VIP Brother 2 - 10

• 47 367
  • 1 372
  •   1
Отговори
# 225
  • Шотландия
Вай-вай-вай, още 12 страници сте набасали сутринта рано  Whistling Всъщност исках да кажа хиляди благодарности на всички ранобудни мами, дето ни снасяте клюката.

Коритаров ме изкефи, Лора я е пожалила, но тя си е такава - добричка и съчувстваща по принцип. Мила ми Венето, горката... явно много я тресе сали се е изложила, че не смее да отговаря на въпроси от общ характер без да се подготви предварително  Joy

# 226
Христина пък е едно ССФ отвсякъде
а ,ССФ има перфектно семейство,висок морал,не бие детето си и не ревнува мъжа си...  Grinning

# 227
А какво е ССФ? newsm78

# 228
А какво е ССФ? newsm78
средно статистическа форумка

# 229
Хей, момичета, не съм имала честа да гледам дете на възрастта на Яница и съм сигурна, че е възможно детето така да те нервира, че да изтрещиш напълно, но нормално ли е да го заплашваш да му отрежеш пръстите защото пипало някъде си?
Само на мен ли ми стана горчиво в устата от тази реплика на Христина? #Crazy

а аз разбрах, че ако продължава да си играе с незнам какво... ще си нарани пръстите, а не че Христина ще дойде да му ги отреже

# 230
Хей, момичета, не съм имала честа да гледам дете на възрастта на Яница и съм сигурна, че е възможно детето така да те нервира, че да изтрещиш напълно, но нормално ли е да го заплашваш да му отрежеш пръстите защото пипало някъде си?
Само на мен ли ми стана горчиво в устата от тази реплика на Христина? #Crazy

а аз разбрах, че ако продължава да си играе с незнам какво... ще си нарани пръстите, а не че Христина ще дойде да му ги отреже
Е може да съм в грешка, така ми се счу.то вече параноята ни хваща .

# 231
Кажете тези които сте гледали "Здравей България",някой в крайна сметка попита ли Венета защо е била толкова злобна в къщата или всички я галят с перце?????Имам чувството че снощи много й спестиха при Ники Кънчев,тя направо си излезе като ГЕРОЙ Shocked
Тя просто си вярва че е THE BEST и въобще не се замисля защо вота беше против нея и то с такава разлика.Дежурния й лаф "чалгата е непобедима" тука няма нищо общо.Хората гласуват за тип човек , е не за тип професия.
Ама е тъпа да го осъзнае,пък и да го осъзнае няма да го разбере.

# 232
  • София-в сърцата на моите деца
Кажете тези които сте гледали "Здравей България",някой в крайна сметка попита ли Венета защо е била толкова злобна в къщата или всички я галят с перце?????Имам чувството че снощи много й спестиха при Ники Кънчев,тя направо си излезе като ГЕРОЙ Shocked
Тя просто си вярва че е THE BEST и въобще не се замисля защо вота беше против нея и то с такава разлика.Дежурния й лаф "чалгата е непобедима" тука няма нищо общо.Хората гласуват за тип човек , е не за тип професия.
Ти пък коя си , че да даваш на другите определения, като тъп и т.н!!Да не си професор! Нека се изкажат тези, които са я изпитвали в Университета! Ей, ама сте по-зли и от Венета!!! Как може да давате оценка за акъла й , след като не я познавате! Може да критикувате поведението й, но нищо повече..... #Crazy

# 233
Христина е СУПЕР! Държи се нормално, не е "ВИП" като доста заблудени хора вътре....

От самото начало я подкрепям.

Катето какво се е развиняла.  Sick Толкова е грозно  Sick  Имах друго мнение за нея

Между другото кажете  кой е номинирам сега  Praynig. От чужбина не успявам да следя всичко

Само Хриси!!!

Кои нейни качества ти харесват?Може пък да съм пропуснала нещо.

На мен ми се струва съвсем нормално момиче.
1. Гледа си детето, семейството, мъжа.
2. Гледах я в "Горещо" - още повече ми хареса. Държи се естествено.
3. Не се превзема, говори по-особено според мен, но такава й е интонацията. Не може всички да сме перфектни.
4. Плюс това е хубаво момиче, не е първа красавица, но пак е естествена - гримира се добре, не прекалява.
5. Не е истеричка, или поне аз не съм забелязала - гледам предаването на няколко дни да вметна.
 Peace :peace

1.Да си гледаш детето не е качество това е нещо нормално и естествено.Мъжа си не го гледа ,а го дебне накъде ще погледне.
2.Гледах я в Горещо ...........къде тук е качеството ,което ти харесва в нея?
3.Това ,че не се превзема също не е качество .
4.Красотата е субективно понятие на мен също ми е симпатична .
5.За това дали е истерична може да се поспори според мен натрапчивата и ревност е истерия.

Явно нищо не съм пропуснала .Не приемай това като заяждане, моля те! Hug

# 234
  • София
Деси материално е доста добре, но Маги живее в жилище 50кв

Я кажи нещо повече за тази мадама. Аз нещо не си я спомням от публичното пространство. Какъв точно журналист е? А за кого е женена?

# 235
  • София
извинете, но за мен много по-голяма звезда на българското кино е Надя Тодорова-дебелата смешна лелка, която дори няма завършен ВИТИЗ. хайде, припомнете си колко запомнящи се роли има тя и колко Катето Евро...

smile3501 smile3501 newsm10

# 236
Венета вече е минало , но за сметка на това излагациите на Катето Евро тепърва започват.Все пак не трябва да забравя , че това е Вип Брадър , а не някой евтин филм с евтина роля на многострадалната Геновева.

Ха така!  Mr. Green

# 237
извинете, но за мен много по-голяма звезда на българското кино е Надя Тодорова-дебелата смешна лелка, която дори няма завършен ВИТИЗ. хайде, припомнете си колко запомнящи се роли има тя и колко Катето Евро...

smile3501 smile3501 newsm10

и какво от това?
в смисъл, някой си мисли, че катето евро е най-добрата българска актриса ли?
или мислиш, че можеш да направиш кастинга на вип брадър по-добре.

мен ако ме питат нито един от тези, които са вътре, няма да ги вкарам, освен азис, но това е др. опера.

# 238
  • София
Ти пък коя си , че да даваш на другите определения, като тъп и т.н!!Да не си професор! Нека се изкажат тези, които са я изпитвали в Университета! Ей, ама сте по-зли и от Венета!!! Как може да давате оценка за акъла й , след като не я познавате! Може да критикувате поведението й, но нищо повече..... #Crazy

ХАХАХА, университет - Югозападния ли имаш предвид - айде нема нужда. Видя се колко са я изпитвали в университета, като няма идея за Европейската конституция, а това се учи от ВСИЧКИ юристи. И освен това всеки може да прави оценки и определения, затова е форума.

# 239
  • София-в сърцата на моите деца
Маги от 2-3 месеца води едно предаване в  "Здраве"-голямата журналистка/кога стана калайджия, кога й почерня гъ.../!!Голям ВИП , голямо нещо!!! Joy

Общи условия

Активация на акаунт