🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 8 (06.11 - 13.11) 🎭

• 14 469
  • 452
  •   16
Отговори
# 450
  • София
Iveta_S,
При изгонването на Тино. Тогава Владо Николов беше на пангара и пред изгонване, като Коджабашев му повярва тогава, че е Праведен и въпреки, че е по-гъст с Тино беше уж в отбора на Оля и Анна-Мария се извъртя и гласува в полза на Владо и срещу Тино.

Относно промото,
Дано да сте прави и да ни подвеждат с промото с кадри от предния ден, защото в това промо за епизод 11 ни показаха всички участници, което означава, че никой не е отказал да стане Предател и още първият човек се е съгласил.
Най-логичното нещо на света е да е Глория, но аз не обичам никога тези най-логични неща, така че си залагам на Петканов.

# 451
Аз смятам, че за някои от тия, за които се твърди, че няма как да приемат да са предатели, не е точно така. Единственото за Владо съм по-скоро сигурен, че ще откаже. Особено с оглед, че се окепази яко. Да се опитам малко да запази лице. При всички положения смятам, че Бачорски ще се опита да направи убийство с ултиматума.

Това, което не ми е ясно на тоя етап от играта. Ако Бачорски викне някой и той му откаже, ще му дадат ли право да вика следващ. Моята логика е, че трябва, за да няма сценарий в играта да няма предател на финала въобще. Но ако логиката е такава, какво става ако отказите са повече? Тогава нема да има достатъчно праведни :Д

Последна редакция: ср, 12 ное 2025, 03:30 от Dimitar Gerdzhikov 787039

# 452
  • София
Ще му дадат, има си Библия.
Едва ли ще му откажат повече от двама.

Общи условия

Активация на акаунт