VIP Brother 2 - 10

• 46 963
  • 1 372
  •   1
Отговори
# 840
  • София
някой по-напред се беше изказал, че Сливен бил хубав град, ама с предимно циганско население Sick
и какво от това питам аз
тя белким цялата ни държава не е такава, че Сливен
каква е тази дискриминация? аз съм софиянка, тук да не би да няма цигани?!
да се класифицират хората на селяни и граждани е много тъпо и изтъркано вече, пък и селянин не е обидна дума според мен Crossing Arms
това, че аз например съм от София с какво ме прави по-добра и по-ВИП от някое момиче от Сливен например newsm78
Катерина Евро с поведението си показа, че е една застаряваща злобница, па нека си мисли, че като е от града е голяма работа Thinking

# 841
Ася, за мащабите на БГ 20 филма са си много нещо, като вземем в предвид, че в последните години се направиха 5-6 Бг филма, дето никой не ги гледа и не ги знае, защото нямат качеството на тези от на Катето времето. Няма ги тези актьори и тази атмосфера. Peace

# 842
  • София
на мен от всички най-противен ми е Здравко- абсолютен плазмодий, гном, плюнка, нещастник
идиот, простак, кретен, дивак, плюнка, слюнка, циганин, шофьор, приморец!!!

Joy

мазник, предател, въшльо, пу*ьо, джудже и гъзоблизец!!!
 Joy

# 843
  • София
Момичета,нямате изчитане! Hug
Докато изчета днешния ден мъжа ми заспа  Mr. Green

# 844
В момента всички са в топли банкетни отношения и коментират Яница. Катето проявява жив интерес и дори си приказва с Христина.
Нали снощи агитираше трите грации да не говорят с нея newsm78

# 845
  • средноголям град в България
Искам Калин или Христина  да спечелят.Първия ми харесва, а втория участник ще ми достави удоволствие да "натрие носовете" на ВИП-овете....

Peace

# 846
  • София
В момента всички са в топли банкетни отношения и коментират Яница. Катето проявява жив интерес и дори си приказва с Христина.
Нали снощи агитираше трите грации да не говорят с нея newsm78

алкохолът прави чудеса
катето сега си е сръбнала и й се е отпуснала ВИПската душица
без градус няма радост  Mr. Green

# 847
  • София
Аз очаквах от Катя,че днес въпреки страстите от снощи ще говори нормално с Риста.Тя и с Венета си хортуваше след скандалите им.Явно не е злопаметна жената и бързо и минава.

# 848
Катето е най-голямата *урва там. Не показва цици-мици и не търка предник-задник, ама такива курвенски номера върти...

# 849
  • София

Подозирам, че тактикаа му може и да проработи. Всички които не харесват семейство Здравкови ще разпилеят гласовете си между него и жена му. Така че Десито може да е "чао"...

Е тогава Катето ще получи инфаркт  Mr. Green

Сакън! Линейките нямат дефибрилатори!
Бързо ще се освести като се сети, че един от най-големите конкуренти за парите е аут.

дано само христина не се съгласи да излезе,че май здравко успя да изтръгне обещание за това

[/quote]

# 850
  • София
Катето е най-голямата *урва там. Не показва цици-мици и не търка предник-задник, ама такива курвенски номера върти...

ooo показва, показва Peace

# 851
  • София
Христина ще изхвърчи с 200,независимо дали и харесва или не-щом Мравко е казал,значи ще стане.Тази жена въобще не е добре психически,има нужда от психиатър,може ли да търпи всичко това?И то от "мъж" като Мравко?

# 852
ми аз гледам тук-там и не съм видяла  Embarassed но на Десито й ги видях. Няколко пъти.

# 853
  • София
ми аз гледам тук-там и не съм видяла  Embarassed но на Десито й ги видях. Няколко пъти.
Аз пък не очаквам друго поведение от фолк-певица.Ами ако беше влезнала Камелия? Joy

# 854
Щеше постоянно да има червена точка, с надпис 18, на екрана

Общи условия

Активация на акаунт