VIP Brother 2 - 10

• 47 296
  • 1 372
  •   1
Отговори
# 435
  • София
А, аз не разбрах какво общо има със всичко това Ваня Червенкова?

# 436
  • Тайна, майна
Била поканена да участва. И без да знае, че Венета ще влиза, и казала за уговорките и сигналите. Но защо не е влязла, не разбрах.

# 437
Аз знам, че Венета също има договор??
За 50 000 и клауза, че влиза с Тихимир и друга, че ще излъчва Горещо оттам.

за нея не съм чула дали е получила пари. Със сигурност условията й са били да излъчва шоуто си от къщата и да влезе и Тихомир. Пък ако беше получила толкова пари, едва ли щеше да злобее толкова по адрес на другите "платени"... освен ако техните суми не са били по-големи от нейната  newsm78  В. Червенкова също е щяла да влиза в къщата, но нещо се е разминало...

# 438
Ами и тя била една от кандидатките да влиза в къщата.Ама се срещнали случайно с Венчето и Ванчето,която не знаела ,че В. ще влиза и разказала за разговора си с Азис.А той бил,как ще си посказвали с Десислава кой да номинират..Нещо такова ...Еййй,че много случайности преди предвването Thinking

# 439
  • ЯМБОЛ
     Защо ли Тишо не излезе,че да спаси жена си?!А милия Здравко и той може да се направи на кавалер,да вземе детето и да чекат от вън голямата награда на мама?!
    След два отказа за гости в предаването....отказите ще нараснат като снежна топка по наклон...докато се срине рейтинга. Laughing

# 440
  • София
Какво става сега, някой да каже, който гледа през нета, спряха го поради извънредни събития?

# 441
  • София
Ммм, извънредни събития ???

# 442
  • София
Аз както винаги не съм видяла Embarassed

# 443
  • ЯМБОЛ
     И аз нямам нет и не зная защо? newsm78А подарък на Тишо ако е Венета,ще падне голям сеир...

# 444
  • София
     И аз нямам нет и не зная защо? newsm78А подарък на Тишо ако е Венета,ще падне голям сеир...

Това вече ще бъде отчайващо!!!

# 445
  • София
Какво става сега, някой да каже, който гледа през нета, спряха го поради извънредни събития?
Какви извънредни събития?Рождения ден ли почва или най накрая се хванаха за гушите? fight

# 446
Катето да не е получила инфаркт? newsm78
 От снощи я мисля Mr. Green

# 447
  • София
В момента дават стаята на Мравко и Ристе, нищо интересно Sick

# 448
Ристето не му ли пили нещо на главата? Tired

# 449
На Венетка рейтингът й никак няма да се срине..даже напротив, вервайте ми  Wink

Общи условия

Активация на акаунт