VIP Brother 2 - 10

• 47 435
  • 1 372
  •   1
Отговори
# 180
  • при Arctic Monkeys
извинете, но за мен много по-голяма звезда на българското кино е Надя Тодорова-дебелата смешна лелка, която дори няма завършен ВИТИЗ. хайде, припомнете си колко запомнящи се роли има тя и колко Катето Евро...

# 181
Цитат
самозабравила се от факта, че сега говори и яде с хора, които навън не биха я погледнали, без да осъзнава , че това не я прави една от тях!
А може би трябваше да им прислужва и да им стои диван чапраз, докато се хранят, само защото е удостоена да е озарена от тяхното височайшо присъствие?
Хайде стига, все пак в тази игра всички са равни, нали? А в България понятието звезда е толкова абсурдно, но някои хора явно са си повярвали, че са точно такива

А може би трябваше да се оженят по живо по здраво и да си правят панаирите вкъщи.Не да се излагат като кифладжии.Отдавна трябваше да се светнат че не им е там мястото,а не сега да гледаме кривата физиономия на Христина след като чу истината.Ако имаше поне малко гордост още снощи ,в момента в който чу номинациите на Здравко,щеше да си грабне детето и да му тегли една майна.
Снощи наистина я съжалих,но днес като я гледам се убедих,че момичето наистина няма грам самоуважение.

# 182
Имам чувството, че Катето и Маги не могат да говорят за нищо друго освен за Венета... Хем вече я няма в къщата и пак само това мелят.

За какво друго да говорят, нямат нет, тв или вестници.

# 183
  • Sofia
Маги нещо много се е превъзбудила говори като латерна

# 184
извинете, но за мен много по-голяма звезда на българското кино е Надя Тодорова-дебелата смешна лелка, която дори няма завършен ВИТИЗ. хайде, припомнете си колко запомнящи се роли има тя и колко Катето Евро...

кармацома, права си, но тя не е в къщата. нали за това влизат вътре, да влязат и на хората в устата.

# 185
  • София
Цитат
самозабравила се от факта, че сега говори и яде с хора, които навън не биха я погледнали, без да осъзнава , че това не я прави една от тях!
А може би трябваше да им прислужва и да им стои диван чапраз, докато се хранят, само защото е удостоена да е озарена от тяхното височайшо присъствие?
Хайде стига, все пак в тази игра всички са равни, нали? А в България понятието звезда е толкова абсурдно, но някои хора явно са си повярвали, че са точно такива

Аз само отбелязвам промяната в нея, колко са звезди другите е друга тема. Но тя е селянка, ревнива е - ок, но не може да очаква другите да се съобразяват с това. Десислава с това си вади хляба - глас и цици, и няма да спре да го прави заради комплексите на Ристенчето. А тя горката очаква точно това - жените в къщата да се забулят, защото Мравко е там.  Айде писна ми от комплексарки!!! Да не говорим, че е толкова ограничена, че направо ми се плаче! Не може 100 жени да са виновни, че мъжа ти изневерява, а той невинен горкия!

# 186
Маги нещо много се е превъзбудила говори като латерна

И повтаря едно и също , дразни ме вече... Sick

# 187
  • София

Аз само отбелязвам промяната в нея, колко са звезди другите е друга тема. Но тя е селянка, ревнива е - ок, но не може да очаква другите да се съобразяват с това. Десислава с това си вади хляба - глас и цици, и няма да спре да го прави заради комплексите на Ристенчето. А тя горката очаква точно това - жените в къщата да се забулят, защото Мравко е там.  Айде писна ми от комплексарки!!! Да не говорим, че е толкова ограничена, че направо ми се плаче! Не може 100 жени да са виновни, че мъжа ти изневерява, а той невинен горкия!
[/quote]

Амин Grinning
  п.с Що не ми се получават цитатите  Thinking

# 188
Имам чувството, че Катето и Маги не могат да говорят за нищо друго освен за Венета... Хем вече я няма в къщата и пак само това мелят.
Направо и изядоха д-то.Маги най-малко има право да я критикува,защото това което им казваше Венета сравнение с това което Маги и каза-че няма деца- е нищо.

# 189
  • София
Калин е много умен и зрял! С всеки ден буди все повече възторг в мен.

# 190
  • при Arctic Monkeys
само да не се смее така отвратително Simple Smile

# 191
...честно ви казвам Маги ми харесваше много отвсякъде...ама сега я слушам и ми наду главата...НЕ Е СПРЯЛА ДА ГОВОРИ ОТ ЕДИН ЧАС,...егати!! пускам си Планета Mr. Green Joy
Цитат

ЯСНО е че Деси си вади с цици хляба, и с глас...разбира се, който дори и аз, която не обичам тази музика признавам че ИМА. Деси дразни с това, че НА УМРЯЛО КУЧЕ нож вади. За какво и трябва да дразни Хриса...това е тъпо, доста злобничко и излишно, Хиса няма нужда от ДесиСливините номера, тя и без тях е достатъчно нещастна. А Деси, да се занимава с една "селянка" - означава, че е на СЪЩОТО НИВО!

# 192

Така е! Калин е новата кметица!

Маги не ме дразни, само ако можеше по-рядко да казва "в смисъл" и "разбираш ли".

# 193
  • София
Oпита ме е научил (как  мразя този израз),че непрекъснато говорят за морал тези хора ,които са най-малко морални и съдят за другите по това което  биха направили те,ако им се отдаде възможност.Животът  не черно и бяло.За мен е по-важно да си добър и стойностен човек.Всеки може да сбърка.Преценявам хората по това дали са готови с цената на всичко да постигнат целта си,минавайки през хората като валяк.Оправдават всяка своя постъпка и не се стараят да разберат другите,по-точно не ги интересуват другите.
И в тази връзка -гледала съм много интервюта на Венета.Забелязах как разплака Елена от ББ,как питаше миските на по 18 г дали са девствени и изобщо,който беше по притеснителен го смачкваше.Гледах и интервюто с Бербатов - категорично и каза ,че ще спре интервюто ако продължава да го пита за личния му живот.Тя подви опашка и продължи да му задава други въпроси мяукайки.
Много ми се искаше някой да и зададе въпрос за Ванко 1 .Дали е по-неморално да ходиш с женен мъж или с мъж,който пласира момичета за проституция.Нищо,че е било преди да стане ОМЪЖЕНА жена.
Сега почнаха да и отказват интервюта,а какво ще стане ако продължи да плюе по Азис и той реши да и направи един малък бойкот+ приятели.
Божичко рейтингът ми!За какво да живея!

# 194
  • София
link=topic=182807.msg3717282#msg3717282 date=1176798799]
Онези, които гледат на живо сега разбират ли Катето защо истеряса снощи? Катето по цял ден се занимава с Яница, прави и куклен театър, кремчета (че Ристе не можеше без нишесте), говори му, помага на Ристе и с цигари, а накрая Ристе я номинира. Не казвам, че е права да реагира точно така, но според мен, се почувства предадена. Вижте детето как плаче за нея, а Ристе вика "Някои като те резглезят и си за бой. Ще те дам на кучетата" Тая жена в ред ли е? Колко пари за психолог ще трябва да даде, за да оправи травмираното си дете. Боже, дано не стана никога такава!
[/quote]

Е, ама може ли една интилигентна жена със самочувствие, пък било тя и актриса със самосъзнание на звезда да изтеряса до такава степен, заради една номинация от 1 точка. Много я харесвам Катето като публична визия и актриса, но това което направи снощи Sick Определено не мога да си изкривя душата и да намеря оправдание за нея.

Общи условия

Активация на акаунт