VIP Brother 2 - 10

• 47 279
  • 1 372
  •   1
Отговори
# 465
вместо да ми е  благодарна,че и правя кремчета на детето, давам и цигарки ,съжалявам я,че  си няма цигарки,а тя ще ме  номинира ! Joy Joy
Катето за Христина

# 466
Рейтингът и ще падне толкова колкото на Д. Дуков в миналия Вип. Той беше същия - коментираше, вадеше лични неща от живтона на хората в къщшата тук си го плюхме, плюхме и така му падна рейтинга после, че чак му завидях на падението
Дим Дуков какъв рейтинг е имал преди да влезе в къщата? С какво си вадеше хляба? Имаше шредаване ли? newsm78
Всъщност-изобщо не ми дреме за рейтинга на венета- понеже е гадно парче- ей така ще си се скита немила-недрага...мечтите и за къща в Драгалевци ще си останат блян.

# 467
 hahaha
Рано ми се вижда да започва купона за РД на Тишо.
А представяте ли си да му подари ВБ торта - от която да излезе стриптизьорката аууууууууууууууууууу  Joy Голям купон ша настане  Wink
...

А може и Мел да изскочи от тортата Mr. Green
Joy Joy Joy Joy

# 468
  • Sofia
Предаване не е имал, но ако не се беше изявил като зло човече нямаше да води голямата уста. Все пак предаването се задържа доста дълго на екрана

# 469
Дим Дуков няма нищо общо с Венета Naughty

# 470
  • Sofia
имат доста общи неща

# 471
  • София
Сериозно ли Маги е казала на Яница "тихо мръсна гадина" ???????

# 472
  • в ябълковата градина

И на мен ми е любопитно това?

# 473
  • Cофия
newsm78
не съм я чула ама не ми се вярва да го е казала на сериозно, по-скоро на шега

# 474
Ох, много пишете, момичета! Едва насмогвам! Ще имам 2 седмици след Випа да дочитам Hug

Исках да коментирам малко за Христина. Не съм съгласна, че е грозна. Хубаво е момичето, слабичко, правичко. Не е мързеливо, което си е добро качество.

Ама не е умно момиче.

Не мога да разбера: съгласна е да се ожени пред цяла България и всички бивши гаджета на Здравко да видят, съгласна е кума да й стане жена, която е снимана в "Плейбой" и "ФХМ" (значи младоженецът е виждал кумата си по гащи и без гащи!), съгласна е кум да й бъде мъж, който е правил секс пред камери с лесбийка, съгласна е Здравко да си разказва любовните истории пред народа, съгласна е детето й да се храни на една маса с двама "оженени" гея, съгласна е да прави любов макар и под юрган, все пак пред камерите, съгласна е да се натиска в басейна, съгласна е да танцува еротика с Деси, че даже е съгласна и да си разкопчее дънките и да покаже малко сутиен пред всички гледащи-мъже и жени- по идея на Деси, за да е секси, а не е съгласна Деси да се разхожда както й душа сака-по гащи и сутиен.

Мисля, че ако има да отправя забележки към някого за държанието му и за това, че от такова държание Христина се дразни, то това е !!! собствения й законен мъж. Към него трябва да има претенции, че е със слаби ангели, че му текат лигите, него трябва да номинира, на него трябва да се цупи, а не на Деси. Още като е влизала в Къщата е знаела, че вътре ще съжителства с една Мисис България, която ще пече фина снага пред очите на мъжа й, вътре ще е секс-бомбата Деси, чиите клипове са много предизвикателни и еротични, вътре ще е една актриса, за която да се съблечеш за филм преди 30 години и да се снимаш в Плейбой след 30 години е еднакво нормално, вътре ще е и (само) "обявената" за най-желана жена в България или там каквото беше Венета Райкова със снимки в еротични списания, вътре ще е и "гей"-певецът, чийто задник вися на плакат в центъра на София, чийто пенис беше удължен амен-амен в ефирно време и т.н...Нали ги е знаела тези неща? Знаела ги е. Тогава с какъв акъл влиза вътре и после писка, че Деси й се мотаела пред мъжа?

В моите очи Деси се мотае точно толкова пред мъжа й по гащи, колкото и пред другите мъже в къщата.  Да не говорим, че тя хич не се мота така именно така заради шепата мъже в къщата, а заради хилядите мъже извън къщата, които после ще й купят албумите. На купона за Азис Деси не танцуваше пред Здравко! Танцуваше пред всички. Дори най-разголена беше след като Здравко отиде да си легне. Шегичката с Катя и Маги си беше необмислена и излезе извън контрол, но не беше преднамерена. Това, което видях аз: Маги и Деси бяха и двете по бельо, с позатъмнена стая и се оглеждаха в огледалата. Катя каза "Здравко току-що мина насам и знаете ли как се оглеждаше?". И трите прихнаха да се смеят и знаейки, че Здравко ще мине наобратно и най-вероятно пак ще се загледа, Катя подкукуроса Деси да застане в предизвикателна поза. В момент на вдигнат адреналин и не мислеща, Деси опита една-две пози, след което, заливайки се от смях, отиде на леглото и се понагъзурчи леко като си захлюпи лицето в постелята. Както й предполагаха трите жени, Здравко се върна, но този път реши не само да погледне и да отмине, ами се спря, че и даже влезе в стаята да погледа-къде заради голите мадами вътре, къде заради кикотенето им. И Катя, и Деси, и Маги се смееха бясно, защото бяха сигурни, че така ще стане. Една глупава шега, ненужна, ама то явно като те затворят за толкоз дни и на какви ли не лудости те избива. Но чак пък да е преднамерена, че и Христина да се цупи после и Венета да разпитва...

След като Христина се е хванала на публично сватбено хоро със секс-бомба, Мисис България, гех-певец и кума от "Плейбой", сега тя трябва да си го доизиграе. След като е влязла в къща с подобни хора в нея, за да си дроби попара на детето, сега си я сърба.

На никой няма право да се сърди освен на мъжа си и на собствения си акъл. И все пак не може да я разстреляме за това.

Не одобрявам истерясването на Катя от снощи. Можеше и по-зряло да се държи. За детето като ще мрънка, да беше започнала с мрънкането още от първия ден, а не чак сега. И все пак Катя е умна.

Не одобрявам и простодушно-наивното поведение на Деси. Трябваше да си излезе още като й свърши догорова, достатъчно показа за 2 седмици, за да си вдигне продажбите. И все пак Деси ме забавлява.

Явно от всички баш звезди най-умен (или с най-умен ПР) излезе Азис. Влезе, поигра, поразсмя ни и в най-удобния момент се чупи.

# 475
Mдааа, в събота вероятно ще си прави интервю със себе си, защото никой друг няма да се съгласи : ) )
Винаги ще изскочи някой Пищов,споко..
Спомняте ли си на първия сезон на ББ когато изгониха Мел, Тишо с какви крокодилски сълзи ревеше, че Зара или кой там вече не си спомням едва го успокоиха, а пък снощи за Венета нещо нямаше сълзи никакви
Е тогава бяха пресни бе..Това сега си е семейна идилия..

# 476
  • при Arctic Monkeys
newsm78
не съм я чула ама не ми се вярва да го е казала на сериозно, по-скоро на шега
ебаааси шегичката, а? ти шегуваш ли се така с децата??!
Венета почна да ми липсва. в сравнение със старата истеричка и тая черната направое цветенце Confused Confused

# 477
Исках да коментирам малко ...

ей, по-добре подплатен анализ и размишления не бях чела скоро по темата. Абсолютно подкрепям...

# 478
За пореден път виждаме мъжко обединение. Винаги става така към края  Laughing

# 479

чух как го казва, но така и не разбрах към кого е отправено, защото тъкмо включвах  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт