VIP Brother 2 - 10

• 47 396
  • 1 372
  •   1
Отговори
# 210
  • Sofia
Какво толкова се вживяват тези хора?
Нали са ВИП, нали са заможни, какво им пука за наградата?
Вместо да приемат играта лежерно, те се дърлят като кучета .  ooooh!

# 211
  • София
А представете си какво щеше да стане снощи, ако Калин отново беше номинирал Десислава!!! Той мисля че за 1 път ( но последните номинации не ги гледах) не я номинира, ако го беше направил щеше да е луд цирк ....Уж е от техния лагер:) Калин номинира Здравко и Христина.

# 212
Христина е най-антипатичното същество,което съм виждала през последните години!Не виня Катето,че изпадна в нервна криза от нея,това момиче има страшно отрицателно излъчване и лоши очи! #Cussing outИ хич не е цветенце за мирисане,повярвайте!

# 213
Когато става дума за толкова пари, българинът и брат си затрива Mr. Green

# 214
Не знам какво толкова й харесвате на Христина. По нова от 11 часа я дадоха как удря детето, защото не искало да яде. После явно се осъзна за камерата и се направи на разсеяна.

# 215
  • София-в сърцата на моите деца
Хайде стига с тая Маги, че ме заболяха ушите от нея. Нищо смислено не казва само повтаря след Ката и то , всяка втора дума е :"Разбираш ли?"  Каква журналистка е , какви 5лв....... Речникът й е само от 300 думи, ама то от манекенка какво да очакваш? Втората й дума е, че все ще зашие на някой шамар!А да не говорим, че детето го подминава като кученце!!!!
Каква ли  майка е  тя и Десислава? Embarassed

# 216
  • София
За мен най-големия "играч" е Китаеца, има си някаква стратегия момчето и си държи на нея, не си отваря много устата, тук - таме, изплюе по някое изречение и това е...

Ха, къде в тоя гладък мозък стратегии, бе. Просто толкова са му възможностите на момчето. А Калин и Маги, според мен, просто такова им е възпитанието. За Калин поне съм сигурна.

# 217
Хей, момичета, не съм имала честа да гледам дете на възрастта на Яница и съм сигурна, че е възможно детето така да те нервира, че да изтрещиш напълно, но нормално ли е да го заплашваш да му отрежеш пръстите защото пипало някъде си?
Само на мен ли ми стана горчиво в устата от тази реплика на Христина? #Crazy

# 218

Едва ли е за парите .

# 219
  • Sofia
Христина пък е едно ССФ отвсякъде

# 220
  • София
Калин е много умен и зрял! С всеки ден буди все повече възторг в мен.
само да не се смее така отвратително Simple Smile

Никой не е съвършен. Той ме успокоява, защото виждам, че има хора, които са постигнали, това към което се стремя- реагира балансирано, не се поддава на манипулации, казва си директно и в момента, това което го е засегнало (но без агресия и злоба) и е добър играч (защото и живота е игра, все пак).
което доказва моята теза, че мъжете са с една и дея по-  от жените...

Е, това не е вярно. Жените в България (част от нас жертва на патриархален и мачистки идиотизъм) не са жените въобще. Познавам жени с качествата на Калин, а те са женствени, красиви и им се възхищавам. Това за мен са качества, които се отнасят до зрелостта на личността, а не до пола. Ако се стремим към това можем да го постигнем и ще си живеем много по- добре. Без да се натоварваме излишно, без да ни владеят другите хора. Ще имаме достатъчно енергия да сме щастливи, влюбени и позитивни. Дано да ни огрее!

# 221
Христина е СУПЕР! Държи се нормално, не е "ВИП" като доста заблудени хора вътре....

От самото начало я подкрепям.

Катето какво се е развиняла.  Sick Толкова е грозно  Sick  Имах друго мнение за нея

Между другото кажете  кой е номинирам сега  Praynig. От чужбина не успявам да следя всичко

Само Хриси!!!

Кои нейни качества ти харесват?Може пък да съм пропуснала нещо.

На мен ми се струва съвсем нормално момиче.
1. Гледа си детето, семейството, мъжа.
2. Гледах я в "Горещо" - още повече ми хареса. Държи се естествено.
3. Не се превзема, говори по-особено според мен, но такава й е интонацията. Не може всички да сме перфектни.
4. Плюс това е хубаво момиче, не е първа красавица, но пак е естествена - гримира се добре, не прекалява.
5. Не е истеричка, или поне аз не съм забелязала - гледам предаването на няколко дни да вметна.
 Peace Peace Peace

# 222
  • София

Едва ли е за парите .

Баш си е за парите. Това все пак са 100000 лв. Ав БГ звездите не са чак толкова богати и заможни. Може да са над средното ниво, но малко са тези, които могат да се похвалят наистина със сериозно състояние.

# 223
  • София
Мацки, не можах да гледам сутринта, моля ви да разкажете какво стана, какви бяха реакциите на Катиния лагер към Здравкови тая сутрин, настроенията в къщата въобще.

# 224
  • Sofia
Деси материално е доста добре, но Маги живее в жилище 50кв

Общи условия

Активация на акаунт