристе Crazy

# 264
А за външният си вид никой не е виновен! Толкова й е дал Господ!!!!Я си представете Вие да бяхте вътре? newsm78

# 265
  • София
dianivo , не е само външния вид, да съм го преживяла, ако беше.... Confused

# 266
Българинът трудно приема критиката към себе си , а най-лесно се раздават определения от рода на : тъп, тъпа патка,  проста селянка ! Но то е повече от ясно! ..

изобщо не съм съгласна  Stop
'българинът' трудно раздава определения, защото при него важи максимата 'наведена глава, сабя не я сече".  мълчи си предимно
ти колко пъти в деня чуваш бъгларина да раздава квалификации за хората около него. аз николко.

пак ти казвам, че става в-с за публични личности и има голяма разлика.
пред тях няма българи, ескимоси, китайци - всички дават определения , защото на публичните личности това им е работата - да бъдат в устите на хората, така ли е?

# 267
Ами в този Клюкарник непрекъснато! А навън , само седнете някъде и послушайте какво се говори на съседната маса! То като се почне за този, за онзи/ама не за публични личности/, а за разни техни си познати!!!! ТИПИЧНО БЪЛГАРСКА ЧЕРТА!!! Ние никога не хвалим, а само плюем!! newsm78

# 268
  • София
А, Лени, права си по принцип, само с едно уточнение- българинът много обича да раздава определения, по цял ден това прави, ако мен питаш- "свекървата проста", "съседът -тъпанар", "глупавият американец" и т.н

# 269
  • София
Какво става в къщата?
Тишо нямаше ли рожден ден днес?

Общи условия

Активация на акаунт