VIP Brother 2 - 10

• 47 496
  • 1 372
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Малко встрани от темата, но какво означава ССФ? Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 166
Аууу , като гледам Катак ка се пени пак ще получи сърцепляскъне  hahaha

# 167
Христина с тази пандела дето си е вързала направо изби рибата.

# 168
Малко встрани от темата, но какво означава ССФ? Simple Smile Simple Smile Simple Smile

СредноСтатистическаФорумка, надарена с извънземни способности, осем ръце, три гърди, много красива и умна.

# 169
Катето май пак я хваща лудата фаза.Между другото има една поговорка-''Човек се обижда от истината''.Така,че щом се нерват и засягат значи във всичко казано до тук от Венета има истина.

# 170
Цитат
самозабравила се от факта, че сега говори и яде с хора, които навън не биха я погледнали, без да осъзнава , че това не я прави една от тях!
А може би трябваше да им прислужва и да им стои диван чапраз, докато се хранят, само защото е удостоена да е озарена от тяхното височайшо присъствие?
Хайде стига, все пак в тази игра всички са равни, нали? А в България понятието звезда е толкова абсурдно, но някои хора явно са си повярвали, че са точно такива

# 171
  • София

СредноСтатистическаФорумка, надарена с извънземни способности, осем ръце, три гърди, много красива и умна.

МЕРСИ!!!

# 172
Аууу ,като гледам Катето как се пени ще получи сърцепляскъне  Joy

# 173
  • Sofia
На мен МАги ми се вижда най-големия играч - трае си, сдържа се, не се набива на очи и я пропускат на нминации.
Накрая ще остане единствена неизложила се и може да спечели.

# 174
  • Cофия
Сега пак обсъждат Венетка..........ох много ме кефи Маги как я храни Mr. Green

# 175
Имам чувството, че Катето и Маги не могат да говорят за нищо друго освен за Венета... Хем вече я няма в къщата и пак само това мелят.

# 176
  • София
Имам чувството, че Катето и Маги не могат да говорят за нищо друго освен за Венета... Хем вече я няма в къщата и пак само това мелят.

Е, малко ли им скъса нервите?

# 177
  • Cофия
На мен МАги ми се вижда най-големия играч - трае си, сдържа се, не се набива на очи и я пропускат на нминации.
Накрая ще остане единствена неизложила се и може да спечели.

smile3521 newsm10 smile3521

# 178
  • София
Ако Риста имаше малко достойнство ,щеше да си грабне детето,да му тегли една на Здравко и да си иде по живо по здраво.И маса народ щеше да я уважава много повече,не само съжаление да буди.А сега ако излезе тя ще се впусне пак да го защитава със зъби и нокти ,и Деса ще и е виновна за семейните неволи.

# 179

Всички ТуК сме ССФ! И сме много по - ВИП от тези трътки дето ни губят времето. Това е ИСТИНАТА! Просто се палим тук даже се и обиждаме една друга..Защо?! Хубаво е, че им гледаме простотията, за да видим, че дори сме на пъти по-високо ниво ..Евала на мама, Бог да я прости, ..и на тате, че са ме възпитали и никога няма да съм толкоз "на високо", защото там е само Господ!

Общи условия

Активация на акаунт