VIP Brother 2 - 10

• 47 414
  • 1 372
  •   1
Отговори
# 195
  • София
...честно ви казвам Маги ми харесваше много отвсякъде...ама сега я слушам и ми наду главата...НЕ Е СПРЯЛА ДА ГОВОРИ ОТ ЕДИН ЧАС,...егати!! пускам си Планета Mr. Green Joy
Цитат
самозабравила се от факта, че сега говори и яде с хора, които навън не биха я погледнали, без да осъзнава , че това не я прави една от тях!
А може би трябваше да им прислужва и да им стои диван чапраз, докато се хранят, само защото е удостоена да е озарена от тяхното височайшо присъствие?
Хайде стига, все пак в тази игра всички са равни, нали? А в България понятието звезда е толкова абсурдно, но някои хора явно са си повярвали, че са точно такива

Аз само отбелязвам промяната в нея, колко са звезди другите е друга тема. Но тя е селянка, ревнива е - ок, но не може да очаква другите да се съобразяват с това. Десислава с това си вади хляба - глас и цици, и няма да спре да го прави заради комплексите на Ристенчето. А тя горката очаква точно това - жените в къщата да се забулят, защото Мравко е там.  Айде писна ми от комплексарки!!! Да не говорим, че е толкова ограничена, че направо ми се плаче! Не може 100 жени да са виновни, че мъжа ти изневерява, а той невинен горкия!
ЯСНО е че Деси си вади с цици хляба, и с глас...разбира се, който дори и аз, която не обичам тази музика признавам че ИМА. Деси дразни с това, че НА УМРЯЛО КУЧЕ нож вади. За какво и трябва да дразни Хриса...това е тъпо, доста злобничко и излишно, Хиса няма нужда от ДесиСливините номера, тя и без тях е достатъчно нещастна. А Деси, да се занимава с една "селянка" - означава, че е на СЪЩОТО НИВО!

ООО, да, Десислава не е мозъчен донор все пак, и аз не очаквам от нея да се държи по друг начин:)  Но тук въпроса е, че и да не е Деси ще е друга и ефекта ще е същия - Хриса пак ще мисли , че другите са виновни, а Здравко горкия не е.

# 196
Може би Христина е останала, за да имат по-голям шанс тя или Здравко да вземат наградата. За сто бона човек какво ли не прави.

Ама честно да ви кажа, преди ВБ2 не съм предполагала, че жената на Здравко може да е толкова ревнива. Мислех, че и тя ще е като него, но уви.
Горката, в какъв филм се е вкарала.

# 197
  • София
Калин е много умен и зрял! С всеки ден буди все повече възторг в мен.
само да не се смее така отвратително Simple Smile

Никой не е съвършен. Той ме успокоява, защото виждам, че има хора, които са постигнали, това към което се стремя- реагира балансирано, не се поддава на манипулации, казва си директно и в момента, това което го е засегнало (но без агресия и злоба) и е добър играч (защото и живота е игра, все пак).

# 198
  • София
Нали все пак това е социален експеримент, освен шоу.  Затова Катето така реагира. Оправдания не трябва да се търсят, защото всеки си е индивидуалист и в определена ситуация по определен начин постъпва и реагира. Здравко се смееше като тиква и това му е неговата тактика на прикритост, а не на искрени реакции и емоции.

# 199
  • София
Ама честно да ви кажа, преди ВБ2 не съм предполагала, че жената на Здравко може да е толкова ревнива. Мислех, че и тя ще е като него, но уви.

Тя ако е като него, няма да е с него.

# 200
.........НО - и моето мнение е, че Ристенка не е ВИП, и никога няма да бъде. Катя е луда, цинична, преиграва, но...е популярна, това е истината. А Ристенка е комплексирана селянка, не е обикновено момиче. Обикновено момиче съм аз, но не съм истерична ревнива патица, която се прави на интересна, докато мъжът й я унижава пред всички, самозабравила се от факта, че сега говори и яде с хора, които навън не биха я погледнали, без да осъзнава , че това не я прави една от тях!

Дотук Маги и Калин са моите фаворите.  Peace
[/quote]

Според мен, дотук пък абсолютно смислен и трезв коментар с много точно казани неща.
Здравко, Мравко или там, както го наричате тук, като не може да си държи оная работа в гащите, нито Деси Слава, нито Малина, Ягода, Преслава, Славяна или дори Гюргя от "Долно нанагорнище" няма да му направи впечатление. Ако държи на жена си, обича я, уважава я и въобще е мъж на място. И айде стига с тия гащи на Деси Слава, показвала си гащите, показвала си циците - ами има показва, тя е фолкпевица, има възможност направила гърди, изглежда добре, красива е и т.н. - Ристена е проста селянка, която не може да й стъпи на малкия пръст и за това да не се сърди на нея, че Деси изглежда така, а да се сърди на себе си и да внесе малко "СМУТ" САМАТА ТЯ В ОЧИТЕ НА СОБСТВЕНИЯ СИ МЪЖ.(извинявам се ама Христина е доста грозничка)

# 201
Христина е СУПЕР! Държи се нормално, не е "ВИП" като доста заблудени хора вътре....

От самото начало я подкрепям.

Катето какво се е развиняла.  Sick Толкова е грозно  Sick  Имах друго мнение за нея

Между другото кажете  кой е номинирам сега  Praynig. От чужбина не успявам да следя всичко

Само Хриси!!!

# 202
  • София

Аз не съм Стрелче, има доста добри филми от горните, старички са - вероятно си ги гледала. Аз не съм гледала новия - Време за жени.  Аз само копирам филмографията, не  защитавам Катето, и според мен преигра снощи, но тя все пак е актриса и се засегна , че Христенка я номинира - обиди я факта, че обикновеното момиче номинира нея-звездата. НО - и моето мнение е, че Ристенка не е ВИП, и никога няма да бъде. Катя е луда, цинична, преиграва, но...е популярна, това е истината. А Ристенка е комплексирана селянка, не е обикновено момиче. Обикновено момиче съм аз, но не съм истерична ревнива патица, която се прави на интересна, докато мъжът й я унижава пред всички, самозабравила се от факта, че сега говори и яде с хора, които навън не биха я погледнали, без да осъзнава , че това не я прави една от тях!

Дотук Маги и Калин са моите фаворите.  Peace
Според мен, дотук пък абсолютно смислен и трезв коментар с много точно казани неща.
Здравко, Мравко или там, както го наричате тук, не може да си държи ....ра в гащите, нито Деси Слава, нито Малина, Ягода, Преслава, Славяна или дори Гюргя от "Долно нанагорнище" няма да му направи впечатление. Ако държи на жена си, обича я, уважава я и въобще е мъж на място. И айде стига с тия гащи на Деси Слава, показвала си гащите, показвала си циците - ами има показва, тя е фолкпевица, има възможност направила гърди, изглежда добре, красива е и т.н. - Ристена е проста селянка, която не може да й стъпи на малкия пръст и за това да не се сърди на нея, че Деси изглежда така, а да се сърди на себе си и да внесе малко "СМУТ" САМАТА ТЯ В ОЧИТЕ НА СОБСТВЕНИЯ СИ МЪЖ.(извинявам се ама Христина е доста грозничка)
[/quote]

Малина, Ягода Joy Joy Joy   Дааа, ако всички жени бяха като христина , трябваше да спрат издаването на Плейбой, ФХМ и т.н., да забранят еротичните канали, филми, в които актрисите са по белъо и всички с по едно фередже за по-сигурно.

# 203
  • при Arctic Monkeys
Калин е много умен и зрял! С всеки ден буди все повече възторг в мен.
само да не се смее така отвратително Simple Smile

Никой не е съвършен. Той ме успокоява, защото виждам, че има хора, които са постигнали, това към което се стремя- реагира балансирано, не се поддава на манипулации, казва си директно и в момента, това което го е засегнало (но без агресия и злоба) и е добър играч (защото и живота е игра, все пак).
което доказва моята теза, че мъжете са с една и дея по-  от жените...

# 204
  • София-в сърцата на моите деца
Христина е СУПЕР! Държи се нормално, не е "ВИП" като доста заблудени хора вътре....

Катето какво се е развиняла.  Sick Толкова е грозно  Sick  Имах друго мнение за нея

Между другото кажете  кой е номинирам сега  Praynig. От чужбина не успявам да следя всичко

Само Хриси!!!
Номинирани са :Здравко, Деси и Хриси
Бих се изкефила, ако изгонят Здравко и той си отиде с детето, а вътре остане Хриси hahaha

# 205
За мен най-големия "играч" е Китаеца, има си някаква стратегия момчето и си държи на нея, не си отваря много устата, тук - таме, изплюе по някое изречение и това е...

# 206
  • София
За мен най-големия "играч" е Китаеца, има си някаква стратегия момчето и си държи на нея, не си отваря много устата, тук - таме, изплюе по някое изречение и това е...

Подкрепям и слагам Калин и Маги също така Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 207

Само Хриси!!!
Номинирани са :Здравко, Деси и Хриси

Е, отсега мога да кажа, че ще изгонят Хриси. Незнам защо хората не я харесват.
Мерси за отговора.  Hug

# 208

Само Хриси!!!
Кои нейни качества ти харесват?Може пък да съм пропуснала нещо.

# 209
А Калин кого номинира снощи че не можах да го гледам?

Общи условия

Активация на акаунт