VIP Brother 2 - 10

• 46 971
  • 1 372
  •   1
Отговори
# 960
  • София
Повече не ми се спори на тема КАТА
За мен е чист отврат и който й симпатизира
да й симпатизира. Аз не я понасям и точка.
Както забелязвате не намесвам Христина
нито за момент. Говоря за поведението
на някой,който парадира, че е широко скроен  hahaha
Гъзка !
Ама си ме обичаш още нали? Flutter
Това, че не сме на едно мнение не ни прави врагове нали  Hug
Явно харесваме различни типажи, а и да си призная си чешам езика.
Като отмине ББ много ме бОли за тези тъпаци в къщата.
Важното е, че ние оставаме  Hug

# 961
  • София
Е, болшинствато от жените на 50 ( да не говорим за 30 годишните) излеждат по - зле от Катето, такива торби с  л..на се разхождат по улицата, че аз се плаша Whistling

ААа,Бубе,не съм съгласна,ама хич!
Ела в градинката СВ.Троица да погледаме малко и да се посмеем, после ще си напишеш мнението. Hug

# 962
  • при Arctic Monkeys
лично аз познавам няколко обикновени, (в смисъл не звезди)
жени, които са дори над 50 и са страхотни мадами. просто имат пари и се поддържат. за какви лица и кожи става въпрос, не е истина... Ката наистина прилича на стафида

# 963
  • София
jullianna , нали играем в един отбор, само да свърши ВБ и се почваме пак Hug

# 964
Абе след 50-те жената избира между задника си и лицето. Ако избере да е слаба ще е сбръчкана, а ако избере да е шишинка ще е с по-опъната кожа. Е, ако Катето вземе тия 100 000 може да си поизпъне кожата...Иначе не ме кефи как изглежда, алкохолът и е нанесъл бая щети

# 965
  • София

И Христина не била от техния свят. Че от кой свят си ти ма п...о! Сигурно Катя е някаква извънземна.

А пък това изказване е направо  Sick Би ли си дописала точките, че не знам дали наистина си имала това предвид.

Какво му е на изказването ?
Каквото беше на Ката миналата нощ  Hug
Защо тя да може, а ние не ? И ние сме хора на този свят  Joy

# 966
Гледам, снощи големи падания е имало, Маги и Здравко са се изтупали от някакви столове. Маги хвали кухнята на ресторанта на Тишо, че била страхотна, защото нейният стомах бил 'часовник' и всякакви мазни и пикантни неща  Sick , но сега била ОК. Laughing
на мен пък след вечеря в ресторанта на Тишко ми се възпали гастрита bowuu

# 967
  • София
jullianna , нали играем в един отбор, само да свърши ВБ и се почваме пак Hug

bouquet

# 968
  • София-в сърцата на моите деца
Сбръчкана е като стафида в лицето - това ли ви харесва....
Слаба е, но е увиснала от всякъде - леле не искам да приличам на тази гъска по абсолютно нищо....ужас,ужас
Искам да приличам на майка си, не и на тази дърта пача Sick

Джу Hug Hug

И аз не искам!!!Кашля като дърта циганка, смее се като ръждясала порта, а "Паричките са й в торбичките под очичките"!Вярно , че й трябват пари за пластични операции, но да си ги извади от "Торбичките.......". Алкохолът не прощава никому!!И като е такава Велика актриса, защо не я виждам по театралните афиши? Някой да ми отговори? newsm78

# 969
Майка ми на 49 изглежда с пъти по-добре от нея (в лице).
За Катя съм в дилема. От една страна явно е била ядосана, а аз в яда си казвам неща, които не мисля.
От друга страна ми е кофти, че нарече момичето така, но в никакъв случай не симпатизирам на Христина. Тя и не се засегна много, доколкото видях.

# 970
  • при Arctic Monkeys
вчера мъж ми за първи (мисля и за последен) път гледа отчасти ББ с мен, точно истерията на Ката и ония двете като я придържат за лактите и заключи - какви са тия откачените п``ки, бе?! Grinning Grinning Grinning

# 971
  • София
Кой е неговият ресторант, че не мога да се сетя името, нали има няколко индийски и ми е убегнало кой точно е неговият?

# 972
  • София
Ами отгововрили са - ако разгледате билбордовете в София, на много места реклкамират "Време за жени".

# 973
Значи Ристе има право да е елементарна, а Катето като е публична личност, не може да си казва каквото и е на сърцето? newsm78
Трябва да лицемерничи и да играе театър ли, аз лично бих я наредила Ристе още по - лошо. Crossing Arms
И хайде да не обсъждаме външния и вид, защото излежда много добре за 50 годишна баба, надявам се бг-мамма да съществува след 20 години, за да се видим ние на какво ще приличаме Crazy
Кое й е елементарното ?
Че обича мъжа си и си дава ясна сметка защо деса се държи така ли ?
Деса била мила добродушна и тръц че пръц ... Китаеца верно я пита сина й дали ще се гордее че майка му прави такива неща .
Катерина тръгнала да защитава Деса ... и инфаркт и незнам си какво а се хили като пача . Деси Слава ако е хрисима и добра аз съм трамвай.
Камелия ако беше влязла поне няма да се прави на светица.
За Христина - разбирам я защото бях в нейната ситуация ... и се преборих знам какво е й колко й е трудно. Знам как ревнуваш като обичаш и то не от форми повярвай ми ... ревнува от вниманието което го няма към нея. Ревнува от това че Деси Слава с толкова тъпи и курвенски номера привлича вниманието на мъжа й. Аз не искам на 50 да съм такава. На 50 ще знам 4е съм на 50 и няма да се излагам и себе си и семейството си така.
Айде да се ............ Ще се разведе ми то такава дърта шаврантия как я трае мъжа й незнам .

# 974
  • по пътя на светлината
Опазил ме Господ да приличам на 50 на Катето Евро! LaughingНямам впечетление,че жените в България на тази възраст са толкова намачкани,баба ми на 77 имаше далеч по хубава кожа. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт