VIP Brother 2 - 10

• 46 957
  • 1 372
  •   1
Отговори
# 1 050
Не мога да прочета всико, което сте изписали дотук, не гледам VIP Brother, но се загледах в понеделник в предаването, попаднах на номинациите и на сценката, която Катето Евро разигра.
Досега съм имала добро мнение за нея, смятала съм я за оригинална и атрактивна, но след като видях как истеряса и падна толкова ниско, че да обижда на "селяни", вече мисля, че е една псевдоинтелектуалка, която много добре усеща накъде "духа вятъра" и определено стремежа й е да е в комбина със "силните на деня".
Искам да кажа, че аз самата съм родена в София, дядовци и баби са били също софиянци, но никога не съм изтъквала това като предимство във взаимоотношенията ми с хората около мен и ако, някой го прави, е много грозно!
Та, Катето беше грозна!

# 1 051
  • под тепетата
И какво стана снощи - имаше ли  luvbed  в спалнята на Здравко и Христина след заканите?  Laughing
Моят фаворит от доста време е Маги - сдържана, точна, не се вкарва в интриги и винаги е толкова дейна в къщата - все нещо чисти, оправя, задачи и на другите раздава и си личи, че не го прави само за да симулира дейност, тя просто не може да стои на едно място без работа. Как строи Азис с парцала в ръка да бърше огледалата! Laughing Само една реплика не мога да й простя - когато се обърна към Венета при скандала им с думите, че тя си имала вече дете, пък Венета още се бавела или нещо подобно беше. Не й прави чест да говори така, все пак не знае точно причините, заради които си нямат дете, но въпреки всичко продължавам да я харесвам.  И Калин ми харесва, че е толкова уравновесен и не взима ничия страна, винаги се явява като умиротворител и когато каза на Венета нещата, които го дразнят у нея дори това прозвуча съвсем нормално и градивно, за разлика от нейния тон, винаги заядлив и язвителен.

последната идея на БИГ Брадър в европейски мащаб - да смесва ВИПове с неВИПове и да се надява на много изплисъци като тези на Катето.
малко офф, но тази дума много ми хареса! Може да ми е слаб родния език, но не съм я срещала досега или пък си е твой неологизъм? Blush

# 1 052
  • Paris
Няма какво да се чудим повече. Калинко е човекът!!!

# 1 053
Аз пък не виждам нищо лошо в това човек да избухне,на всеки се е случвало.
Катето не трябваше да реагира толкова остро,ама и е права до някъде.
Като влезе телето Христина,ги гледаше стреснато с увиснало чене,но от както се сдушиха с Венетка -М.нетка стана много отворена.Все нещо не й изнася,мъжа й като е такъв Муню и се оглежда на всякъде....,ако не беше Десилава щеше да е някоя друга.

# 1 054
На детето мястото не му е там. И Китайчето, и Катя са прави.
А и Катя каква му е на детето? Реши да го погушка и погали и го прави. Майката нали няма нищо против някой да я отменя, след като гларусът не се трогва да го направи. Но понеже на Катя не й е задължение да вайца Яница, след като й мине желанието да гушка малката, я отпраща.
Всъщност добре че Яница е много кротко дете. Щяха да видят зор в къщата.  Laughing

# 1 055
Само искам да кажа още нещо,което ме потресе много яко.
Христина си лежи в леглото и си попръцква и вика на Яница:На какво мирише мама?
Коментара оставям на вас Embarassed

# 1 056
колко пъти повтаря, че не му е там мястото...
Ми не му е там мястото разбира се, ама на майка му й е по-важно да следи баща му - глупака  Crazy

Искам да кажа, че аз самата съм родена в София, дядовци и баби са били също софиянци, но никога не съм изтъквала това като предимство във взаимоотношенията ми с хората около мен и ако, някой го прави, е много грозно!

Не се ли уточнихме, че обидата "селянин" няма нищо общо с това къде живееш? Нима не мога на някой градски жител да кажа "селяк" ?
Само искам да кажа още нещо,което ме потресе много яко.
Христина си лежи в леглото и си попръцква и вика на Яница:На какво мирише мама?
Коментара оставям на вас Embarassed

Joy Joy Joy Е, забравят ли, че има камери?Това от Здравко го е прихванала сигурно.

# 1 057
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
http://www.tialoto.bg/article.php?cat=5&id=4527

вижте какъв смс е получила от полусестра си Венетка Sick

# 1 058
  • София
Ау,Деска пее на испански.Добре и се получава Grinning

# 1 059
  • София
тази сестра на Венетка се появи много мистериозно...

# 1 060
Катето с тая лилавата блуза вече 20-ти ден.....  superuu

# 1 061
  • София
http://www.tialoto.bg/article.php?cat=5&id=4527

вижте какъв смс е получила от полусестра си Венетка Sick

Добре де нещо не схващам с този апартамент  newsm78
Има ли го - няма ли го, била го върнала заради невъзможност да плаща вноските, ами колко струва този апартамент бе, 75 000 от "сделка или не"  не стигат ли да го покрие  newsm78

# 1 062
Ако спечели Тишо...едно нагласено ще ми е такова.Нали Венка като спечели от "сделка или не" не и дали парите,защото работи в Нова тв,и как се е надявала сега да и ги дадат ако спечели? Thinking

Само за протокола ВИНЕТКА СИ ВЗЕ ПАРИТЕ 75 000лева !!!  от предаването "СДЕЛКА ИЛИ НЕ"

и си избра да играе ролята на горката бедна гладна "морална " жертва ама не и мина номера  за Money

# 1 063
Голяма скука навява от къщата.Tired

# 1 064
  • София
Ако спечели Тишо...едно нагласено ще ми е такова.Нали Венка като спечели от "сделка или не" не и дали парите,защото работи в Нова тв,и как се е надявала сега да и ги дадат ако спечели? Thinking

Само за протокола ВИНЕТКА СИ ВЗЕ ПАРИТЕ 75 000лева !!!  от предаването "СДЕЛКА ИЛИ НЕ"

и си избра да играе ролята на горката бедна гладна "морална " жертва ама не и мина номера  за Money

А така ще и аз това знам, а пък върнала апартамента че не можела да плаща вонските  newsm78
Къв е тоз апртамент бе, то цяло имение трябва да е  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт