🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 8 (06.11 - 13.11) 🎭

• 2 916
  • 71
  •   10
Отговори
# 30
Благодаря за темата!

Любимците ми са Глория и Бачорски. АМ ми беше безразлична. Ще бъде убит Коджабашев, но искам Мирела. Ще изгонят Глория на Кръглата маса Sad Тактиката на Владо при конкретните обстоятелства е добра. Не ми харесва като играч, а и подозирам и че като човек няма да ми хареса. Репликата на Бачорски е отлична и отлично изиграна. Георги не е прав, няма смисъл. Бачо и Мая няма да вербуват. Искам Бачорски да спечели сблъсъка с ВН. Глория добре отигра, не се сещам какво друго можеше да направи.

Опелото не ми хареса, беше проява на лош вкус, независимо от готините тоалети.

# 31
Присъединявам се. Опелото беше лоша идея, зле изпълнена и в крайна сметка скучен и неприятен за гледане резултат. 
Едно на ръка, че не разбрах от къде аджеба им е "завещала" пари. Ако имаше да се завещават пари, да беше имало всеки път досега.

# 32
  • България
Нямам любимци в тази игра, не мисля, че предаването предразполага към любимци. Всички са ми сиви персонажи. Все пак гласувах за Мирела и Вл. Николов.
Не ми хареса опелото, проява на лош вкус е. Първо че Оля просто е отпаднала от играта, а не е реално убита, второ - актьорът се престара. Струва ми се като лош превод и адаптация на български. Вместо убит могат да казват "отстранен" от предателите.
Не знам кой ще бъде убит и кой ще бъде прогонен от кръгла маса.

# 33
Изгледах два сезона от UK, ами там си имаше процесия и ковчези, нашето беше доста прилично.

# 34
Да не говорим, че в чужди сезони е имало игри да търсят и изкопаят заровени в земята участници. При нас много са смекчили изпълнението, а това, че явното убийство остана в тайна, беше една от най-големите глупости на продукцията до тук.

Дяволче, благодаря за новата тема! Как успяваш, не знам!

# 35
Нямам любимци в тази игра, не мисля, че предаването предразполага към любимци. Всички са ми сиви персонажи. Все пак гласувах за Мирела и Вл. Николов.
Не ми хареса опелото, проява на лош вкус е. Първо че Оля просто е отпаднала от играта, а не е реално убита, второ - актьорът се престара. Струва ми се като лош превод и адаптация на български. Вместо убит могат да казват "отстранен" от предателите.
Не знам кой ще бъде убит и кой ще бъде прогонен от кръгла маса.

Дяволо, Соник, благодаря, днес докато си карах колата по един скучен път си мислех за Дяволо колко време отнема да се подреди главата на темите. Сериозен труд, много изпипано, браво!

Аз, обаче, не отговарям на анкети - мързи ме, извинете, но иначе съм съгласна с горното мнение - и аз нямам любимци. Хареса ми каста, все пак имаше всякакви хора, които имат постижения всеки в своята си област и се получи добро шоу. Нямам пристрастия по отношение на праведни/предатели, защото все пак това е игра и нека по-добрите победят. Мисля, че сега Бъч и Мая ще стрелят по Ева, която обаче ще се окаже с щит. Това може би ще обърка малко ВН, но пък ще му спечели Ева като съюзник до края. След това мисля, че коалицията ще се опита да острани Мая.

Не съм чела правилата на играта, но при сегашната ситуация ако на предпоследна маса остане само Бъч като предател, независимо колко праведни ще останат и го отстранят, ще спечелят ли праведните? Защото ако не, то тогава мисля, че Бъч може да вербува Коджабашев и той да спечели накрая. Но всичко това го пиша с уговорката, че не зная правилата на играта и ме мързи да ги прочета, та ако има някой добър човек да ме светне, ще съм му много благодарна.

Понеже участниците са повече наясно какво се случва, ако се следва планът на ВН, то тогава трябва да запазят Мая за предпоследна маса, а Бъч - за последна, а на следващата маса да отстранят Коджабашев. Но не съм сигурна, че ще стане точно така, защото има двама вироглави - Глория и Коджабашев и двама колебаещи се - ВВ и ДП. Та може и да се объркат плановете.

ВН е прав за Глория - на нея не може да се разчита да подкрепи какъвто и да било план, защото тя е свободолюбив дух и обича да решава сама за себе си. Даже силно се учудвам, че се съгласи с ВН да не издъни предателите още веднага. Та ще видим.

Последна редакция: пт, 07 ное 2025, 19:55 от Janelle

# 36
Не съм чела правилата на играта, но при сегашната ситуация ако на предпоследна маса остане само Бъч като предател, независимо колко праведни ще останат и го отстранят, ще спечелят ли праведните? Защото ако не, то тогава мисля, че Бъч може да вербува Коджабашев и той да спечели накрая. Но всичко това го пиша с уговорката, че не зная правилата на играта и ме мързи да ги прочета, та ако има някой добър човек да ме светне, ще съм му много благодарна.
На предпоследната маса (когато са шестима) винаги има ПОНЕ двама предатели.
Ако приемем, че са двама и единият е прогонен, то във финалната петица остава само един. Ако той е прогонен пръв от последните петима, тогава не е автоматична победа за праведните, а се продължава с гласуване дали искат да продължат да прогонват. Така че дори и да са останали четирима праведни накрая, ако си нямат доверие, или пък ако са лакоми да делят парите между по-малко хора, могат да продължат да се прогонват, докато останат двама.

# 37
На предпоследната маса (когато са шестима) винаги има ПОНЕ двама предатели.
Ако приемем, че са двама и единият е прогонен, то във финалната петица остава само един. Ако той е прогонен пръв от последните петима, тогава не е автоматична победа за праведните, а се продължава с гласуване дали искат да продължат да прогонват. Така че дори и да са останали четирима праведни накрая, ако си нямат доверие, или пък ако са лакоми да делят парите между по-малко хора, могат да продължат да се прогонват, докато останат двама.

Много благодаря! Значи при това положение, ако жените много напират, а и колебаещите се натснат ВН, може да прогонят Мая (това ще е тъпо, но може да се случи) на следващата маса и тогава Бъч да вербува Коджабашев. Обаче понеже имат подозрения за Бъч, може да го прогонят накрая и ако не се сетят за Георги, той може да спечели като едното нищо.

Аз мисля, че Мая и Бъч може сега да са решили да убият Ева, но ще ударят греда. При това положение, по-следващия път трябва да убият Владо, но ако Бъч не се досети, че е изловен, може да реши да го задържи до края, което ще е голяма грешка. Има много опции как може да се развие действието, така че на мен все още ми е много интересно. Чудя се как може да се счупи играта - това също ми е много интересно. Как може да стане така, че на последната маса да няма нито един предател примерно? Ако всички откажат на Бъч при положение, че Мая е отстранена следващия път ли? То тогава на предпоследната маса ще има само един предател, а както ти писа, трябва да са поне двама....

# 38
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Изгледах два сезона от UK, ами там си имаше процесия и ковчези, нашето беше доста прилично.

В поне 5 международни сезона имаше тази игра с опяването. Дори във френските сезони май във всичките имаше елемент църква и опело.
Нашите си беше много ниско качество. Нито църква,нито интериора беше впечатляващ. Читалище от комунистическо време уау..

Не съм сигурна,че винаги са поне 2 Предатели на предпоследна маса. Струва ми се,че в един от френските сезони,Софи последните маси беше сама предателка.

# 39
. Как може да стане така, че на последната маса да няма нито един предател примерно? Ако всички откажат на Бъч при положение, че Мая е отстранена следващия път ли? То тогава на предпоследната маса ще има само един предател, а както ти писа, трябва да са поне двама....
Теоретически няма да има следваща маса, последният предател в една нощ изпраща ултиматуми и убива докато някой приеме или остане само един праведен при което предателят автоматично печели. Но не мисля, че се е случвало някога, може под някакъв санитарен минимум (примерно 4) ултиматумите да се прекратят

# 40
  • Stockholm
А аз искрено се надявам, когато Бачо остане сам, да даде ултиматум на Капитан Планета. Голям капан. И тогава да видим какво е чест и достойнство и Капитана какво ще предпочете, да спечели играта или да откаже и най-после да се махне.

# 41
А аз искрено се надявам, когато Бачо остане сам, да даде ултиматум на Капитан Планета. Голям капан. И тогава да видим какво е чест и достойнство и Капитана какво ще предпочете, да спечели играта или да откаже и най-после да се махне.

Бачо няма да покан Капитана. Под достойнството му е. Мъжка игра иска да покаже, което означава да се срещне с него очи в очи накрая. Поне аз така мисля. Все пак има и известно его в тази игра, да не забравяме. Smiling Imp

# 42
  • Stockholm
Бачо сам каза, че иска да вербува Владо, когато си търсеше вице предател. Но дали още мисли по този начин, не знам. Във всеки случай , все ще измисли нещо.

# 43
Слагам в спойлер броя на синхрони на Celebrity Traitors UK и името на победителя

Скрит текст:
Победителят Alan (предател) е с най-много синхрони (значително повече от другите) и виждам паралел с бг тенденцията до тук.

# 44
  • Stockholm
Като си говорим за прецеденти, за пръв път видях спечелил Предател в Selebrity Traitors UK да се тресе и  плаче, а победените цивилки да го успоковат Joy Няма да се учудя и при нас да стане така Joy Направо си представям Бачо  червен и разреван и аверите му от двете му страни му бършат сълзите.

Общи условия

Активация на акаунт